domink1521 0 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Już mnie powoli szlag bierze ile można czekać na tą paczkę ?! czytałem opinie firmy Opek i nie jest za bardzo chwalona... Pawex122 jak do Ciebie dojdzie paczka to pewnie do mnie też bo z tego samego miasta jesteśmy ale no kurde ile można czekać ?! to nie jest poczta polska by czekac 2 tygodnie to jest kurier a gdzie czytałem na ich stronie w regulaminie to jest napisane że dostarczają paczkę na terenie województwa wciągu tego samego dnia nadania a na inne województwa to na następny dzień od dnia nadania wiec kurde coś jest nie tak ! Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Już mnie powoli szlag bierze ile można czekać na tą paczkę ?! czytałem opinie firmy Opek i nie jest za bardzo chwalona... Pawex122 jak do Ciebie dojdzie paczka to pewnie do mnie też bo z tego samego miasta jesteśmy ale no kurde ile można czekać ?! to nie jest poczta polska by czekac 2 tygodnie to jest kurier a gdzie czytałem na ich stronie w regulaminie to jest napisane że dostarczają paczkę na terenie województwa wciągu tego samego dnia nadania a na inne województwa to na następny dzień od dnia nadania wiec kurde coś jest nie tak ! Ludzie trochę zrozumienia... Ciężko wyjrzeć za okno? Spójrzcie na warunki drogowe. Rozmawiałem z facetem i oni naprawdę starają się jak mogą, nawet juz paczek nie przyjmują bo maja za dużo zleceń. A poza tym jest okres świąteczny... Cytuj
domink1521 0 Opublikowano 14 Grudnia 2010 No dobra rozumiem ale:1. Niech nie piszą takich bzdur w umówię 2. Z Trój miasta do Szczecina jest odcinek 350 km który pokonuje się drogą ekspresową w 5,5 godziny więc to nie jest jakiś potężny dystans3.Rozumiem problemy pogodowe ale nie napadało metra śniegu aby wszystko było sparaliżowane Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 14 Grudnia 2010 No dobra rozumiem ale:1. Niech nie piszą takich bzdur w umówię 2. Z Trój miasta do Szczecina jest odcinek 350 km który pokonuje się drogą ekspresową w 5,5 godziny więc to nie jest jakiś potężny dystans3.Rozumiem problemy pogodowe ale nie napadało metra śniegu aby wszystko było sparaliżowane Oj chyba jesteś jeszcze bardzo młody... Jakich bzdur w umowie? Jeśli warunki są w miare normalne to paczka zawsze dociera w 24h, a w regulaminie/umowie na pewno jest zawarty punkt, w którym jest mowa o ewentualnych opóźnieniach z powodu przyczyn naturalnych. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Oni mają jakieś kiepskie te firmy wysyłkowe...Np. na stronie DHL pisze,że przez warunki atmosferyczne przesyłki mogą znacznie się opóźnić a mimo to ze sklepu feniks paczkę miałem na drugi dzień! Aż nie mogłem w to uwierzyć. Cytuj
domink1521 0 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie martw się mój wiek jest ponad średnia ilości lat na tym forum więc nie mów że jestem młody. A jak jesteś już tak Ciekawy to wejdź na stronę opek i sprawdź w regulaminie art. 5 paragraf 2 gdzie jest napisane że na następny dzień od nadania a ja już czekam 2 dzień wiec coś jest nie tak. Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Oni mają jakieś kiepskie te firmy wysyłkowe...Np. na stronie DHL pisze,że przez warunki atmosferyczne przesyłki mogą znacznie się opóźnić a mimo to ze sklepu feniks paczkę miałem na drugi dzień! Aż nie mogłem w to uwierzyć. Jest wiele czynników wpływających na dostarczenie przesyłki. Zależy kto rozwozi pzresyłki, gdzie, jaki jest ruch na trasie/w mieście... wiele tu można wymieniać. Cierpliwości! Cytuj
domink1521 0 Opublikowano 14 Grudnia 2010 nie no cierpliwość jest tylko jak mi siostrzeniec dzwoni co 2 godziny że on chce już z wujkiem strzelać :)to człowiek sie trochę denerwuje że małemu musi ciągle mówić poczekaj Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 15 Grudnia 2010 To jest nienormalne..... ale tu akurat warunki nie mają nic do rzeczy, chodzi mi o to że nawet jej kurierowi nie dostarczyli , z magazynu jeszcze nie wysłali , masakra , teraz juz nie zadzwonie bo za późno ale mam dość ich , jeszcze najlepsze jest to że paczka została spakowana już tydzien temu i stoi w magazynie....EDIT: Właśnie się dowiedziałem że paczka dopiero jest pakowana :o Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 15 Grudnia 2010 To jest nienormalne..... ale tu akurat warunki nie mają nic do rzeczy, chodzi mi o to że nawet jej kurierowi nie dostarczyli , z magazynu jeszcze nie wysłali , masakra , teraz juz nie zadzwonie bo za późno ale mam dość ich , jeszcze najlepsze jest to że paczka została spakowana już tydzien temu i stoi w magazynie.... Nic dodać nic ująć, robią sobie z nas jaja po prostu. Cytuj
Heineken89 0 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Nawet tak się spiesza z dostawą ze nie ma niektórych fajnych wyrzutni ;/ ale to jest żałosne już nie ma FP3 ;/ oni nie dodają fajerwerków tylko jeszcze wycofują z strony ;/ Cytuj
domink1521 0 Opublikowano 15 Grudnia 2010 wkurza mnie to ja dalej swojej paczki nie dostałe;/ a wysłali w piątek ;/ Cytuj
domink1521 0 Opublikowano 15 Grudnia 2010 wkurza mnie to paczkę wysłali w piątek a jej nadal u mnie nie ma ! albo kłamią mnie i jeszcze jej nie wysłali Cytuj
domink1521 0 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Sry za podwójnego posta. Denerwuje mnie to bo jak mi wiadomo to tylko ten sklep ma takie opóźnienia ! pierwszy raz kupuje przez internet fajerwerki i taki coś ;/ Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 16 Grudnia 2010 ja mam pytanie czy dzwonil do was kiedys kurier z koncowka numeru 555?Bylem na Wf-fie akurat i nie moglem odebrac Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Grudnia 2010 U mnie była masa kurierów, ale jeszcze nigdy się nie powtórzyli. Tak więc nikt na to pytanie nie będzie znał odpowiedzi. :rolleyes: Cytuj
dang 0 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Super kontakt. Paczka zapakowana solidnie :)polecam. O 7.30 rano paczka przyjechała pod mój dom, a ja w szkole i babcia odbierała (aż się wystraszyła że jej zaraz wybuchnie xD ) Paczka zamówiona w czwartek w piątek wysłali ;] Cytuj
domink1521 0 Opublikowano 16 Grudnia 2010 no to się ciesz... ja nadal czekam na swoją już powoli myślę że jak przyjadą to im nie za płace... Cytuj
MadMax 0 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam,Jak mam potwierdzić ten PESEL? Na jaki adres i w jakiej formie to napisane. Czy jest to konieczne i do kiedy mam to wysłać? Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Tak jest to konieczne do stwierdzenia twojej tożsamości, czy jesteś pełnoletni i czy mogą ci sprzedać. Cytuj
MadMax 0 Opublikowano 17 Grudnia 2010 No więc na którego maila mam im to przesłać bo myślałem że podadzą mi go jakimś automatem. I wystarczy że sam PESEL wpiszę? Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Wysyłasz im dane Imię nazwisko i pesel sklep@fajerwerkimarket.pl na ten adres co podałem. Cytuj
eduardo 0 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Czy jak zamawialiscie Faejerwerki z tej strony i wpisywaliście e-mail to przyszło wam potwierdzenie zamowienia na adres e-mail..??? pytam sie poniewaz mi nie przyszło.. a paczke zamawiałem we wtorek i jej jeszcze niema..??? Cytuj
bx2 6 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Czy jak zamawialiscie Faejerwerki z tej strony i wpisywaliście e-mail to przyszło wam potwierdzenie zamowienia na adres e-mail..??? pytam sie poniewaz mi nie przyszło.. a paczke zamawiałem we wtorek i jej jeszcze niema..??? Po pierwsze sprawdź w skrzynce SPAM, może tam jest potwierdzenie. Jak nie to zadzwoń i się dowiesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi