Ma?y 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 A wysłane za pobraniem? Tak. Innej opcji chyba nie ma na TOP10. Paczka doszła 30.12.2014 Zapakowana ok, gratisy dodane, więc sklep polecam. Jedynie mały minus za czas realizacji i kontakt. Cytuj
oloj 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 No tak, zapomniałem Więc jak do jtr. nie dojdzie to olać i robić zakupy po marketach. Albo napisać do użytkownika karasiun, ale to jak najszybciej. Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Przygotujcie się na MEGA WYPRZEDAŻ, która rusza niebawem lepszej raczej nie znajdziecie Cytuj
domin839 2 Opublikowano 7 Stycznia 2015 W lipcu, piro rozwalone w paczce i 75% to zamienniki czyli standard Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 7 Stycznia 2015 W lipcu, piro rozwalone w paczce i 75% to zamienniki czyli standard od piątku to po 1, a po 2 pracownicy dzwonią do każdego klienta (do każdego) jesli czegoś nie ma jedynym rozwiązaniem jest, że nie odbierałeś tel albo podałeś zły nr i pracownicy postanowili dobrać podobne produkty za poodobną cenę albo nawet i wyższą na koszt firmy, Cytuj
domin839 2 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Dziwny zbieg okoliczności że połowa kupujących u nich nie odbiera tel albo daje złu numer . Dziwny zbieg okoliczności jest też taki że praktycznie każda promocja jest opóźniona o kilka tygodni/miesięcy. Mogłeś już polecieć na piro i reklamować sklep godny zaufania a nie taki badziewiasty Cytuj
dopalacz2013 0 Opublikowano 7 Stycznia 2015 @UP: a skąd ty wiesz że połowa, masz jakiś dostęp do statystyk tego sklepu ?? nie masz pojęcia o innych klientach więc wypowiadaj tylko swoją opinię a nie opinię innych bo nie ma do tego prawa. Cytuj
domin839 2 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Pisze jaką opinię mają inni użytkownicy tego forum, jak i zresztą też sąsiedniego. Wystarczy też czasami poczytać sb oraz ten temat aby się czegoś dowiedziec Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 7 Stycznia 2015 @UP: a skąd ty wiesz że połowa, masz jakiś dostęp do statystyk tego sklepu ?? nie masz pojęcia o innych klientach więc wypowiadaj tylko swoją opinię a nie opinię innych bo nie ma do tego prawa. Wystraczy poczytac temat i wszystkiego sie dowiesz 50% jak nie wiecej niezadowolonych klientów Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Oby ta promocja była niebawem. Może wiesz karasiun kiedy mniej więcej będzie? Pewnie tak 15/20 stycznia? Bo mam nadzieje że nie w lipcu czy jeszcze później. Zamawiałem tam raz, jakieś dwa lata temu i nie pszysłali mi kilku paczek petard ale już się o nie nie czepiałem. Ostatnio jak był odbiór osobisty to było bez żadnych problemów, znalazł się nawet mały gratisik. Cytuj
LanCc 0 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Up Karasiun napisał przecież , że od piątku będzie promocja. Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Oby ta promocja była niebawem. Może wiesz karasiun kiedy mniej więcej będzie? Pewnie tak 15/20 stycznia? Bo mam nadzieje że nie w lipcu czy jeszcze później. Zamawiałem tam raz, jakieś dwa lata temu i nie pszysłali mi kilku paczek petard ale już się o nie nie czepiałem. Ostatnio jak był odbiór osobisty to było bez żadnych problemów, znalazł się nawet mały gratisik. wyprzedaż od jutra, może jeszcze od dziś późnego wieczora. Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Wystraczy poczytac temat i wszystkiego sie dowiesz 50% jak nie wiecej niezadowolonych klientów jakby się wypowiadali też zadowoleni klienci to wyszłoby 5% a nie 50 Cytuj
miszaq92 0 Opublikowano 8 Stycznia 2015 nie oszukujmy się, że ten sklep ma dobrą opinię bo nie ma Cytuj
domin839 2 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Kolejny zbieg okoliczności że mało klientów się wypowiada pozytywnie, sporo tych zbiegów nie uważasz ? Cytuj
miszaq92 0 Opublikowano 9 Stycznia 2015 nie ma to jak ''RZETELNA'' firma, która na swojej stronie pisze ''Niedługo totalna wyprzedaż'' świetne określenie daty wyprzedaży Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzisiaj miała wystartować,a nawet wczoraj wieczorem... życie ... ja bedzie za tydzoen to juz bedzie dobrze Cytuj
Paskuda88 1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja zamawiałem z tego sklepu i wszystko przyszło to co chciałem w przeciągu 2 dni Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 9 Stycznia 2015 A promocji ani widu ani słychu... Ale sam sklep nie taki zły, przynajmniej taki mi się kojarzy. ktoś wie kiedy w końcu będzie promo? Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 9 Stycznia 2015 nie ma to jak ''RZETELNA'' firma, która na swojej stronie pisze ''Niedługo totalna wyprzedaż'' świetne określenie daty wyprzedaży ;)/>/> skończył się dzień ?? Dzień się kończy o północy, wieć pozostaw takie śmieszne gadanie dla siebie, + wyprzedaż wystartuje jutro około południa, ponieważ jeszcze jest uzupełniany asortyment w sklepie, gdyż teraz nie ma sensu, bo dużo pozycji powtarza się po raz, dwa razy, Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Karasiun - jak podjade osobiście do hurtowni top10 promocja również bedzie obowiązywała ? Czy tylko przez internet ? Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Karasiun - jak podjade osobiście do hurtowni top10 promocja również bedzie obowiązywała ? Czy tylko przez internet ? śmiało możesz przyjeżdzać, Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Karasiun - jak podjade osobiście do hurtowni top10 promocja również bedzie obowiązywała ? Czy tylko przez internet ? Zamów przez internet i daj odbiór osobisty, tak będzie dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi