mpiwowski 182 Opublikowano 14 Lutego 2008 Jak macie jakiekolwiek pytania w sprawie produktów w sklepie, wysyłki itp.To piszcie im na ich numer gadu-gadu : 2510607 Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 16 Lutego 2008 Musze powiedzieć że patrzyłem dzisiaj na ich ofertę i się zawiodłem , bo zrobili aktualizacje i kilka rzeczy które planowalem kupić już nie ma :( i muszę od nowa kompletować stuff Usunęli : Bora Bora, Exclusive collection, jw 90 i wiele innych super wyrzutni :( Zresztą sami zobaczcie Teraz mi drożej stuff wyjdzie :cry: Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 16 Lutego 2008 a czy te produkty powrócą? bo np black cat 1 czy 2 tygodnie temu zniknął i nie wiem czy jeszcze będzie.#down: to żal zamiast dodawać produkty tego triplexa to by nie wywalali wyrzutni jorge'a np jw90 i bora bora chociaż miałem red peony z triplexa (dałem 8 zł) i była bardzo ładna. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Lutego 2008 Teraz przeprowadzają tam jakąś modernizację. tzn. będą wrzucać jeszcze wiele innych produktów (także nowej firmy Triplex) a co do starych produktów, które już były to myślę, ze powrócą. Przecież zawsze lepiej mieć większy asortyment niż mniejszy. Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 17 Lutego 2008 Masz racje Mpi ale wolałbym żeby dali więcej jorga a nie triplexa czy tam komety bo co jorge to jorge A wiadomo już chociaż jakie będą dodawać i w jakich będą cenach??P.S Jest tam też pare wyrzutni Tropica (np. Joker i inne) Wygląda na to że jak do końca tego roku wprowadzą nowe rzeczy i przywrócą JORGA (modle się o to :evil: :twisted: ) to będzie to najlepszy sklep internetowy z fajerwerkami Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 17 Lutego 2008 A wiadomo już chociaż jakie będą dodawać i w jakich będą cenach?? Dowiemy się o tym dopiero jak ewentualnie wprowadzą nowe produkty. To samo tyczy się produktów Jorga. Wygląda na to że jak do końca tego roku wprowadzą nowe rzeczy i przywrócą JORGA (modle się o to :evil: :twisted: ) to będzie to najlepszy sklep internetowy z fajerwerkami Jak dla mnie jest tam za drogo.Zawsze idzie się dogadać ze Sławkiem :mrgreen: Cytuj
AsteriX 0 Opublikowano 24 Lutego 2008 Sklepik bardzo fajny, ale szkoda, że wycofali (przynajmniej jak na razie) wyrzutnie Black Cat więc napisałem do nich:Ja: chciałbym się zapytać dlaczego nie macie już w ofercie wyrzutni Black Cat?Oni: dzien dobry...niestety nie mamy juz na stanie tej wyrzutni..dzis jeszcze bede wiedzial czy jest mozliwosc sciagniecia jej dla Pana...pozdrawiamJa: (po pewnym czasie) I jak, będziecie mieli wyrzutnie Black Cat?Oni: nie niestety nie jestesmy w posiadaniu tej wyrzutni..jak rowniez nasi dostawcyno, ale myślę, że w końcu będą ją mieli tak jak mpiwowski napisał. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 10 Marca 2008 witam moim zdaniem to najlepszy sklep internetowy dlatego kupuje w nim stuff super ceny i miła obsługa jak ktoś chce to dam fotki magazynu i jak by ktoś chciał jakies info np czy dawają gratisy to piszcie bo jestem z ich sklepem w stałym kontakcie :razz: :mrgreen: Cytuj
Mars 0 Opublikowano 12 Marca 2008 moim zdaniem oplaca sie tam kupowac bo to jest najtanszy i najlepszy sklep w internecie wiec postanowilem ze zamowie tam swoj stuff :grin: Cytuj
iLOVEfireworks 0 Opublikowano 15 Marca 2008 elo^^ Czy nie sadzicie ze ostatnio tam niekotre rzeczy troche potanialy ? np. kulki dymne a motylki podrozaly ? pytam sie bo przez jakis czas nie mialem dostepu do neta i juz nie pamietam cenpzdr ;p Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 15 Marca 2008 Witam mam kilka informacji -w lipcu dojdzie bardzo wiele wyrzutni z jorge jak np. Black Cat,JW90 i wiele innych-ciągle są uzupełniane liczne ilosci wyrzutni z triplexa i musze powiedziec że to nie jest wcale taka zła firma dostalem wyrzutnie Gemini <za darmo> xD i efekt podobny do Marsa.-Będzie nowy dostaca więc fajerwerki będą tańsze ale jeszcze nie wiadomo czy nie będą troche wyższe ceny ponieważ w chinach są pewne problemy ale nie moge tego powiedziec xD (jak ktoś chce sie dowiedziec to pisac na gg) Cytuj
Mars 0 Opublikowano 5 Maja 2008 A wiesz może po ile bedzie black cat bo zamierzam go kupic na sylwestra ? Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 5 Maja 2008 A wiesz może po ile bedzie black cat bo zamierzam go kupic na sylwestra ? Bez urazy ale ten post był niepotrzeby mogłeś się mnie na gg zapytać no ale jak już napisałeś to odpowiem cena bedzie około 70 zł chyba że mnie ladnie poprosisz to ci za 60 złatwie :razz: Cytuj
MARTINTOP 0 Opublikowano 31 Maja 2008 UWAGA !!!!!!!!!!!! DZIęKUJEMY ZA OPINIE jakie otrzymujemy na temat sklepu www.fajerwerkimarket.plWPROWADZILSIśMY NOWE PRODUKTY FIRMY MAXSEM.PRZETESTOWALIśMY WARTE POLECENIA . CENY SUPERPROMOCYJNE.FILMIKI WPROWADZAMY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam uzytkownika MARTINTOP mam pytanie w sprawie zestawow do samodziego odpalania czy da sie do tego ukladau dopasowac idealnie jakas muzyke jak tak to prosze o odpowiedz i jeszcze czy macie moze film tych zestawow nr 1 i nr 2 Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Do mnie przyszło właśnie zamówienie z tego sklepu.W paczce przyszły:Wyrzutnie:JW04 UranJW05 PlutonJW06 KasjopejaJW07 MarsJW21 ComdorTB47 Little StarsGP497 Cool EnchanterGP498 Red MilitaryP7001 Metal & SonicP7014 Rapid SaturnRzymskie ognie:T6237 Multicolour 15 shotsOraz artykuły różne:JF26 Junior FontainP0007 Szalone PszczółkiP0003A ŻukiZapłaciłem 174 zł z wysyłką kurierem.Jako gratis otrzymałem takie wyrzutniePrzesyłka dotarła w 2 dni od wysłania. Więc sklep godny polecenia Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No no widze ze ci dali porzadne gratisy ale powiem ze jak sie ładnie poprosi to dadza coś z jorge :mrgreen: :razz: Cytuj
Ron 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Teraz widzę, że jest tam promocja a ja niestety pieniądze będę miał dopiero 20 września ;( Szkoda,bo po tych cenach to kupiłbym tam cały mój stuff, a tak to zostaje mi tylko speed-fajerwerki ;/ Chociaż jakbym dostał jakieś gratisy, to może warto... mam jeszcze prawie miesiąc na przemyślenia, muszę się zastanowić. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 jakie promocje. Te ceny już długo takie są :twisted: Cytuj
Ron 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Tak ? To ja chyba dostałem kurzej ślepoty, ale pytałem się gości to powiedzieli, że ceny pozostaną takie do końca sierpnia, więc nic to nie zmienia ;( Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 ceny beda takie do kiedy nie zejdzie stan z magazynu kazda nowa dostawa bedzie drozsza Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 9 Września 2008 tam pisze że koszt przesyłki zalezy od wagi towaru. to ile sie płaci za np. kilogram? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 9 Września 2008 Za np. kilogram płaci się np. 25 zł.Złóż zamówienie, a koszt wysyłki będziesz miał wyświetlony pod zamówionymi produktami. Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 9 Września 2008 Wie ktoś, czy te gratisy zależą od ceny zakupu? Na przykład, jeśli kupię za 120 zł, to jest szansa, że co dostanę? Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 9 Września 2008 Ktoś już pisał na tym forum ze to zależy od wielu czynników nie koniecznie od kwoty zamówienia, ja przykładowo dostałem wyrzutnie wartą 20 PLN przy zamówieniu 145 PLN. Nie ma od tego reguły. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi