Skocz do zawartości

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie kupować przez internet ?

• fajerwerkimarket.pl
      19
    • fajerwerki-korsarz.pl
      4
    • fajerwerki-net.pl
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem w którym sklepie internetowym kupować ?
Liczę na waszą pomoc :D

Co-Admin: Przeniesienie do odpowiedniego działu.

Opublikowano

Fajerwerkimarket :D

Opublikowano

Korsarz odpada,bo nie ma Triplexa.
Jeżeli kupujesz teraz i zależy Ci na dobrych cenach to na fm.
Jak będziesz kupował w listopadzie/grudniu to fajerwerki-net.pl z racji że mają przystępne ceny i duży wybór ;)

Opublikowano

Jeżeli chcesz kupić tylko Jorge i Kometę to fajerwerki-korsarz.pl mają trochę wyższe ceny, ale dbają o klienta (wręcz się o niego zabijają) i nie ma takich cyrków jak na FM.
Jednak jeżeli chcesz triplexa, to jesteś zmuszony na fajerwerkimarket.pl

Opublikowano

Polecam Fm kupuje tam od 2 lat i nie mam żadnych zastrzeżeń, paczka przychodzi do mnie w max. tydzień po wysłaniu
Także ceny i jakość fajerwerków są bardzo dobre, przy większych zamówieniach można liczyć na ciekawe rabaty lub małe prezenty.

Opublikowano

Polecałbym ci się jeszcze wstrzymać trochę aż przyjdą dostawy na FM i wtedy u nich zamówić. Będziesz miał najtaniej i w dodatku szeroki asortyment.

Opublikowano

Popieram mpiwoskiego , lepiej poczekać aż cały asortyment przyjdzie i wtedy można robić zakupy.

Gość karmel5061
Opublikowano

A kiedy można się go spodziewać?

Opublikowano

Przypuszczam, że listopad/grudzień. Najlepiej napisz do nich na gg to się dowiesz. Poza tym pamiętaj też, że ceny będą dużo wyższe niż są teraz.

Opublikowano

Też tak myśle , pod koniec Listopada powinnien być nowy towar ale będzie drożej.
P.S Rozmawiałem przez gg z fajerwerkimarket i odpowiedzieli mi że nowe produkty powinne trafić do połowy Listopada i postarają się być najtańsi.