Ponq 2 Opublikowano 25 Września 2010 Witam! W tym roku zamawiam fajerwerki za min. 600 zl. Chcialbym, abyscie napisali mi swoje propozycje planow na taka kwote. Ceny prosze brac z FM. Wyrzutnie musza stanowic co najmniej 50% mojego stuffu.Z gory dzieki.Pozdrawiam! Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 25 Września 2010 Ja na razie nie śpieszyłbym się na Twoim miejscu z układanie stuffu,ponieważ jeszcze trwa wyprzedaż i są to promocyjne ceny,ale już na dniach zapewne będą nowe no i wtedy można by zacząc układac plan,no chyba że chcesz jeszcze teraz coś zamówic Cytuj
0 Ponq 2 Autor Opublikowano 25 Września 2010 Napisalem przeciez, zeby brac obecne ceny z FM. Jestem swiadomy, ze trwa wyprzedaz, ale moze cos jeszcze zdarze zamowic. Poza tym chce miec wstepny plan. Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 25 Września 2010 Nie,napisałeś "Ceny prosze brac z FM" a nie OBECNE ceny! Cytuj
0 Misiek4242 1 Opublikowano 25 Września 2010 a z kąd wiesz ze do końca wrzesnia ? pytałes do nich ? Cytuj
0 Ponq 2 Autor Opublikowano 25 Września 2010 Nie,napisałeś "Ceny prosze brac z FM" a nie OBECNE ceny! Ale jezeli napisalem, zeby brac ceny z FM, to chyba jasne, ze obecne, bo innych nie znasz. a z kąd wiesz ze do końca wrzesnia ? pytałes do nich ? ?@$? Cytuj
Pytanie
Ponq 2
Witam! W tym roku zamawiam fajerwerki za min. 600 zl. Chcialbym, abyscie napisali mi swoje propozycje planow na taka kwote. Ceny prosze brac z FM. Wyrzutnie musza stanowic co najmniej 50% mojego stuffu.
Z gory dzieki.
Pozdrawiam!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi