Sklep Top10 0 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Konkurs rozpoczęty!! regulamin i informacje.Zdjęcia konkursowe na samym dole strony: http://fajerwerkimarket.pl/regulamin-konkursu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 10 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Konkurs rozpoczęty!! regulamin i informacje.Zdjęcia konkursowe na samym dole strony: http://fajerwerkimarket.pl/regulamin-konkursu.html Czy wszystkie zdjecia w konkursie przedstawiaja produkty aktualnie dostepne na stronie sklepu czy np beda dopiero wprowadzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep Top10 0 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Czy wszystkie zdjecia w konkursie przedstawiaja produkty aktualnie dostepne na stronie sklepu czy np beda dopiero wprowadzone? Na obecną chwilę nie dajemy żadnych podpowiedzi :)/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 10 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Na obecną chwilę nie dajemy żadnych podpowiedzi :)/>/> moje pytanie to raczej pytanie regulaminowe ale ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Fps wszystkich pozagina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 No zobaczymy co z tego będzie. Pierwsza fota zabiła mi ćwieka, ale jakoś się uporałem, reszta banał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 10 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 No zobaczymy co z tego będzie. Pierwsza fota zabiła mi ćwieka, ale jakoś się uporałem, reszta banał ;)/> Moje odpowiedzi tez polecialy. Pewnie juz za pozno zeby sie zalapac na nagrode ale zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karasiun 0 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Powodzenia Wszystkim ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelfajerwerki 0 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Mam pytanie gdzie są dodawane podpowiedzi na temat tego konkursu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 chyba już wszystkie miejsca zajęte :(/> ale co tam warto próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelfajerwerki 0 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 niewiadomo ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep Top10 0 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 podpowiedzi będę wrzucał na forum, i dodam, że warto próbować bo niekoniecznie wszystkie miejsca już zajęte, a nie wykluczamy że jeszcze dodatkowo zrobimy losowanie kilku dodatkowych nagród spośród wszystkich zgłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelfajerwerki 0 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Wiem ze wszystko jest napisane na forum ale pytam tutaj , do kiedy ten konkurs trwa i czy możesz dac linka do podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Moim zdaniem był bardzo prosty ten konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Zawiodłem się troszkę... Wchodzę na strone FM i nie mam żadnych zdjęć nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 10 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 zdjecia konkursowe umieszczone sa w zakladce "KONKURS2013" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karasiun 0 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ja to c*pa, bo odpowiadałem szybko, tzn nawet nie szukałem jaka to może być wyrzutnia tylko jaka mi się skojarzyła ale zobacze chociaż czy przydało się przeglądanie tego FM tak częstoo wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielajoOo 0 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Dzisiaj też będzie ten konkurs ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep Top10 0 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 nie, to jest konkurs jednorazowy trwający do 10 listopada, ale jak już wspominałem Proszę wysyłać, nic jeszcze nie przesądzone ponieważ możliwe że dodamy do puli nagród losowanie i wyłonimy dodatkowych zwycięzców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Dostali Państwo meil uzupełniający z moim nr. telefonu? Bo zapomniałem podać w pierwszym meilu z odpowiedziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Dostali Państwo meil uzupełniający z moim nr. telefonu? :)/> Bo zapomniałem podać w pierwszym meilu z odpowiedziami. :)/> Nie czytałeś regulaminu dokładnie... a konto na FM założyłeś? Bo może nie jak to zrobiła połowa graczy na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Nie czytałeś regulaminu dokładnie... a konto na FM założyłeś? Bo może nie jak to zrobiła połowa graczy na początku Konto na FM już miałem a co do regulaminu, czytałem. Bo wpisałem reszte danych, lecz jakoś tel. przegapiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep Top10 0 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 nie ma sprawy, odpowiedzi i czas nadesłałnia się liczy, o resztę będziemy pisać jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep Top10 0 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Serdecznie prosimy, o przesyłanie nam na pw, maila czy gg liste produktów jakie chcielibyście aby znalazły się na naszej stronie.Jestesmy w fazie ostatnich zamówień także w grę wchodzą wszyscy importerzy z polski.Z góry dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu9712 0 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Dajcie więcej rakiet,zwłaszcza z firm Jorge,Kometa i Triplex,bo asortyment jest mizerny,z moździerzami to już katastrofa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi