Witam Ostatnio miałem chwilkę żeby pomyśleć i doszedłem do wniosku ,że trzeba zacząć zbierać na Sylwka().Czytałem coś niecoś na temat triplex'a i jestem w szoku bo mają całkiem fajne wyroby za dobrą cenę. Czego oczekuję od Stuffika: Myślę że śmiało mogę powiedzieć iż do 300zł(ew 350 max) może być jest to cena całkiem ok jak dla mnie. część chce kupić na FM a część sklepy (biedroneczka,Lidl,ew bazarek) Odnośnie oczekiwań chcę mieć trochę wyrzutni (jw90 obowiązkowo) małych średnich no , na pewno rakiety(perfekty,detonatory na 100%)no i zabaweczki(petardy Krachmanki i legendarne achtungi no i inne pierdoły) zapomniałem wspomnieć o moździerzu (chyba z biedry wezmę chociaż jak macie inne pomysły pisać )
Pytanie
pirotechnika 0
Witam
Ostatnio miałem chwilkę żeby pomyśleć i doszedłem do wniosku ,że trzeba zacząć zbierać na Sylwka().Czytałem coś niecoś na temat triplex'a i jestem w szoku bo mają całkiem fajne wyroby za dobrą cenę.
Czego oczekuję od Stuffika:
Myślę że śmiało mogę powiedzieć iż do 300zł(ew 350 max) może być jest to cena całkiem ok jak dla mnie.
część chce kupić na FM a część sklepy (biedroneczka,Lidl,ew bazarek)
Odnośnie oczekiwań chcę mieć trochę wyrzutni (jw90 obowiązkowo) małych średnich no , na pewno rakiety(perfekty,detonatory na 100%)no i zabaweczki(petardy Krachmanki i legendarne achtungi no i inne pierdoły) zapomniałem wspomnieć o moździerzu (chyba z biedry wezmę chociaż jak macie inne pomysły pisać )
Ogólnie zachęcam do pisania i pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi