Crispers5 1 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 JR28 Master RocketsOpis: 3 RAKIETY Z KALIBREM 65mm (2,5"); BROKAT + CZERWONE GWIAZDKI; ZIELONE MIENIĄCE SIĘ GWIAZDKI + ZŁOTO PURPUROWE PALMY; NIEBIESKIE I SREBRNE MINIĄCE SIĘ GWIAZDKIFilm jednej z rakiet:http://www.youtube.com/watch?v=Y4X4si6fd2E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik6410 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Miałem te rakiety na ostatni sylwester.Bardzo mi sie podobały:)Chodź cena troche wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskra1992 0 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 cana wysoka,ale jak to u jorge wszystko drogie,ale jakość może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piromen 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 2 lata temu mialem z kumplem owe rakiety. Kupilismy 4 opakowania po 50zl za jedno. Nie polecam ich bo efekty nie byly powalajace a poza tym kazda z tych rakiet, o tym samym efekcie miala inny efekt. Jakby panowie z jorge pomylili sie albo za duzo wypili ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit123 4 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 dla mnie miazga przed chwilą odpaliłem rakiety leciały dość wysoko, a mimo tego iskry 2 z nich spadły na ziemie, jak dla mnie efekt lepszy niż super star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek98 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 2 lata temu mialem z kumplem owe rakiety. Kupilismy 4 opakowania po 50zl za jedno. Nie polecam ich bo efekty nie byly powalajace a poza tym kazda z tych rakiet, o tym samym efekcie miala inny efekt. Jakby panowie z jorge pomylili sie albo za duzo wypili ;p To raczej Chińczycy za dużo ryżu zjedli i im się coś pomyliło:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crispers5 1 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Film rakiety z różową naklejką:http://www.youtube.com/watch?v=OSciaJyq1ZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matio971 0 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Według mnie cena normalnie nie jest za wysoka bo widziałem je gdzieś za 45zł ale kiedyś w tesco były pod inną nazwą tylko za 100zł więc taka cena to już przegięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Moja dwa filmy , bo trzecia poleciała poza kadr ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piromen 1 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nawet dają rade Z CE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi