Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 29.12.2014 o 18:44, oloj napisał(a):

A wysłane za pobraniem?

Tak. Innej opcji chyba nie ma na TOP10.

Paczka doszła 30.12.2014

Zapakowana ok, gratisy dodane, więc sklep polecam. Jedynie mały minus za czas realizacji i kontakt.

Opublikowano

No tak, zapomniałem ;)

Więc jak do jtr. nie dojdzie to olać i robić zakupy po marketach.

Albo napisać do użytkownika karasiun, ale to jak najszybciej. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przygotujcie się na MEGA WYPRZEDAŻ, która rusza niebawem :)

lepszej raczej nie znajdziecie ;)

Opublikowano

mhm promocja, która ruszy NIEBAWEM w lipcu

Opublikowano

W lipcu, piro rozwalone w paczce i 75% to zamienniki czyli standard :D

Opublikowano
  W dniu 7.01.2015 o 14:11, domin839 napisał(a):

W lipcu, piro rozwalone w paczce i 75% to zamienniki czyli standard :D

od piątku to po 1, a po 2 pracownicy dzwonią do każdego klienta (do każdego) jesli czegoś nie ma ;)

jedynym rozwiązaniem jest, że nie odbierałeś tel albo podałeś zły nr i pracownicy postanowili dobrać podobne produkty za poodobną cenę albo nawet i wyższą na koszt firmy, ;)

Opublikowano

Dziwny zbieg okoliczności że połowa kupujących u nich nie odbiera tel albo daje złu numer :D. Dziwny zbieg okoliczności jest też taki że praktycznie każda promocja jest opóźniona o kilka tygodni/miesięcy.

Mogłeś już polecieć na piro i reklamować sklep godny zaufania a nie taki badziewiasty

Opublikowano

@UP: a skąd ty wiesz że połowa, masz jakiś dostęp do statystyk tego sklepu ?? nie masz pojęcia o innych klientach więc wypowiadaj tylko swoją opinię a nie opinię innych bo nie ma do tego prawa.

Opublikowano

Pisze jaką opinię mają inni użytkownicy tego forum, jak i zresztą też sąsiedniego. Wystarczy też czasami poczytać sb oraz ten temat aby się czegoś dowiedziec

Opublikowano
  W dniu 7.01.2015 o 19:05, dopalacz2013 napisał(a):

@UP: a skąd ty wiesz że połowa, masz jakiś dostęp do statystyk tego sklepu ?? nie masz pojęcia o innych klientach więc wypowiadaj tylko swoją opinię a nie opinię innych bo nie ma do tego prawa.

Wystraczy poczytac temat i wszystkiego sie dowiesz :P 50% jak nie wiecej niezadowolonych klientów

Opublikowano

Oby ta promocja była niebawem. Może wiesz karasiun kiedy mniej więcej będzie? Pewnie tak 15/20 stycznia? Bo mam nadzieje że nie w lipcu czy jeszcze później. Zamawiałem tam raz, jakieś dwa lata temu i nie pszysłali mi kilku paczek petard ale już się o nie nie czepiałem. Ostatnio jak był odbiór osobisty to było bez żadnych problemów, znalazł się nawet mały gratisik.

Opublikowano

Up

Karasiun napisał przecież , że od piątku będzie promocja.

Opublikowano
  W dniu 7.01.2015 o 19:34, piropiotr223 napisał(a):

Oby ta promocja była niebawem. Może wiesz karasiun kiedy mniej więcej będzie? Pewnie tak 15/20 stycznia? Bo mam nadzieje że nie w lipcu czy jeszcze później. Zamawiałem tam raz, jakieś dwa lata temu i nie pszysłali mi kilku paczek petard ale już się o nie nie czepiałem. Ostatnio jak był odbiór osobisty to było bez żadnych problemów, znalazł się nawet mały gratisik.

wyprzedaż od jutra, może jeszcze od dziś późnego wieczora.

Opublikowano
  W dniu 7.01.2015 o 19:20, DawidPirotechnik napisał(a):

Wystraczy poczytac temat i wszystkiego sie dowiesz :P 50% jak nie wiecej niezadowolonych klientów

jakby się wypowiadali też zadowoleni klienci to wyszłoby 5% a nie 50 ;)

Opublikowano

nie oszukujmy się, że ten sklep ma dobrą opinię bo nie ma ;)

Opublikowano

Kolejny zbieg okoliczności że mało klientów się wypowiada pozytywnie, sporo tych zbiegów nie uważasz ?

Opublikowano

przecież nikt Ci nie każe u nich kupować...

Opublikowano

nie ma to jak ''RZETELNA'' firma, która na swojej stronie pisze ''Niedługo totalna wyprzedaż'' świetne określenie daty wyprzedaży ;)

Opublikowano
  W dniu 9.01.2015 o 14:06, Bartekeuro napisał(a):

Dzisiaj miała wystartować,a nawet wczoraj wieczorem...

życie ... :D ja bedzie za tydzoen to juz bedzie dobrze :P

Opublikowano

Ja zamawiałem z tego sklepu i wszystko przyszło to co chciałem w przeciągu 2 dni

Opublikowano

A promocji ani widu ani słychu... Ale sam sklep nie taki zły, przynajmniej taki mi się kojarzy. ktoś wie kiedy w końcu będzie promo?

Opublikowano
  W dniu 9.01.2015 o 13:51, miszaq92 napisał(a):

nie ma to jak ''RZETELNA'' firma, która na swojej stronie pisze ''Niedługo totalna wyprzedaż'' świetne określenie daty wyprzedaży ;)/>/>

skończył się dzień ?? Dzień się kończy o północy, wieć pozostaw takie śmieszne gadanie dla siebie,

+ wyprzedaż wystartuje jutro około południa, ponieważ jeszcze jest uzupełniany asortyment w sklepie, gdyż teraz nie ma sensu, bo dużo pozycji powtarza się po raz, dwa razy,

Opublikowano

Karasiun - jak podjade osobiście do hurtowni top10 promocja również bedzie obowiązywała ? Czy tylko przez internet ?

Opublikowano
  W dniu 9.01.2015 o 17:20, FireGorek1 napisał(a):

Karasiun - jak podjade osobiście do hurtowni top10 promocja również bedzie obowiązywała ? Czy tylko przez internet ?

śmiało możesz przyjeżdzać,

Opublikowano
  W dniu 9.01.2015 o 17:20, FireGorek1 napisał(a):

Zamów przez internet i daj odbiór osobisty, tak będzie dobrze.