mpiwowski 182 Opublikowano 20 Września 2010 Mam takie pytanie, Kto byłby chętny zagrać w tegorocznej odsłonie turnieju bilardowego. Nie ma nagród, turniej szybki łatwy i przyjemny :rolleyes: . Chętnych proszę o wpisywanie się w tym temacie.
firawerkoman 7 Opublikowano 20 Września 2010 Czemu nie Zawsze można potrenować i pogadać z ludźmi. A szukałeś sponsora nagród, czy nie chce Ci się?
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 20 Września 2010 tak to byłoby na wp. obecnie załatwiam nagrody :rolleyes:
Gość DreSzCzyK Opublikowano 20 Września 2010 ojjj bez nagród też się obejdzie.. ale jak załatwiasz Najważniejsze żeby udana zabawa była
Arturo :) 14 Opublikowano 20 Września 2010 Chętnie i ja bym zagrał w takim turnieju,ale jak chyba każdy powalczyłby o jakieś nagrody Aby były nagrody trzeba i sponsora więc już rozmawiałem jakiś czas temu z jedną z firm która zgodziłaby się na sponsorowanie jakiegoś konkursu Uważam że gdyby się odbył taki konkurs to powinien byc na początku pazdziernika kiedy to będzie więcej osób niż obecnie,a co za tym idzie będzie więcej zabawy oraz emocji
Gość DreSzCzyK Opublikowano 20 Września 2010 hmmm Jeśli turniej ma się zaczac w pażdzierniku to może warto się przygotować coo? może jakieś treningi czy cuś co o tym Sadzicie?
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 20 Września 2010 Wstrzymajcie się 3 dni. wtedy będzie wszystko wiadomo co i jak :rolleyes:
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 21 Września 2010 Będą nagrody 150/100/50zł w fajerwerkach. Płacicie tylko za wysyłkę oczywiście jak wygracie coś . Temat zamykam dzisiaj wieczorem zaczynam zapisy w wyznaczonym do tego dziale.
Rekomendowane odpowiedzi