kamil 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Mam pytanko gdzie można kupić dobre fajerwerki za przystępną cenę w Toruniu.Myślę nad jakimś zestawem.Chcę wydać ok. 45zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 na bazarku :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil 0 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Chodzi mi głównie o jakiś supermarkiet.Jak byście mogli dodać zdjęcia co jest dostępne w sklepie.A co do bazarku jestem na nie kupowania z tamtąd, ponieważ petardy są bardzo niebezpieczne i po zapaleniu siarki odrazu wybuchają. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaworz 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Kamil nie przesadzaj, a tak pozza tym to Lidl, Tesco, Biedronka, Geant, Real. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 no i jeszcze carrefour, eleclerc, kaufland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Kamil nie przesadzaj, a tak pozza tym to Lidl, Tesco, Biedronka, Geant, Real. To jakbyś był taki uprzejmy to mógłbys napisać co jest dostępne najlepiej Foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaworz 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Czy ty naprawde jesteś ograniczony umysłowo :?:Przecie wystarczy w google.pl wpisać Biedronka, Tesco itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior12 0 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 ej pojedz na Luba 7.lub Olsztyńską 43 za carfourem ja tam kupowalem fajerwerki tam jest tak tanio niz w biedronce lub innych muwoe ci luba 7 i olsztynska 43 najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88Furry88 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 No ja zawsze sie zaopatruje w tej Hurtowni na Luba 7 i tej obok, chce sie juz zapoatrzyc w sprzet, ale nie wiem od kiedy takie hurtownie moga byc otwarte, czy sa one moze otwarte caly rok NIE WIEM, czy ktos sie orientuje, na ogol jak to jest z takimi hurtowniami, bo ja mam 15km do tego wiec blisko nie jest nie chce jechac sprawdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil 0 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Czynna cały rok jest z tego co pamiętam pn-pt 9-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowatek 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 jak tez zaopatruje sie zawsze w Toruniu tylko nie wiem jak ta ulica sie nazywa jesli jade do Torunia z Golubia-Dobrzynia i wjezdzam do Torunia to mam ta hurtownie przy samej drodze po prawej stronia a zachwile po lewej jest salon forda i carfour czy jak to sie pisze xD ceny sa super w porównaniu z moim miastem.. np paczka korsarzy 12 sztuk w Toruniu 1,15zł a u mnie ponad 3 zeta ..... Black Cat 65 zeta a u mnie 90 ;O wiec sie oplaca ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sword 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 ja tez zawsze kupuje na Luba 7 i w tej drugiej obok ;D polecam je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi