Misiek4242 1 Opublikowano 3 Października 2010 Stworzyłem przykładowy plakat promujący nasze forum. Trzeba się nad nim jeszcze dobrze zastanowić i go poprawić.Ps. Nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat i wpadła mi w oko ta zakładka. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 3 Października 2010 Ale ch....nie no żartuję mi się podoba, oczywiście l na ł trzeba poprawić. Kwestia tego typu ile kosztuje wydrukowanie plakatów, bo może to być dość wysoka cena. a i "miła atmosfera" wiąże się z "miła administracją" to ja bym zrobił tak miłą administrację zamienił na "fachowa pomoc"A i jeszcze można by te "znaki wodne" z góry plakatu przenieść też na dolną cześć. nie wiem czy wiesz o co mi chodzi Chyba to tyle, masz u mnie + za wysiłek nad zrobieniem plakatu. Wiadomo że niektórzy zarz przyjdą i powiedzą że beznadziejny albo że zrobię lepszy jednak to Ty jako pierwszy zrealizowałeś swój pomysłPzdr Cytuj
Misiek4242 1 Autor Opublikowano 3 Października 2010 Ale ch....nie no żartuję mi się podoba, oczywiście l na ł trzeba poprawić. Kwestia tego typu ile kosztuje wydrukowanie plakatów, bo może to być dość wysoka cena. a i "miła atmosfera" wiąże się z "miła administracją" to ja bym zrobił tak miłą administrację zamienił na "fachowa pomoc"A i jeszcze można by te "znaki wodne" z góry plakatu przenieść też na dolną cześć. nie wiem czy wiesz o co mi chodzi Chyba to tyle, masz u mnie + za wysiłek nad zrobieniem plakatu. Wiadomo że niektórzy zarz przyjdą i powiedzą że beznadziejny albo że zrobię lepszy jednak to Ty jako pierwszy zrealizowałeś swój pomysłPzdr Dzięki za wyrozumiałość ale zastanowie sie nad nowym bo zaczynają się już komentarze... pozdro. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 3 Października 2010 Plakat fajny, pomysl dobry, ale trzeba pare rzeczy zmienic:-Usanac punkt z liczba userow bo codziennie rejestruja sie nowi, szczegolnie przed Sylwkiem, i to nigdy nie bedzie aktualne.-zmienic punkt "mila administracja" tak jak mowi firawerkoman.-mozna dodac punkt "pierwsze polskie forum o fajerwerkach" czy cos w tym guscie.Pozdro JMJ Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 3 Października 2010 No noo pomysł fajny . Pare drobych korekt i będzie świetna reklama naszego forum . Proponowałbym kolorystykę zrobić pod banner forum. Może w wolnej chwili coś skleję na wzór, ale nic nie obiecuję .Jeśli chodzi o kwestię ilości userów to zawsze można napisać "około". Np. "Prawie 2000 użytkowników !" Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 3 Października 2010 Proponowałbym kolorystykę zrobić pod banner forum Też mi się tak wydaje, plakat musi mieć kolorystyke pod forum i ogolnie klimat Wielki + za wykonanie i checi.. Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 3 Października 2010 mi się plakat bardzo podoba ale minus jak firawerkoman mówi to zmienić tą miłą administrację Masz u mnie plusa Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 3 Października 2010 A co, administracja niemiła ?Wszystko fajnie, tylko koszty drukowania plakatów są ogromne i poniżej 2,5 zł za szt. się nie zejdzie, co przy 200 szt. daje koszty min. 500 zł. Cytuj
Misiek4242 1 Autor Opublikowano 3 Października 2010 Poprawione napisy i czcionka. Reszte "podrasuje" jutro Cytuj
Misiek4242 1 Autor Opublikowano 3 Października 2010 Ja wstawiam tylko projekty. Czy będą drukowane czy nie to już decyzja administracji. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 3 Października 2010 Raczej decyzja tego, kto ma wystarczająco dużo kasy Pomysł ogólnie jest bardzo dobry i gdyby nie względy finansowe to można byłoby się zastanowić ( po kilku drobnych poprawach ) nad wydrukowaniem takich plakatów. Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 3 Października 2010 Vel wowwwwwwww :oTeż coś wykonałem na test, :lol: tak na Szybko można powiedzieć, typografia troche leży pomyślałem że ładnie bedzie się prezntował logotyp FF więc wrzuciłem do lay-a Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 3 Października 2010 Coraz lepsze prace się pojawiają Tylko pamiętajcie, żeby zdjęcia były z forum, a nie cudzego autorstwa Cytuj
Misiek4242 1 Autor Opublikowano 3 Października 2010 Mam już kolejny pomysł. Ale raczej rano wstawie bo sie dzisiaj nie wyrobie. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 3 Października 2010 18.06.2010 - Łomianki - Festyn w Łomiankach19.06.2010 - Warszawa - Dni UrsynowaJeżeli komuś brakuje zdjęci do plakatów to w tych reportażach z pokazów wydaje mi się że niektóre są fajne. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 4 Października 2010 wg mnie nie pasuje ,,około 2000" ja bym dał ,,prawie 2000", zamiast ,,miła atmosfera" dałbym ,,przyjazna atmosfera",,zamiast ,,Tematy pirotechniczne" dałbym:,,Dużo tematów o pirotechnice amatorskiej i profesjonalnej" , dodałbym ,,dokładny spis większości fajerwerków amatorskich z komentarzami użytkowników" czy jakoś tak napis forumfajerwerki.pl wyśrodkowałbym bardziej a logo ,,fireworks" może być po dwóch stronach napisu i napis dałbym z dużej litery Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 4 Października 2010 Misiek bądź tak miły i nie używaj moich zdjęć. Vel pisał o tym wyżej. ehh :blink:Jak dla mnie to raczej na plakat się nie nadaje, tylko bardziej na ulotkę reklamową. Istota plakatu jest inna. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 4 Października 2010 Mpiwowski ma rację, że projekt to raczej na ulotkę się nadaje, bo plakat powinien mieć tylko logo, slogan, adres www i jakieś zdjęcia Cytuj
Misiek4242 1 Autor Opublikowano 4 Października 2010 Misiek bądź tak miły i nie używaj moich zdjęć. Vel pisał o tym wyżej. ehh :blink:Jak dla mnie to raczej na plakat się nie nadaje, tylko bardziej na ulotkę reklamową. Istota plakatu jest inna. Sory... no tak. powinienem zapytać czy moge wziąść A co wy na to jakby to były ulotki tak jak mpi napisał ? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 4 Października 2010 I będziesz po blokach latał i roznosił te ulotki. Nie widzę tego Cytuj
capensis 12 Opublikowano 4 Października 2010 można by w zasadzie dać stoiskom z fajerwerkami i poprosić żeby zostawili na stole to zawsze ktoś by wziął Cytuj
Misiek4242 1 Autor Opublikowano 4 Października 2010 Pomniejszone , zmieniony 1 napis i usunięte zdjęcia. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 4 Października 2010 ja bym zrobił coś z ,,tematy pirotechniczne" bo to takie masło maślane przecież wiadomo że jak forum o fajerwerkach to tematy pirotechniczne są Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi