damian7878 98 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Niestety w tej chwili nie ma możliwości zamówień za pobraniem. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Jak będzie coś ciekawego to i przelewem mogę zapłacić ale narazie nic nie ma Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Kolejna paczka z tego sklepu do mnie dotarła i co mogę powiedzieć? Wysyłka w dniu zaksięgowania płatności, dostawa kurierem DPD. W zabezpieczonych z zewnątrz kartonach można znaleźć wypełniacze przestrzeni, a każdy z produktów owinięty czarnym streczem. Gratis w wysokości 10% wartości zamówienia, zgodnie z promocją. Na minus, wulkan B5 Extreme uszkodzony, ładunki w środku latają luzem, ale na szczęście lonty nienaruszone, więc nie będę spinał dupki, bo można to samemu naprawić. Tyle Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Dostawa DPD? czy firma może potwierdzić że wszystkie paczki wysyła już DPD a nie PatronService który gubi baczki i bez przyjazdu daje avizo? Jeśli tak to wielki plus dla sklepu ;D Cytuj
x0rysiu0x 3 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Potwierdzam, u mnie też dostawa Kurierem DPD, sprawdziłem jeszcze dla pewności w wiadomości mailowej . Kolejne zakupy w sklepie i jak zawsze wszystko ok., w paczce sporo wypełniacza przez co wszystko było sztywno i nie latało po paczce. I oczywiście wszystko zafoliowane . Na spory + fakt, że zwrócili uwagę na prośbę z uwagi do zamówienia, za co dziękuję . Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Marca 2018 Ogólnie ok. Karton trochę byle jaki bo posklejany z kilku różnych ale jakoś się to kupy trzymało. Każda wyrzutnia zapakowana w stretch. Dostałem dwa fajne gratisy. Cytuj
FajerwerkiMarket 0 Opublikowano 2 Października 2018 Witam. zapraszam do zapoznania się z nową dostawą od Firmy Tropic !NOWOŚCI TROPIC Oraz promocją na wybrane produktyPROMOCJA Cytuj
FajerwerkiMarket 0 Opublikowano 8 Października 2018 ZAPRASZAMY !! Życzymy udanych zakupów WWW.FAJERWERKIMARKET.PL Cytuj
FajerwerkiMarket 0 Opublikowano 9 Października 2018 Prezenty do każdego zamówienia powyżej 100 zł !! Życzymy udanych zakupów. Cytuj
FajerwerkiMarket 0 Opublikowano 10 Października 2018 Zapraszamy do zapoznania się z obecną promocją na wybrane produkty https://fajerwerkimarket.pl/group/promocje/4 + do każdego zamówienia powyżej 100 zł gratis oraz wysyłka za 5 zł !! wysyłka za 5 zł dotyczy (przelewu 24, przedpłaty) (można w uwagach przy składaniu zamówienia wybrać jaki rodzaj gratisu sobie Państwo życzą np. petardy, dymy, rakiety, wyrzutnie, mix ZAPRASZAMY i życzymy udanych zakupów Cytuj
FajerwerkiMarket 0 Opublikowano 12 Października 2018 Nowa dostawa Produktów GAOO i TRIPLEX już w sprzedaży.GAOOTRIPLEX Życzymy udanych zakupów ! Cytuj
FajerwerkiMarket 0 Opublikowano 16 Października 2018 Duży wybór zapalniczek. Zapraszamy !!KLIKNIJ TU Cytuj
FajerwerkiMarket 0 Opublikowano 24 Października 2018 !!! DARMOWE KUBKI !!! Do każdego zamówienia powyżej 200 PLN bez kosztów przesyłki dorzucamy wspaniały KUBEK GRATIS Cytuj
FajerwerkiMarket 0 Opublikowano 26 Października 2018 Nowa dostawa DUM BUM i wiele różnych nowości od Firmy KLASEK już dostępne w naszym sklepie internetowym. link poniżejNOWA DOSTAWA KLASEK Cytuj
FajerwerkiMarket 0 Opublikowano 30 Października 2018 Nowa Dostawa TRIPLEX i SuperPower !! DUŻO NOWOŚCI 2018 !!! Zapraszamy NOWOŚĆI TRIPLEX NOWOŚĆI SUPERPOWER Cytuj
FajerwerkiMarket 0 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zapraszamy do zakupów !! www.fajerwerkimarket.pl Cytuj
FajerwerkiMarket 0 Opublikowano 6 Listopada 2018 Z okazji 100 rocznicy odzyskania niepodległości wprowadzamy nową dodatkową PROMOCJĘ !!!! NAJTAŃSZE FLARY I ŚWIECE DYMNE W POLSCE !!! Szybka realizacja zamówień w 24h !!! Zapraszamy do zakupów FLARY ŚWIECE DYMNE Cytuj
FajerwerkiMarket 0 Opublikowano 9 Listopada 2018 NOWA PROMOCJA FUNBOXY ZA 1 PLN !!!FUNBOXY ZA 1 PLN Promocja od 09.11.2018 do odwołania lub wyczerpania FUNBOX'ÓW Życzymy udanych zakupów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi