JacuQM 122 Opublikowano 27 Listopada 2015 Bardzo fajny konkurs mimo wszystko, chociaz że nic nie wygrałem haha. Jednak bardzo duży plus dla was za tak dobre rozpisanie wyników oraz przedstawienie ich Dzięki za fajną zabawe haha Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 27 Listopada 2015 Matko jedyna, jestem na liście :xmas_w00t: Nie no trzeba coś zamówić :xmas_happy: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 27 Listopada 2015 Uprzejmie informujemy, iż jutro (dnia 27.11) pojawi się kolejna wspaniała promocja !!! :xmas_w00t: I gdzie ta promocja? Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 27 Listopada 2015 Uprzejmie informujemy, iż jutro (dnia 27.11) pojawi się kolejna wspaniała promocja !!! :xmas_w00t: I gdzie ta promocja? Dzień się nie skończył jeszcze Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Polecam ten sklep w 100%,ostatnio robiłem u nich zakupy,co prawda trochę macrocosmos ma pozdzieraną górną folijkę ale taka już wada hurtowych zamówień. Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Przecież jak to odpalasz i tak się rozedrze. W czym problem?? Cytuj
ZiP#suwak 0 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Właśnie złożyłem zamówienie. Teraz z niecierpliwością czekam na dostawę :-) Cytuj
mlody712 0 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Serdecznie polecam paczka zamówiona w niedziele wczoraj wysłana a dzisiaj jest już u mnie wszystko dobrze zapakowane i zabezpieczone a wiec mogę powiedzieć tylko jedno słowo polecam Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam, będziecie jeszcze zamawiać u importerów lub dodawać nowe produkty na stronę sklepu do 20 grudnia ? Głównie chodzi mi o 37 tripla. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 11 Grudnia 2015 A więc przesyłka doszła w jeden dzień czyli bardzo szybko , kontakt bardzo dobry , jedyne co to moździerz dostałem inny ale tak to bez zastrzeżeń Polecam ! Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Bardzo polecam sklep, szybka przesyłka a także miłe gratisy Cytuj
ZiP#suwak 0 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Bardzo polecam sklep, szybka przesyłka a także miłe gratisy Za ile zamowiles? I jakie gratisy? Ile war te są gratisy? Z góry dzięki za odp. Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Za ile zamowiles? I jakie gratisy? Ile war te są gratisy? Z góry dzięki za odp. Zamawiałem za 370 zł i szczerze powiem że się zdziwiłem że aż tyle gratisów dostałem, rakiety, wyrzutnie małą, petardy i artykuły rożne. W żadnym sklepie tyle gratisów nigdy nie dostałem Cytuj
michal310892 0 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Mam takie pytanie do sklepu. Dlaczego wiekszosc wyrzutni jest drozsza w porownaniu do ubieglego roku ? Zerkam na zeszloroczny rachunek i praktycznie wszystko jest o kilka kilkanascie zl drozsze... Podniesli jakis podatek czy jak ? Oczywiscie nie tyczy sie to Tylko waszego sklepu bo nawet takie markety jak biedronka sprzedaja swoje wyrzutnie o 10 zl drozej. Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Mam takie pytanie do sklepu. Dlaczego wiekszosc wyrzutni jest drozsza w porownaniu do ubieglego roku ? Zerkam na zeszloroczny rachunek i praktycznie wszystko jest o kilka kilkanascie zl drozsze... Podniesli jakis podatek czy jak ? Oczywiscie nie tyczy sie to Tylko waszego sklepu bo nawet takie markety jak biedronka sprzedaja swoje wyrzutnie o 10 zl drozej. Witam Ceny u importerów poszły znacznie w górę, więc i wszędzie o 15/20% drożej Cytuj
Jensen2 0 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Sklep super, ale nie wiem kto u Was pisał regulamin? - TOWAR POSIADA WADY FABRYCZNE (NP. BRAK LADU ITP. KLIENTOWI PRZYSŁUGUJE PRAWO DO OTRZYMANIA TEGO PRODUKTU Z USUNIĘTA WADĄ LUB WYMIANĄ NA NOWY EGZEPLARZ POZBAWIONY WAD). ZASADY I GWARANCJA JEST DOŁONCZONY DO SPRZEDAWANYCH TOWARÓW PRZEZ MARKET INTERNETOWY. NASZA FIRMA STARANIE SPRAWDZA TOWAR WYSYŁANY ALE MOŻE ZDARZYC SIĘ SPORADYCZNY PRZYPADEK. W PRZYPADKU STWIERDZENIA NIEPRAWIDŁOWOŚCI PROSIMY ODESŁAĆ TOWAR NA ADRES SIEDZIBY MARKETU INTERNETOWEGO. KOSZT PRZESYŁKI PRZESYŁI ZOSTANIE ZWRUCONY KLIENTOWI LUB ZOSTANIE WYSŁANY KURIER KTÓRY ODBIEZRZE PRZESYŁKE OD KLIENTA. UWAGA. PROSZĘ DO ODESŁANEJ PACZKI NIE ZAPOMIEC WŁOŻYC PARAGONU LUB FAKTURY. BEZ PARAGONU LUB FAKTÓRY REKLAMACJA NIE ZOSTANIE UWZDLEDNIONA. Cytuj
FIREWORKSmaN772 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Pomimo, że fajerwerki zamówiłem już jakiś czas temu to dopiero teraz piszę opinię :xmas_smile: A więc bardzo polecam wszystkim ten sklep! Szybka przesyłka, duży wybór, fajna szata graficzna sklepu, a co najważniejsze przystępne ceny :christmascool: Paczuszka przyszła elegancko zapakowana, co prawda kartonik mógłby być troszkę większy, ale to już drobiazg. Polecam jeszcze raz i pozdrawiam! :xmas_biggrin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi