Misiek4242 1 Opublikowano 30 Września 2010 Potrzebuje jakis fajnych nut na dyskoteki ;DNajlepiej zeby było cos w stylu techno ale nie techno Takie jak np Cascada - MiraclePomozecie ? Cytuj
0 capensis 12 Opublikowano 30 Września 2010 Może dam to co ja lubię (coś powinno Ci podpasować)Alchemist Project- Tell Me (super!!!)Basshunter- Halla dar (fajne)Basshunter- I am your base creator (dużo basu)Basshunter- Tetris [2001] (ciekawe)Basshunter-camilla (fedellremix) (super ale krótkie)Basshunter- Boten AnnaBasshunter-All I ever wantedCrazy Loop-crazy loop (tytuł jak wykonawca)Crazy Loop- Johanna(shut up)Morandi- Save MeAkcent- King of Disco (fajne do tańca)Basshunter- Russia privjet (super!!! super!!!)Basic Element- Touch You right now (energetyczne:) )Sash ft. Rodrigez-EcuadorAkon- DangeriousSunblock ft. Sandy- Baby Baby (energetyczne )Resource ft. Tina Cousins - HymnBasshunter- I can walk on waterTimbaland- ApologizeBasshunter- Welcome to rainbow (super, super super)Usher- YeahGroove Coverage- poisonGroove Coverage- RunawayJak widać jest dużo Basshuntera, bo go bardzo lubie, ma On melodyjne piosenki ale trzeba ich wysłuchać w całości, bo czasami początek jest słaby ale potem się rozkręca.Jak będziesz chciał więcej tytułów to pisz w poście.Niektóre piosenki które podałem są stare, ale to nie znaczy że złe Powtarzam jeszcze raz ,dałem to co ja lubie a innym może się nie podobać POZDR Cytuj
0 sQbaniec 10 Opublikowano 1 Października 2010 Nowe kawałki Maduara są dobre. A ja mam coś innego Picco - Vengaeasytech - i m the sexy girl2-4 Grooves - Writing On The WallTopmodelz - Living On A PrayerAndrew Spencer - Zombie Andrew Spencer - Stop Loving YouAndrew Spencer-To Be With YouDJ Gollum - Passenger DJ Gollum vs. Basslovers United - NarcoticDarius & Finlay feat. Nicco - DestinationDarius & Finlay feat. Nicco - Do it all nightDan Winter - Don`t stop push it nowDan Winter - Get this party started Dan Winter - Fading like a flowerTopmodelz - Summer of '69To częsć z moich propozycji Oby się spodobało Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 30 Listopada 2010 Pytanie do capensisa, Masz te utwory gdzieś, te które napisałeś w 2 poście? Mógłbyś je z ZIPować i wrzucić gdzieś bym chętnie ściągnął Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 30 Listopada 2010 W odpowiedzi na jakieś dobre sety polecam: http://alldj.org/. Najświeższe sety wielu artystów z musyki elektronicznej. Gdyby interesowały Cię pojedyńcze kawałki z tracklist, kontaktuj się ze mną. Cytuj
0 tomszak 1 Opublikowano 30 Listopada 2010 Mogę ci dać gotowego seta na 2h, albo graj ze spontana! Ja tak zawsze robie i b.dobrze sie ludzie bawia Używaj programu virtual Dj ze skórka pioneera bo fajne przejscia mozna tam robic I oczywiscie nie pokazuj sie z byle jakim sprzetem ; ) Cytuj
0 1qnBDG 0 Opublikowano 30 Listopada 2010 z mojej strony mogę ci polecić również strone 4clubbers i www.eNutka.netMagnetic Man - I need airFar east movement - like A g6trochę DnBNetsky - Prisma Netsky - Memory Lane Netsky - I rufuse Cytuj
0 tomszak 1 Opublikowano 3 Grudnia 2010 z mojej strony mogę ci polecić również strone 4clubbers i www.eNutka.netMagnetic Man - I need airFar east movement - like A g6trochę DnBNetsky - Prisma Netsky - Memory Lane Netsky - I rufuse O matko co ty mu proponujesz... DNB to bardzo dobra muzyka, ale nie na dyskoteki. Nie spotkalem sie z czyms takim Cytuj
0 Misiek4242 1 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mogę ci dać gotowego seta na 2h, albo graj ze spontana! Ja tak zawsze robie i b.dobrze sie ludzie bawia Używaj programu virtual Dj ze skórka pioneera bo fajne przejscia mozna tam robic I oczywiscie nie pokazuj sie z byle jakim sprzetem ; ) Sprzet to ja mam taki sobie. Ale narazie gram na dyskach w szkole nieraz więc jest ok to z qmplem gram Cytuj
0 tomszak 1 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Sprzet to ja mam taki sobie. Ale narazie gram na dyskach w szkole nieraz więc jest ok to z qmplem gram A co za sprzet masz jesli mozna wiedziec? Cytuj
0 Natka13 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Fajne do tańczenia to są np.David Guetta ft. Rihanna - Who's that chickRobert M - wszystkie jego piosenki...I wgl wszystkie piosenki Davia Guetty, Roberta M, Pitbulla i takie inne klubowe.. Cytuj
0 Szatek185 1 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Na dyskoteki mówisz? Najlepsze było, jest i będzie disco polo. pewnie większość osób się uśmiechnie na widok tego posta, ale taka jest prawda. ludzie najlepiej bawią się przy disco polo. Cytuj
Pytanie
Misiek4242 1
Potrzebuje jakis fajnych nut na dyskoteki ;D
Najlepiej zeby było cos w stylu techno ale nie techno Takie jak np Cascada - Miracle
Pomozecie ?
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi