Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam w statusie ze została potwierdzona prze maila.Czyli teraz tylko czekać aż przyjedzie kurier?

Opublikowano
  W dniu 18.12.2010 o 11:03, kuba15. napisał(a):

Ja mam w statusie ze została potwierdzona prze maila.Czyli teraz tylko czekać aż przyjedzie kurier?

Do mnie wczoraj zadzwoniono z potwierdzeniem realizacji oraz podano numer przesyłki.
Opublikowano

Ja wysłałem wczoraj PESEL na meila i nic ;/ odpisuja na meila w którym pisze że zamówienie zostało wysłane ?

Opublikowano

Ok moja paczka zostanie wysłana w poniedziałek może dojdzie do mnie w środę ;D

Opublikowano
  W dniu 18.12.2010 o 15:58, kuba15. napisał(a):

Ok moja paczka zostanie wysłana w poniedziałek może dojdzie do mnie w środę ;D

Skąd dostałeś taką informację? Po jakim czasie np. po wysłaniu Pesela bądź zamówienia paczki zmienił wam się status zapakowanej paczki bądź wysłanej?
Opublikowano
  W dniu 18.12.2010 o 17:44, MadMax napisał(a):

Skąd dostałeś taką informację? Po jakim czasie np. po wysłaniu Pesela bądź zamówienia paczki zmienił wam się status zapakowanej paczki bądź wysłanej?

Mi sie w ogole status nie zmienil, a paczke dostalem na drugi dzien -,-
Opublikowano

Moim zdaniem jest to najlepszy na chwilę obecną sklep internetowy!
Myśle ze kupie tam 60% mojego stuffu.Polecam w tamtym roku także kupywalem w tym sklepie.

Opublikowano
  W dniu 18.12.2010 o 18:23, DoMnieTo napisał(a):

Moim zdaniem jest to najlepszy na chwilę obecną sklep internetowy!

To naprawdę mało zakupów w internecie robiłeś ;) ten sklep miał swój rok, gdzie naprawdę można było kupić tanio, BEZ NERWÓW Z WYSYŁKĄ itd.
Teraz sam się przejechałem na nim + czytam komentarze innych i stwierdzam, że FM stracił renomę bardzo szybko i znacznie.Ale jeśli nie ma się podejścia do klienta to jest to nieuniknione ...
Opublikowano
  W dniu 18.12.2010 o 19:18, Mati88 napisał(a):

Teraz sam się przejechałem na nim + czytam komentarze innych i stwierdzam, że FM stracił renomę bardzo szybko.

I to na własne życzenie...
Opublikowano

Mi się zdaje że oni po prostu nie wytrzymują "5 minut " sławy jak nikt o nich nie wiedział to było może z 30 użytkowników w grudniu dziennie w tamtym rok,u a teraz wypromowali się i nie dają rady...

Opublikowano
  W dniu 18.12.2010 o 17:44, MadMax napisał(a):

zadzwoń na ten nr PLAY 796-987-866 lub ORANGE 789-450-665 i podaj id swojego zamówienia i oni ci powiedzą co i jak z nią jest
Opublikowano
  W dniu 19.12.2010 o 00:40, bx2 napisał(a):

Na FM jest ciekawa promocja: :D
Świecąca smycz plus całkiem gratis Mikołaj - cena niewielka bo tylko 100zł. :rolleyes:
Smycz została przeceniona z 12 zł. :D
http://fajerwerkimar...id=1662&lang=pl

Okazja! Chyba zamowie.
Opublikowano

no a ja dalej czekam na swoją paczkę jeśli jutro nie dojdzie to zadzwonię do nich i jakoś im to wyperswaduje że jestem zdenerwowany :)

Opublikowano
  W dniu 19.12.2010 o 00:40, bx2 napisał(a):

Na FM jest ciekawa promocja: :D
Świecąca smycz plus całkiem gratis Mikołaj - cena niewielka bo tylko 100zł. :rolleyes:
Smycz została przeceniona z 12 zł. :D
http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=1662&lang=pl

Chyba czytali mój post i wpisali, że stara cena to 1000 zł. Ciekawe ile metrów ma ta smycz i mikołaj. :rolleyes:
Opublikowano

To nie jest zwykła smycz...To nie jest zwykły Mikołaj... :P

Opublikowano

Dobra już nie off topujcie już tak tutaj, skupmy się na sensie tego tematu. :rolleyes:

Opublikowano

tam jest straszny burdel,ja zamowilem tam to 2 tygodnie nie przychodzila,zadzwonilem do nich rano i powiedzieli ze dzis wysla a godzine pozniej przyszla paczka :blink: mi sie wydaje ze oni sami nie wiedza co gdzie i komu maja wyslac :lol:

mam pytanie,paczke zamowilem w czwartek chyba,pozniej napisalem na e-mail czy do zamowienia moga dolozyc jeszcze pare produktow,jak myslicie ,najpierw wysylaja paczki i czytaja e-maile czy na odwrot? bo jak tak to kiszka

Opublikowano

Jeśli was to pocieszy to dzwoniłem dzisiaj do Fm i powiedzieli że nr paczki - 193x czeka na kuriera, więc tylko czekać na paczkę :D

Opublikowano
  W dniu 20.12.2010 o 12:40, Reafen napisał(a):

Jeśli was to pocieszy to dzwoniłem dzisiaj do Fm i powiedzieli że nr paczki - 193x czeka na kuriera, więc tylko czekać na paczkę :D

Ja mam 198* a więc nie dojdzie już w tym roku.
Opublikowano

Tensor ja mam 1833 i kur do dzisiaj nie dostałem... to jest nienormalne

Opublikowano

witam jak sprawdziłem status przesyłki na opku i wyszło mi takie cos
2010-12-11 08:00 U kuriera SZC 2010-12-20 11:32

a wczesniej w tej tabeli była juz taka informacj
2010-12-11 08:00 U kuriera SZC 2010-12-16 14:53

to gdzie ta paczka juz jest?

Opublikowano
  W dniu 20.12.2010 o 15:40, domink1521 napisał(a):

chodzi chyba o to ze kurier ma ja w samochodzie.Wiec na dniach bedzie.Brat jezdzi w DPD i czasami paczki wozi 2 dni bo tyle sniegu
Opublikowano
  W dniu 20.12.2010 o 15:40, domink1521 napisał(a):

Skąd dowiedziałeś się o swój nr paczki?