nico 0 Opublikowano 17 Października 2009 Ale nikt mnie z tego błędu nie wyprowadził a wręcz przeciwnie pracownik potwierdził że cena jest za 6 sztuk. Nie sądzisz, że to co napisałeś jest bez sensu... Co ci to dało że dałeś im czas do naprawienia pomyłki, skoro ty nic z tego nie masz :lol: Gdybym wiedział że mnie oszukają to bym w ogóle tam nie kupował. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 17 Października 2009 Ale nikt mnie z tego błędu nie wyprowadził a wręcz przeciwnie pracownik potwierdził że cena jest za 6 sztuk. No co racja to racja... Myślę, że nie powinieneś skreślać tego sklepu (wiem, jak to dla Ciebie brzmi teraz) ale błędy są ludzką rzeczą i miejmy nadzieje że już ich nie będzie. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 18 Października 2009 W niedługim czasie ( tydzień ) w sklepie pojawi się:- ok. 50 nowości Triplexa- ok. 30 nowości Komety w bardzo, bardzo atrakcyjnych cenach- nowa, niższa cena piccolaków Komety ( 29 - 50 gr )Czyli jest na co czekać :smile: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 18 Października 2009 Najpierw przyjadą dostawy Komety i Triplexu. Dopiero jak to wejdzie do sklepu zostanie złożone zamówienie u Jorga. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 18 Października 2009 Możliwe że w tym tygodniu będzie także dostawa z jorgusia :mrgreen: Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 18 Października 2009 Ja to z niecierpliwością czekam na Macrocosmosy, rakiety Demon i wyrzutnie Kasjopeje...Na razie tego nie ma niestety.wie ktoś czy to w ogóle będzie? Właśnie przydałoby się trochę więcej produktów Jorge tj, jw 90, jw103, jw1000, Tyrant i jeszcze kilka oczywistych produktów tj. kasjopeja itp Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 18 Października 2009 Jest już taki temat, w którym piszecie co chcielibyście ujrzeć w sklepie:http://www.fajerwerki.webd.pl/viewtopic.php?t=10&start=0 Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 26 Października 2009 Na strone dodano Petardy komety. Zachęcam do oglądania . Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 26 Października 2009 W niedługim czasie ( tydzień ) w sklepie pojawi się:- ok. 50 nowości Triplexa- ok. 30 nowości Komety w bardzo, bardzo atrakcyjnych cenach- nowa, niższa cena piccolaków Komety ( 29 - 50 gr )Czyli jest na co czekać :smile: Już się pojwaiło? Bo minął tydzień Cytuj
nico 0 Opublikowano 27 Października 2009 Sklep co najmniej nie poważny. Zamówiłem u nich piro do ASG cena była podana za 6 szt. taka informacja widniała na stronie sklepu i dodatkowo potwierdziłem tą informację u pracownika sklepu. Przesyłkę otrzymałem tylko z 2 granatami zamiast 12 sklep najpierw zwodził że nie mieli tylu na stanie a później kontakt się urwał. Naczytałem się dużo na temat tego sklepu i jego najniższych cen więc myślałem że pracują tam poważni ludzie niestety myliłem się na zlocie oczywiście granatów zabrakło. Sklepu nie polecam i już nigdy nic u nich nie zamówię. Sprawa załatwiona pozytywnie. Z reklamacji choć długiej jestem bardzo zadowolony Cytuj
kertoip 0 Opublikowano 28 Października 2009 No, nowe produkty.. i nowe ceny..... No niestety.Fajerwerki market ma dużo produktów w swojej ofercie, ale ceny dużo podrożały.Teraz sklep nie wybija się niczym specjalnym Myśl, że na dzień dzisiejszy bardziej opłaca kupować na sklepfajerwerki lub fajerwerki-korsarz dopóki podwyżek nie ma Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 28 Października 2009 Czas po prostu przesiąść się na innych importerów niż Jorge. Triplex ma bardzo dobre produkty i co najważniejsze w normalnych cenach. Bo niestety, jak na fajerwerkimarket.pl wzrosły ceny, to znak że wszędzie wzrosną. Ja cały czas namawiam do wspólnego kupowania, to będzie taniej niż na korsarzu, czy gdzieś indziej :smile: Cytuj
brenzo500 1 Opublikowano 29 Października 2009 Znowu nowa dostawa i nowe ceny to już jeden z droższych sklepów w sieci. Sami zobaczcie Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 29 Października 2009 Czy to juz wszystko od Jorge?? Nie będzie JW90 i JW87 ?? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 29 Października 2009 JW90, JW87 będzie, ale później. Jorge nie dostał jeszcze tych baterii, płyną sobie Cytuj
luxor 2 Opublikowano 9 Listopada 2009 Pozniej tzn, mniej wiecej kiedy ?Czy jw90 beda na 100%? Bo chcialbym wiedziec czy moge byc pewny, tej wyrzutni i ciekawe jaka dadzą cene. Tyle razy było już wałkowane. Dostawa ma być w połowie listopada. Co do ceny to nie będzie wysoka ponieważ Jorge nie zmieniło ceny hurtowej (narazie). Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 9 Listopada 2009 Pozniej tzn, mniej wiecej kiedy ?Czy jw90 beda na 100%? Bo chcialbym wiedziec czy moge byc pewny, tej wyrzutni i ciekawe jaka dadzą cene. Tyle razy było już wałkowane. Dostawa ma być w połowie listopada. Co do ceny to nie będzie wysoka ponieważ Jorge nie zmieniło ceny hurtowej (narazie). Po 1 z tego co ja wiem to pod koniec listopada ma byc ta dostawa, po 2 nie ma przeciez cennika jorge, to skad wiesz, ze cena sie nie zmienila. Prawie wszystkie ceny wyrzutni poszly w gore.. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 14 Listopada 2009 Pozniej tzn, mniej wiecej kiedy ?Czy jw90 beda na 100%? Bo chcialbym wiedziec czy moge byc pewny, tej wyrzutni i ciekawe jaka dadzą cene. Tyle razy było już wałkowane. Dostawa ma być w połowie listopada. Co do ceny to nie będzie wysoka ponieważ Jorge nie zmieniło ceny hurtowej (narazie). Po 1 z tego co ja wiem to pod koniec listopada ma byc ta dostawa, po 2 nie ma przeciez cennika jorge, to skad wiesz, ze cena sie nie zmienila. Prawie wszystkie ceny wyrzutni poszly w gore.. Co do dostawy to "miała być w połowie listopada" ale będzie później. Co do JW90 jak byk pisze że cena się nie zmieniła "(narazie)" Cytuj
domino250 0 Opublikowano 22 Listopada 2009 mam małe pytanie ile tak idzie przesyłka ile dni ??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi