Filip 5 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witam ktoś mi poleci jakie petardki kupić? mam na myśli korsarze pikolaki, achtungi, coś podobnego narazie wybrałem sobie tak:http://yfrog.com/j8hahahahaupChodzi mi ogólnie o zabawe typu wrzucanie achtungów do śmietnika. Robienie słoneczek itp.Prosze o dorade co dokupić/zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Dobrze, wiec najpierw gdzie kupujesz? Do jakich firm masz dostep? Oczywiscie wez piccolo, ja chyba kazda firma ma, polecam ci tez FP3/NEW. Z mniejszych to polecam K0202s, korsair mini, fajne petardki najpierw sie swieca i potem wybuchaja mocniej od piccolo. Kup tez jakies karabinki i petardy wielostrzalowe.Pozdro JMJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Ja polecilbym ci K0201, K0202, FP3/NEW i jakies karabinki. Innych petard raczej nie oplaca sie kupowac. No moze ewentualnie gromy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Kupuje na FM jeśli opłaca sie gdzie indziej bardziej, powiedzcie gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Sprawdz www.speedfajerwerki.pl. Moglbys tam kupic zamiast tych wszystkich petard same FP3/New Small (w miare dobra cena). Do tego masz tansza przesylke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Na speedfajerwerki kupie napewno karabinki 200 strzałowe i achtungi bo mają tanie, ale mają jednak dużo mniej rodzaji petard niż na FM. Raczej te wszystkie petardy kupie na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Ja polecilbym ci K0201, K0202, FP3/NEW i jakies karabinki. Innych petard raczej nie oplaca sie kupowac. No moze ewentualnie gromy. Opłaca się kupić FP3X/Krachmen, Achtungi, TXP825 - BANG, i wiele innych dlatego nie rozumiem dlaczego niby te? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Opłaca się kupić FP3X/Krachmen, Achtungi, TXP825 - BANG, i wiele innych dlatego nie rozumiem dlaczego niby te? A wy jednym poscie nie mogles tego dac? Zreszta mozna edytowac... Co do moich to jako ze kupujesz na fm:K0201 Super Corsair 0,59 x15Fp3/NEW 9,99P1212 9,99Napisz jaki masz budzet.Pozdro JMJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 ja bym brał tylko fp3new a do ,,wysadzania" to txp001, tc5b albo atn3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Dobra, to się troche bardziej zastanowiłem nad wszystkim, tu macie screena co mam zamiar kupić xD http://yfrog.com/f/n9mjkoszykp/ a wydać moge 250zł łacznie z przesyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Opłaca się kupić FP3X/Krachmen, Achtungi, TXP825 - BANG, i wiele innych dlatego nie rozumiem dlaczego niby te? Bo FP3/New sa obecnie jednymi z najoplacalniejszych petard na rynku (pomijajac te mniejsze takie jak K0201, K0202, karabinki). Wiem to po swoim przykladzie. W tamtym roku zamowilem wiele roznych rodzajow petard i wyszlo na to, ze bylo to bez sensu. Zadnych achtungow nie oplaca sie kupowac jezeli chcesz miec dobry stosunek jakosci do ceny. Krachmeny mimo, ze sa tansze od FP3/New, to lepiej dolozyc te kilka zl wiecej, kupic FP3/New i cieszyc sie znacznie lepszym hukiem. Jezeli chcesz jednak troche wiecej roznorodnosci, to mozesz kupic gromy, szoki, moze niektore piratki..PS Widze, ze jestes pewien swojego zdania, a porownywales w ogole kiedys huk tych petard?PS2 Twoj plan jak dla mnie jest bardzo slaby i wymienilbym ponad polowe fajerwerek, ktore sie tam znajduja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Dobra, skoro tak uważasz to daj mi screen koszyka co ty byś kupił za 250zł z petard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Dobra, skoro tak uważasz to daj mi screen koszyka co ty byś kupił za 250zł z petard. Nie dziala mi www.fajerwerkimarket.pl. Jak bede mogl wejsc, to zapodam ci moja propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 10xfp3new3xtxp0013xtc5bATN3picollo (dziesięciopak)jeszcze Ci kasy zostanie, robiłem z pamięci bo fm nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 10xfp3new3xtxp0013xtc5bATN3picollo (dziesięciopak)jeszcze Ci kasy zostanie, robiłem z pamięci bo fm nie działa Hehe dzięki napewno skorzystam propozycji. Ale dodam to tego achtungi 3 paczki i 5x 100sztuk korsarzy zwykłych, 1x 100sztuk korsarzy 3strzalowych#fps: nie nie wiemy co jest z fajerwerkimarket.pl i nie nabijaj następnym razem posta po poście tylko skorzystaj z opcji edytuj... posta z pytaniem usunąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 10xfp3new3xtxp0013xtc5bATN3picollo (dziesięciopak)jeszcze Ci kasy zostanie, robiłem z pamięci bo fm nie działa Jezeli chcesz przeplacic, to mozesz kupic taki zestaw. TXP001 nie jest glosniejsze od FP3/New, a kosztuje wiecej, wiec nie widze sensu w ich kupnie. ATN3 nie jest na tyle silniejsze od FP3/New, zeby sie oplacalo je kupic. Przemysl to i zrob jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 1. Filip, Atn3, TXP001, TC5b to są różne achtungi.2.Ponq wiem że fp3new są najlepsze, ale chciałem Filipowi urozmaicić stuff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Dobrze, czy taki stuff pasuje? http://yfrog.com/j8hahahahaup (mówie teraz o calutkim stuffie który kupuję sam, ten stuff kupuję ja, ale jeszcze pojade do hurtowni i czegoś nakupuje za kase taty ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Dobrze, czy taki stuff pasuje? http://yfrog.com/j8hahahahaup (mówie teraz o calutkim stuffie który kupuję sam, ten stuff kupuję ja, ale jeszcze pojade do hurtowni i czegoś nakupuje za kase taty ^^ Ja juz swoje zdanie wyrazilem. Wyrzucilbym stad kilka rzeczy i zamienil na cos porzadniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 *****************Temat zamknięty proszę o nie odpowiadanie w tym Temacie*******************************************************************************Admina proszę o zamknięcie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Filip 5
Witam ktoś mi poleci jakie petardki kupić? mam na myśli korsarze pikolaki, achtungi, coś podobnego narazie wybrałem sobie tak:
http://yfrog.com/j8hahahahaup
Chodzi mi ogólnie o zabawe typu wrzucanie achtungów do śmietnika.
Robienie słoneczek itp.
Prosze o dorade co dokupić/zmienić.
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi