Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko. Jestem ciekaw czy dało by się zrobić tutaj jakiś konkurs na plakaty lub wlepki jakiś firm z fajerwerkami ?
Może się tutaj niektórzy interesują grafiką to bymśmy porywalizowali.

Ps. Oczywiscie sponsorowany przez jakąs firme...

Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Niedługo konkurs bilardowy :unsure:

Może się tutaj niektórzy interesują grafiką to bymśmy porywalizowali.

interesujące ^^,
Opublikowano

konkurs bilardowy a graficzny to troche co innego ;D

Opublikowano

Na razie to możecie zrobić konkurs na loga na koszulkach... nagroda będzie ze Wasze wzory będą na forumowych koszulkach...
może ktoś coś ładnego wymyśli

Opublikowano

i nic więcej za nagrode ;D ?

Opublikowano

nie,
nikt Ci tego nie karze robić....!

Opublikowano

ale po co krzyczysz ;D ?
Jestem ciekawy tylko.

acha i jakie jest teraz logo forum ?

Opublikowano

Nie ma teraz loga forum, to sama jest z koszulkami też ich nie ma.Przydały by sie zrobić koszulki tego forum była by dobra reklama forum.

Opublikowano

Idea koszulek pojawiła się już dawno a na pewno rok temu już był taki pomysł. Jednak stwierdzono że za mało chętnych by się znalazło. Gdyby nosić taką koszulkę od 25 do 31 grudnia na sobie to myślę że reklama była by świetna.

Wiem że jest zimno i w koszulkach z krótkim rękawem po ulicy się nie chodzi ale np jak się jedzie do centrum handlowego itp itd

Jednak niestety grafikiem nie jestem więc będzie ciężko

Opublikowano

i nic więcej za nagrode ;D ?

A nie można przysłużyć się forum i zyskać szacunek innych forumowiczów robiąc grafikę za free?

Nie lubię osób które kierują się tylko chęcią zysku... Od czasu do czasu można się przysłużyć :rolleyes:
Opublikowano

Cooo nosić koszulke przez 6 dni?? laugh.gif Wiem o co chodziwink.gif Forumowe koszulki to świetny pomysł nie tylko na czas sezonu. Ja nawet latem bym w takich koszulkach pomykał.

Opublikowano

Koszulki to nie tylko sezonowy artykuł przed Sylwestrem. w takiej koszulce można dumnie zaprezentować się przecież równie dobrze na festiwalu albo choćby Wiankach czy przy okazji innego pokazu. I popieram luxora, ja też nie lubię "interesownych" ludzi...

fps

Opublikowano

powiem tak ze jak uda mi się cos sensownego zrobic to wstawie ;)

Opublikowano

Swietny pomysl! Sam biore sie za projektowanie koszulki i chetnie kupie nawet dwie.
Co do nagrody jak absolutnie chcesz to zwyciezca moze dostac koszulke za pol ceny.
Ogloscie tylko oficjalnie konkurs, z regulaminem.

Pozdro JMJ

Opublikowano

Fantastyczny pomysł, jeśli chodzi o te koszulki! :)
Ja sam kupiłbym co najmniej jedną sztukę. Bardzo dobra reklama forum, no i przede wszystkim oryginalny wzór. :P
Jestem w 100% za tymi koszulkami. Nie zajmuję się grafiką, wiec nie dam Wam żadnego wzoru, jednak myślę, że na pewno ktoś z użytkowników forum, zrobiłby kilka interesujących wzorów. Najlepiej jakby było tych propozycji jak najwięcej. Wybrałoby się tą najlepszą, i już proszę pikne koszulki :D

Mozna by zrobić również tak, że część dochodu ze sprzedaży koszulek była by przeznaczona na potrzeby forum. :rolleyes:;)

Mam nadzieję, że tym razem jednak coś wyjdzie z tego "koszulkowego pomysłu", trzymam kciuki :D

Opublikowano

359bs5c.jpg

Nie wyszło mi kompletnie ale wstawiłem.

Opublikowano

ja coś takiego stworzyłem (ogień robiłem samodzielnie, od zera!)

zlroye.jpg

55fr5c.jpg

na koszulce są niedociągnięcia ale logo dodane na szybkiego

może potem jeszcze coś innego wymyśle

EDIT

nowe pomysły

35i501c.jpg

15xkgfa.jpg

29ktohi.jpg

jrb51j.jpg

24e0u3o.jpg

Opublikowano

no to co Ci mówili na sb to prawda ale dobrze że kombinujesz :)

Czekam na dalsze propozycje z Twojej lub innych strony.

PS co do twojego podpisu to ta ulica nie będzie miała satysfakcji!

Opublikowano

Już ja coś wykombinuję, ale czas będę mieć dopiero w sobotę. :)

Opublikowano

102rr6f.png

Takie lub takie:

2h86a6a.png

Nie mogłem nic innego wymyslic....

• mantis zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...