Misiek4242 1 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Potrzebuje jakis fajnych nut na dyskoteki ;DNajlepiej zeby było cos w stylu techno ale nie techno Takie jak np Cascada - MiraclePomozecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Czyli club, euro dance itp, czy hause też np.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Może dam to co ja lubię (coś powinno Ci podpasować)Alchemist Project- Tell Me (super!!!)Basshunter- Halla dar (fajne)Basshunter- I am your base creator (dużo basu)Basshunter- Tetris [2001] (ciekawe)Basshunter-camilla (fedellremix) (super ale krótkie)Basshunter- Boten AnnaBasshunter-All I ever wantedCrazy Loop-crazy loop (tytuł jak wykonawca)Crazy Loop- Johanna(shut up)Morandi- Save MeAkcent- King of Disco (fajne do tańca)Basshunter- Russia privjet (super!!! super!!!)Basic Element- Touch You right now (energetyczne:) )Sash ft. Rodrigez-EcuadorAkon- DangeriousSunblock ft. Sandy- Baby Baby (energetyczne )Resource ft. Tina Cousins - HymnBasshunter- I can walk on waterTimbaland- ApologizeBasshunter- Welcome to rainbow (super, super super)Usher- YeahGroove Coverage- poisonGroove Coverage- RunawayJak widać jest dużo Basshuntera, bo go bardzo lubie, ma On melodyjne piosenki ale trzeba ich wysłuchać w całości, bo czasami początek jest słaby ale potem się rozkręca.Jak będziesz chciał więcej tytułów to pisz w poście.Niektóre piosenki które podałem są stare, ale to nie znaczy że złe Powtarzam jeszcze raz ,dałem to co ja lubie a innym może się nie podobać POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crispers5 1 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Nowe kawałki Maduara są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sQbaniec 10 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Nowe kawałki Maduara są dobre. A ja mam coś innego Picco - Vengaeasytech - i m the sexy girl2-4 Grooves - Writing On The WallTopmodelz - Living On A PrayerAndrew Spencer - Zombie Andrew Spencer - Stop Loving YouAndrew Spencer-To Be With YouDJ Gollum - Passenger DJ Gollum vs. Basslovers United - NarcoticDarius & Finlay feat. Nicco - DestinationDarius & Finlay feat. Nicco - Do it all nightDan Winter - Don`t stop push it nowDan Winter - Get this party started Dan Winter - Fading like a flowerTopmodelz - Summer of '69To częsć z moich propozycji Oby się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Pytanie do capensisa, Masz te utwory gdzieś, te które napisałeś w 2 poście? Mógłbyś je z ZIPować i wrzucić gdzieś bym chętnie ściągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 W odpowiedzi na jakieś dobre sety polecam: http://alldj.org/. Najświeższe sety wielu artystów z musyki elektronicznej. Gdyby interesowały Cię pojedyńcze kawałki z tracklist, kontaktuj się ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Przyda się, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hl1030 10 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 ja mogę polecić ci:4clubbersClub-Nation Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Mogę ci dać gotowego seta na 2h, albo graj ze spontana! Ja tak zawsze robie i b.dobrze sie ludzie bawia Używaj programu virtual Dj ze skórka pioneera bo fajne przejscia mozna tam robic I oczywiscie nie pokazuj sie z byle jakim sprzetem ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 1qnBDG 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 z mojej strony mogę ci polecić również strone 4clubbers i www.eNutka.netMagnetic Man - I need airFar east movement - like A g6trochę DnBNetsky - Prisma Netsky - Memory Lane Netsky - I rufuse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 z mojej strony mogę ci polecić również strone 4clubbers i www.eNutka.netMagnetic Man - I need airFar east movement - like A g6trochę DnBNetsky - Prisma Netsky - Memory Lane Netsky - I rufuse O matko co ty mu proponujesz... DNB to bardzo dobra muzyka, ale nie na dyskoteki. Nie spotkalem sie z czyms takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misiek4242 1 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mogę ci dać gotowego seta na 2h, albo graj ze spontana! Ja tak zawsze robie i b.dobrze sie ludzie bawia Używaj programu virtual Dj ze skórka pioneera bo fajne przejscia mozna tam robic I oczywiscie nie pokazuj sie z byle jakim sprzetem ; ) Sprzet to ja mam taki sobie. Ale narazie gram na dyskach w szkole nieraz więc jest ok to z qmplem gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Sprzet to ja mam taki sobie. Ale narazie gram na dyskach w szkole nieraz więc jest ok to z qmplem gram A co za sprzet masz jesli mozna wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bandit123 4 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Polecam Ci tą stronkę Klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Natka13 0 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Fajne do tańczenia to są np.David Guetta ft. Rihanna - Who's that chickRobert M - wszystkie jego piosenki...I wgl wszystkie piosenki Davia Guetty, Roberta M, Pitbulla i takie inne klubowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Na dyskoteki mówisz? Najlepsze było, jest i będzie disco polo. pewnie większość osób się uśmiechnie na widok tego posta, ale taka jest prawda. ludzie najlepiej bawią się przy disco polo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Misiek4242 1
Potrzebuje jakis fajnych nut na dyskoteki ;D
Najlepiej zeby było cos w stylu techno ale nie techno Takie jak np Cascada - Miracle
Pomozecie ?
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi