Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Tak jak kolega wyżej wiecej moździeży i rakiet. I nie wiem czy jest to mozliwe rury 2`` oraz osobne pociski do moździeży różnego kalibru ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczek 0 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Super by było gdybyście dodali rakiety R20072 perfect i JR25 exclusive colection, a z wyrzutni to jakieś piromaxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Dzisiaj przyszła mi paczka z właśnie tego sklepu wszystko było dobrze zapakowane a produkty w bardzo dobrym stanie. Paczka doszła ekspresowo, polecam ten sklep w 100% i nie jeden raz jeszcze tam zamówię . Pozdrawiam endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep Top10 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 kolejny konkurs rozpoczęty!!!! info na stronie głównej Www.fajerwerkimarket.pl zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu9712 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 kolejny konkurs rozpoczęty!!!! info na stronie głównej Www.fajerwerkimarket.pl zapraszamy Każdy może brać udział w konkursie,czy tylko pełnoletni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep Top10 0 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 brać udział może każdy ale dane do wysyłki na dorosłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep Top10 0 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 1.Polub nasz Fanpage facebook.com/fajerwerkimarket 2.Odnajdz nasz konkurs na facebooku 3.Polub ten wpis 4.Udostęnij ten wpis 5.Wygraj jedną z 10 wyrzutni 19 strzałowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep Top10 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 pragnę poinformować że właśnie dotarło do nas 160 nowych pozycji z triplexu.Do końca przyszłego tygodnia postaramy się dodać wszystko na stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam, Pojawią się w sklepie kostki Śmieszka i Euro Pyro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep Top10 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Witaj wczoraj właśnie przypadkiem natknąłem się na filmy europyro na youtubie i powiem szczerze że aż ciężko uwierzyć że wyciągnęli tak super efekty z 30mm. Zamówimy może najpierw kilka produktów dla siebie, odpalimy i jeżeli efekty będą takie same jak na filmach to zapewne sprowadzimy większą ilość na sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Z EuroPyro zatyczki z nieba leciały, ciekawe czy to naprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 10 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Pojawiły się odpowiedzi do konkursu z tajemniczymi zdjęciami. Kolejność jest chyba pomieszana... Zwracam się rowniez do obsługi sklepu ponieważ zdjęcie nr9 moim zdaniem nie przedstawia K1130C12 - SATURN MISSILES tylko JW02 - SATURN MISSILES Sugeruje się tym ze na zdjęciu widnieje napis "strzalow i schots" który widnieje na jw02 a nie na K1130c12 Jest to dokładnie widoczne na dodatkowym zdjęciu po wejściu w produkt na sklepie Prosze się ustosunkować do mojej watpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 To źle ci się wydaje bo przedstawiała K1130C12 Jest 1 szczegół. a wiesz czemu? Każda z tych katiusz 25strzałów, 50 strzałów, 100 strzałów ma inny kolor napisu informującego o strzałach. W tym zdjęciu co dało FM widać w rogu, że jest to kolor żółty czyli 100 strzałów. I tyle w temacie. To, że pisać strzałów i shots to może na każdej, bo wychodzą różne poligrafie, wersje itd. Tym się nie wolno sugerować. Mam 10 na 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep Top10 0 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Pojawiły się odpowiedzi do konkursu z tajemniczymi zdjęciami. Kolejność jest chyba pomieszana... Zwracam się rowniez do obsługi sklepu ponieważ zdjęcie nr9 moim zdaniem nie przedstawia K1130C12 - SATURN MISSILES tylko JW02 - SATURN MISSILES Sugeruje się tym ze na zdjęciu widnieje napis "strzalow i schots" który widnieje na jw02 a nie na K1130c12 Jest to dokładnie widoczne na dodatkowym zdjęciu po wejściu w produkt na sklepie Prosze się ustosunkować do mojej watpliwosci Nie ma znaczenia, każda odpowiedź saturn missiles czy jw02 nam wystarczała.Faktycznie kolejność przypadkowo pomylona już poprawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 No to troche nie fair, bo ja się starałem by było dokładnie Nawet w regulaminie było by podać dokładną nazwę i symbol, a po tej fotce co daliście dało się stwierdzić jaka to jest. To chociaż uważam, że pierwszeństwo powinny mieć osoby co podały K1130C12 a nie JW02. Jakbym wiedział, że nie trzeba "podawać dokładnie" to bym szybciej wysłał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep Top10 0 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Odpowiedz 1. salut txb103 Odpowiedz 2. txb457 PRIME FIREWORKS Odpowiedz 3.p7013 PUNK Odpowiedz 4. p7607 GOLD NAGOJA Odpowiedz 5. jw164 EXCLUSIVE COLLECION Odpowiedz 6. LAMPA ALADYNA JF07 Odpowiedz 7. txb501 ASSORTED CAKES Odpowiedz 8.JW 92 KORSARZ Odpowiedz 9. K1130c12 SATURN MISSILES 100 strzałow /jw02 Odpowiedz 10.txb671 WIOSNA SPRING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 10 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 To źle ci się wydaje bo przedstawiała K1130C12 :)/>/> Jest 1 szczegół. :)/>/> a wiesz czemu? Każda z tych katiusz 25strzałów, 50 strzałów, 100 strzałów ma inny kolor napisu informującego o strzałach. W tym zdjęciu co dało FM widać w rogu, że jest to kolor żółty czyli 100 strzałów. I tyle w temacie. :)/>/> To, że pisać strzałów i shots to może na każdej, bo wychodzą różne poligrafie, wersje itd. Tym się nie wolno sugerować. Mam 10 na 10 :D/>/> przeciez na zdjeciu nie widac czy to jest 100 czy 50 a tutaj tylko jest roznica (czerwony/zolty) sugerowac nalezalo sie zdjeciami na sklepie a tylko 50 pasuje ze zdjeciem konkursowym( napis ang. shots) To tylko moje spostrzezenie! Obsluga zalicza oby dwie odpowiedzi, wiec gratuluje 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Widać na zdjęciu w samym rogu kolor żółty. Każda inna kostka czy JW02 ma inne kolory. Sam lewy górny róg. http://fajerwerkimarket.pl/media/products/d730726571cdd533257ed87786045503/images/thumbnail/large_20000101_105326.jpg?updated_at=1382347995 Dam linka, bo widać na czarnym tle tylko. I to bardzo ewidentnie widać. Każda inna kostka do tego nie pasuje. Bez tego szczegółu nie da się stwierdzić, która by to była. Dlatego wybrałem poprawnie. Jak dla mnie podejście nie fair, bo zmarnowałem na to 30min więcej a mogłem wysłać wcześniej i czuje się oszukany za to, że starałem się robić zgodnie z regulaminem. Podawać dokładne dane, oznaczają dokładne dane a nie "prawie dokładne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 10 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Widać na zdjęciu w samym rogu kolor żółty. Każda inna kostka czy JW02 ma inne kolory. :)/> Sam lewy górny róg. http://fajerwerkimarket.pl/media/products/d730726571cdd533257ed87786045503/images/thumbnail/large_20000101_105326.jpg?updated_at=1382347995 Dam linka, bo widać na czarnym tle tylko. I to bardzo ewidentnie widać. :)/> Każda inna kostka do tego nie pasuje. Bez tego szczegółu nie da się stwierdzić, która by to była. Dlatego wybrałem poprawnie. Jak dla mnie podejście nie fair, bo zmarnowałem na to 30min więcej a mogłem wysłać wcześniej i czuje się oszukany za to, że starałem się robić zgodnie z regulaminem. Podawać dokładne dane, oznaczają dokładne dane a nie "prawie dokładne" Zdjecie produktu 100strz na sklepie nie posiada napisu "shots" wiec nie jest prawidlowe! Mielismy kierowac sie dokladnoscia a nie przypuszczeniami ze kostka moze miec rozne poligrafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 to z Salutem jest identycznie, bo też są różne poligrafie Ty nie miałeś stwierdzać po poligrafiach idealnej zgodności, tylko podać symbol i nazwę na podstawie zdjęcia. NA PODSTAWIE !! Czyli nie musi się zgadzać w 100%. Jak dla mnie, jeśli FM zaakceptuje JW02 to część osób będzie czuć się oszukana, chociażby firek. I albo osoby, które podały dokładnie powinny być przed innymi, albo jakoś zrównoważyć nagrody. Takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 10 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Z jednej strony zgadzam sie z toba kawalkiem koloru zoltego ale z drugiej strony reszta obrazu zgdza sie bardziej z jw02 tylko tam na zdjeciu sa widoczne dwa wyrazy a nie jak na 100 tylko jeden A jezeli zdjencie nie jest identyczne to... A odpowiedz miala zgadzac sie z produktem ktory jest na sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep Top10 0 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Z naszej strony sprawa wygląda tak, że faktycznie albo pozostajemy przy opcji że obie odpowiedzi się liczą, albo Poprawną będzie jw02, bo faktycznie w regulaminie jest podane, że zdjęcia wyrzutni ze strony, a tylko jw02 ma napis shot.Żółta plamka w rogu, mogła powstać podczas przeróbki zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Z jednej strony zgadzam sie z toba kawalkiem koloru zoltego ale z drugiej strony reszta obrazu zgdza sie bardziej z jw02 tylko tam na zdjeciu sa widoczne dwa wyrazy a nie jak na 100 tylko jeden A jezeli zdjencie nie jest identyczne to... A odpowiedz miala zgadzac sie z produktem ktory jest na sklepie (reg) Tylko, że te napisy zależą od wersji poligrafii, tak jak z salutem. A ten kolor jest niezmienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin839 2 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 10/10 :)/> Bez przesady, jeśli organizator uznaje 2 odpowiedzi, to niech już tak będzie :)/> I tak mpi chyba jako pierwszy wysłałeś odpowiedzi więc dla ciebie bez różnicy. Kiedy wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep Top10 0 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Tylko, że te napisy zależą od wersji poligrafii, tak jak z salutem. A ten kolor jest niezmienny. :P/> Ale na stronie jest wersja bez napisu shot w przypadku k1130c12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi