Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aha bo właśnie sie zastanawiam czy na tym sklepie internetowym kupić fajerwerki czy na innym jak myślicie ? :mrgreen:

Opublikowano

Tak w tym sklepie. We wspólnym kupowaniu. Prawdopodobnie 24 listopada. Będziesz miał 30% rabatu.

Opublikowano

raczej kupie w tym sklepie bo widzę że dużo osób kupuje tam i tanio w miarę :mrgreen:

Opublikowano

Przyszła do mnie paczka z wspólnego kupowania. Gratis - TXB800, TXB798, FP3X.

Zdjęcia:

ss850066.jpg
ss850070.jpg
ss850071.jpg
ss850081.jpg - Gratisy :smile:

Opublikowano

Nieźle Vel. Nie dość że mamy 30% upustu to jeszcze super gratis dali :D. Ciekawa jak u innych będzie z gratisami :razz:

Opublikowano

Te TXB798 i TXB800 to są w ramach stałego klienta ( 2 nowości pirotechniczne w roku do przetestowania ). Więc można powiedzieć że prawidłowy gratis to FP3X.

Opublikowano

JESTEM PORZĄDNIE ZAWIEDZIONY ZAKUPAMI NA FM !

Paczkę po telefonie do kuriera otrzymałem około godziny 15.10.
Już na pierwszy rzut oka zdziwiła mnie wielkość przesyłki.
Kwadratowy karton po JW67(a miały być rakiety 3" Triplex).

Odebrałem , zapłaciłem i przy kurierze otworzyłem.
Po głębszych oględzinach okazało się , że w środku nie ma w/w rakiet Absolut.
Ponieważ kurier się spieszył i zalecił zadzwonić do Top 10 podziękowałem i pojechałem robić koledze komputer(byłem wcześniej umówiony).
Po powrocie dokładnie sprawdziłem zawartość z zamówieniem na stronie.

Jest wszystko co zamówiłem z wyjątkiem 3 rzeczy :
-TXR793 - ABSOLUT
-Nie ma jednej paczki FP3/New(zamówiłem 2)
-Nie ma żadnych gratisów !

Co powiniennem teraz zrobić ?
Nie chce po raz kolejny płacić za wysyłkę , a przecież nie z mojej winy nie dostałem tych rzeczy.

Opublikowano

zgłoś się do TOP10 z reklamacją. To dostaniesz te rzeczy, a jak nie ma to inne.

Opublikowano

nikt nigdy niemowil ze beda gratisy!!!!!!
co do tego co niema to zapewne Ci dolsa za darmo to czego brakuje Ci w paczce!!

Opublikowano

Dzwoniłem przed chwilą , czekam na odpowiedź , bo pan miał sprawdzić w komputerze.

A zamienników żadnych nie chce , specjalnie dla tych rakiet kupowałem , a są one ciągle na stronie.

Opublikowano

Miałem przed chwilą telefon od pana z Top10.

Powiedzieli , że nastąpiła mała pomyłka i doślą mi te 2 brakujące rzeczy , a krachmany za pomyłke dostanę gratis.
Wysyłka nastąpi w poniedziałek po 16 , więc jak paczka dojdzie wybacze im ten drobny błąd :mrgreen:

Opublikowano

ja jako gratis dostalem tylko paczke wariatek i....1 krachmena :mrgreen:
a zamawialem za 250 zeta....

Opublikowano

To i tak nieźle, czyli dostałeś gratisa za 10zł. Ja zamawiałem za 400zł i jak dostane za te 10zł to i tak dobrze, bo rabat 30% już dużo zrobił.

Opublikowano

sie tych gratisów czepiacie. WASZYM GRATISEM JEST 30%.

ja bede happy jak mi poprostu paczka w poniedzialek przyjdzie, a czy bedzie gratis czy nie to mnie to wisi. i tak zaoszczędziłęm 100zł

Opublikowano

Ja niestety nie mogę wykazywać podobnej radości z otrzymania paczki :neutral:

Te rzeczy , które mieli mi dosłać w poniedziałek , zostały wysłane we wtorek(po kilku telefonach dostałem numer listu przewozowego).
Oczekując na przyjście kuriera(do godziny 16 z minutami) , miałem naprawdę świetny humor.
Lecz pojawienie się (wreszcie) tego (upragnionego) człowieka nie utrzymało tego stanu.
Ni z gruchy ni z pietruchy okazało się , że jest to paczka pobraniowa na kwote 465zł(w środku były rakiety absolut oraz paczka krachmenów i FP3 New).
Po prostu nie mogłem przyjąć tej paczki głównie z powodu kwesti finansowej(nie miałem takiej kwoty w danej chwili pod ręką).
Po telefonie do FM okazało się , że przez pomyłke paczke nadano jako pobraniowom.
Niby to odwołali , ale jak widać z marnym skutkiem.Po próbie namowy kuriera na telefon do centrali oraz telefonach do fm , facet po prostu stwierdził , że nie będzie marnował więcej czasu , zanotował coś na tej kartce i stwierdził , że paczka wraca do nadawcy.
W tej chwili po prostu cały chodzę z nerwów , ponieważ zapłaciłem za wszytko w piątek(500zł prawie) , a produkty za niecałą stówe nadal do mnie nie dotarły.
Nie wiem co mam teraz robić - CZEKAĆ KOLEJNY TYDZIEŃ , AŻ PONOWNIE WYŚLĄ ?!?!
Jestem po prostu zawiedziony tymi zakupami , bo niskie ceny wale nie rewanżują strat czasu , nerwów i pieniędzy(na telefony).
Uważam , że tak duża firma nie może pozwolić sobie na aż tak rażące błędy , a jeśli nie jest w stanie zrealizować aż tylu zamówień , niech po prostu się za nie niebierze.

Opublikowano

Nerwy to by były gdyby dziś był 20 grudnia, a jest dopiero 2-gi więc jeszcze napewno dostaniesz wszystko to co miałeś dostać w przeciągu tygodnia

Opublikowano

Ja mialem kilka razy male problemy z fm, ale nie denerwowalem sie specjalnie i udalo mi sie je jakos rozwiazac w dogodny sposob. Nie zmienia to faktu, ze szablaSC ma troche racji. Uwazam, ze sa oni juz duzym sklepem (najpopularniejszym chyba na forum), duzo ludzi robi u nich zakupy i takie bledy nie powinny im sie w tej chwili zdarzac, a z tego zauwazam to troche ich jest. Zadna profesjonalna firma nie moze sie tlumaczyc tym, ze maja duzo zamowien, zamieszania itd. Sadze, ze powinni byc na to przygotowani.

Opublikowano

Wszystko ok , tlyko nie tego mont everesta mi przysłali . Ale za różnicę cen mogłem sobie wziąć inna kosteczke :) wiec wiecej wyrzutni bedzie :)

Opublikowano

Też zamierzam zrobić zakupy w tym sklepie,tylko po niektórych komentarzach nie wiem czy nie wybrać FK.Jak sądzicie?

Opublikowano

Ja robiłem już tam 4 razy zakupy i za każdym razem wszystko bezpiecznie do mnie dochodziło. Więc polecam sklep w 100 %.

Opublikowano

Veli bo ty jesteś wpływową osobą tego forum. O Ciebie i jeszcze kilku innych ważnych osób forum "dbają" panowie z TOP10. Reszte traktują mniej poważnie, bo ważne żeby przywódcy grupy(forum) dobrze o nich mówili i utrwalali tą opinie wśród "szeregowych" userów.

Opublikowano

A skąd oni mają wiedzieć że osoba zamawiająca w sklepie to jestem akurat ja? Nazwiska tutaj nie podaję, a na nicka nikt nie zamawia fajerwerków. Wkładają fajerwerki do pudełka z większym uczuciem i dobrze myślą podczas ich wysyłania?

Opublikowano

Nadal jest ten rabat 30%? Jesli tak to oczywiscie zamowie cos w tym sklepie bo co z tego ze ceny sa wysokie jak rabat 30% wszystko pokryje :)