Misiek4242 1 Opublikowano 26 Września 2010 Mam pytanko. Jestem ciekaw czy dało by się zrobić tutaj jakiś konkurs na plakaty lub wlepki jakiś firm z fajerwerkami ? Może się tutaj niektórzy interesują grafiką to bymśmy porywalizowali.Ps. Oczywiscie sponsorowany przez jakąs firme...
Gość DreSzCzyK Opublikowano 26 Września 2010 Niedługo konkurs bilardowy Może się tutaj niektórzy interesują grafiką to bymśmy porywalizowali. interesujące ^^,
Misiek4242 1 Autor Opublikowano 26 Września 2010 konkurs bilardowy a graficzny to troche co innego ;D
wapster 0 Opublikowano 26 Września 2010 Na razie to możecie zrobić konkurs na loga na koszulkach... nagroda będzie ze Wasze wzory będą na forumowych koszulkach...może ktoś coś ładnego wymyśli
Misiek4242 1 Autor Opublikowano 26 Września 2010 ale po co krzyczysz ;D ? Jestem ciekawy tylko.acha i jakie jest teraz logo forum ?
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 26 Września 2010 Nie ma teraz loga forum, to sama jest z koszulkami też ich nie ma.Przydały by sie zrobić koszulki tego forum była by dobra reklama forum.
firawerkoman 7 Opublikowano 26 Września 2010 Idea koszulek pojawiła się już dawno a na pewno rok temu już był taki pomysł. Jednak stwierdzono że za mało chętnych by się znalazło. Gdyby nosić taką koszulkę od 25 do 31 grudnia na sobie to myślę że reklama była by świetna. Wiem że jest zimno i w koszulkach z krótkim rękawem po ulicy się nie chodzi ale np jak się jedzie do centrum handlowego itp itdJednak niestety grafikiem nie jestem więc będzie ciężko
luxor 2 Opublikowano 26 Września 2010 i nic więcej za nagrode ;D ? A nie można przysłużyć się forum i zyskać szacunek innych forumowiczów robiąc grafikę za free? Nie lubię osób które kierują się tylko chęcią zysku... Od czasu do czasu można się przysłużyć :rolleyes:
Poki 17 Opublikowano 27 Września 2010 Cooo nosić koszulke przez 6 dni?? Wiem o co chodzi Forumowe koszulki to świetny pomysł nie tylko na czas sezonu. Ja nawet latem bym w takich koszulkach pomykał.
fpshooter 12 Opublikowano 27 Września 2010 Koszulki to nie tylko sezonowy artykuł przed Sylwestrem. w takiej koszulce można dumnie zaprezentować się przecież równie dobrze na festiwalu albo choćby Wiankach czy przy okazji innego pokazu. I popieram luxora, ja też nie lubię "interesownych" ludzi...fps
Misiek4242 1 Autor Opublikowano 27 Września 2010 powiem tak ze jak uda mi się cos sensownego zrobic to wstawie
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 27 Września 2010 Swietny pomysl! Sam biore sie za projektowanie koszulki i chetnie kupie nawet dwie.Co do nagrody jak absolutnie chcesz to zwyciezca moze dostac koszulke za pol ceny.Ogloscie tylko oficjalnie konkurs, z regulaminem.Pozdro JMJ
Pioter 9 Opublikowano 27 Września 2010 Fantastyczny pomysł, jeśli chodzi o te koszulki! Ja sam kupiłbym co najmniej jedną sztukę. Bardzo dobra reklama forum, no i przede wszystkim oryginalny wzór. Jestem w 100% za tymi koszulkami. Nie zajmuję się grafiką, wiec nie dam Wam żadnego wzoru, jednak myślę, że na pewno ktoś z użytkowników forum, zrobiłby kilka interesujących wzorów. Najlepiej jakby było tych propozycji jak najwięcej. Wybrałoby się tą najlepszą, i już proszę pikne koszulki Mozna by zrobić również tak, że część dochodu ze sprzedaży koszulek była by przeznaczona na potrzeby forum. :rolleyes:Mam nadzieję, że tym razem jednak coś wyjdzie z tego "koszulkowego pomysłu", trzymam kciuki
capensis 12 Opublikowano 27 Września 2010 ja coś takiego stworzyłem (ogień robiłem samodzielnie, od zera!)na koszulce są niedociągnięcia ale logo dodane na szybkiegomoże potem jeszcze coś innego wymyśleEDITnowe pomysły
firawerkoman 7 Opublikowano 27 Września 2010 no to co Ci mówili na sb to prawda ale dobrze że kombinujesz Czekam na dalsze propozycje z Twojej lub innych strony.PS co do twojego podpisu to ta ulica nie będzie miała satysfakcji!
Crispers5 1 Opublikowano 27 Września 2010 Już ja coś wykombinuję, ale czas będę mieć dopiero w sobotę.
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 28 Września 2010 Jak dotad moj najlepszy projekt: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ee9498e2f580b84.htmlKolory tekstu mozna zmienic. Mnie przekonal bialy. Pracuje dalej.
Poki 17 Opublikowano 30 Września 2010 2 typy spoko. A może wykorzystać pomysł z motywem z wlepek?? Nie pamiętam kto jest ich autrem, ale uważam, że są odpowiednie.http://img178.imageshack.us/i/fajerwerki.jpg/http://img836.imageshack.us/i/fajerwerki.png/
Rekomendowane odpowiedzi