ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 14 Lutego 2012 Tyle postów, a ja zamiast pomocy w temacie widzę dyskusję na temat działalnośći Top10, jakie to on ma złe podejście do klienta i jak bardzo spadł jego poziom w stosunku do lat ubiegłych. Czy odpowie ktoś w końcu na moje pytanie w sprawie kubka? Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 14 Lutego 2012 Tyle postów, a ja zamiast pomocy w temacie widzę dyskusję na temat działalnośći Top10, jakie to on ma złe podejście do klienta i jak bardzo spadł jego poziom w stosunku do lat ubiegłych. Czy odpowie ktoś w końcu na moje pytanie w sprawie kubka? Weź się ogarnij, przecież nikt tutaj nie jest Duchem Świętym. Zdzwoń do sklepu i zapytaj - czy to cie przerasta?fps 1 Cytuj
ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 14 Lutego 2012 Weź się ogarnij, przecież nikt tutaj nie jest Duchem Świętym. Zdzwoń do sklepu i zapytaj - czy to cie przerasta?fps Gdybym miał jak zadzwonić, to bym zadzwonił. Nie rozumiesz, że ktoś może nie mieć jak zadzwonić, i szuka innej drogi informacji. Co za ludzie... 1 Cytuj
domin839 2 Opublikowano 14 Lutego 2012 Jak możesz nie mieć jak zadzwonić. Sorki ale za bardzo nie rozumiem Cytuj
wapster 0 Opublikowano 14 Lutego 2012 Gdybym miał jak zadzwonić, to bym zadzwonił. Nie rozumiesz, że ktoś może nie mieć jak zadzwonić, i szuka innej drogi informacji. Co za ludzie... Tak jest jeszcze ta oferta...I koniec dyskusji o tych głupich kubkach! Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 15 Maja 2012 Właśnie otrzymałem kurierem przesyłkę z tego sklepu.Wszystko elegancko zapakowane, dostawa w 24 godziny, do tego liczne gratisy.Ogromny plus dla tego sklepu! Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 17 Lipca 2012 Co myślicie na dzień dzisiejszy o tym sklepie ? Ja słyszę tylko negatywne wypowiedzi na temat tego sklepu. Rok temu trochę przesadzali z zamiennikami i brakiem artykułów w paczkach. Ale jak jest w tym roku. Chce zamówić wyrzutnie a nie wiem jak oni teraz stoją patrzyłem na bigfunie ale tam ceny sa większe w porównaniu do fm tak samo na fk. Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 18 Lipca 2012 Wie ktoś co się stało z tym sklepem ? Nie da się zrealizować zamówienia spróbujcie dodać coś do koszyka. Bez skutku Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 19 Lipca 2012 Ja mogę dodawać do koszyka Może masz jakiś błąd ? No mam tylko nie mam pojęcia co to jest pierwszy raz takie coś widzę. Dużymi literami pisze : WAŻNOŚĆ CERTYFIKATU BEZPIECZEŃSTWA TEJ WITRYNY WYGASŁA ! Pod spodem też jest informacja , ale nawet nie mogę jej skopiować Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 19 Lipca 2012 No mam tylko nie mam pojęcia co to jest pierwszy raz takie coś widzę. Dużymi literami pisze : WAŻNOŚĆ CERTYFIKATU BEZPIECZEŃSTWA TEJ WITRYNY WYGASŁA ! Pod spodem też jest informacja , ale nawet nie mogę jej skopiować Akceptuj certyfikat i tyle jest to tylko informacja że połączenie szyfrowane jest za pomocą darmowego certyfikatu SSL Cytuj
milosz 3 Opublikowano 19 Lipca 2012 Akceptuj certyfikat i tyle jest to tylko informacja że połączenie szyfrowane jest za pomocą darmowego certyfikatu SSL O, a od kiedy Gigaone rozdaje certyfikaty SSL za darmo? Skąd wyciągnąłeś tą tezę, że jest to darmowy certyfikat? Nie chciało się pewnie nawet zajrzeć w jego szczegóły. Łatwiej puścić fame na forum.. no nie? Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 19 Lipca 2012 O, a od kiedy Gigaone rozdaje certyfikaty SSL za darmo? Skąd wyciągnąłeś tą tezę, że jest to darmowy certyfikat? Nie chciało się pewnie nawet zajrzeć w jego szczegóły. Łatwiej puścić fame na forum.. no nie? Wszystkie szczegóły jak wydawca, właściciel i data wygaśnięcia (wątpię że FM wykupiło certyfikat na prawie 30 lat) wskazują na darmowy Poza tym po akceptacji widzę że pokazuję się biała strona "Alive :)"tak więc wygląda na to że to drobny problem techniczny a FM na porządny certyfikat Cytuj
milosz 3 Opublikowano 19 Lipca 2012 Wszystkie szczegóły jak wydawca, właściciel i data wygaśnięcia (wątpię że FM wykupiło certyfikat na prawie 30 lat) wskazują na darmowy Poza tym po akceptacji widzę że pokazuję się biała strona "Alive :)"tak więc wygląda na to że to drobny problem techniczny a FM na porządny certyfikat Aktualnie może być wyłączony certyfikat witryny, więc odzywa się standardowy certyfikat serwera www Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 19 Lipca 2012 Nie ma czegoś takiego jak Akceptuj Certyfikat. Teraz sprawdziłem i już kompletnie nic nie idzie zrobić jest pusta strona , a małym druczkiem jest napisane : 404 - File not found Cytuj
xcaleb 0 Opublikowano 20 Lipca 2012 I have good experience with this shop, but after modification of shop, they don´t send the package to the Czech republic. I tried write the mail, but without answer :-( Now I must finding the new shop, that sending to Czech rep (because the price and sort of goods in CZ is very bad) Cytuj
adasdadas 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zamawiał już ktoś w tym roku? Chciałbym zapytać jak z dostępnością i dostawą, ponieważ we wrześniu zamierzam już kupić parę rzeczy na sylwka . Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 5 Września 2012 Zamawiał już ktoś w tym roku? Chciałbym zapytać jak z dostępnością i dostawą, ponieważ we wrześniu zamierzam już kupić parę rzeczy na sylwka . Strona powinna być zaktualizowana, bodajże wczoraj trwała konserwacja strony, więc moim zdaniem ceny oraz dostępność produktów powinna być aktualna.Dodatkowo zamieszczam filmik znaleziony na innym forum z "realnego" sklepu: Jeśli ceny są aktualne to chyba warto teraz kupować (bardziej orientuję się w cenach petard, więc petardy na pewno są w niskich cenach) Cytuj
domin839 2 Opublikowano 5 Września 2012 To co jest na miejscu a to co jest na tronie to inna bajka, sam się o tym przekonałem. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 5 Września 2012 Z tego co wiem, to sklep zaczyna odżywać, i wkrótce będzie na nowo owocować. Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 5 Września 2012 Na zdj mają tego od groma a jak przyjdzie co do czego to tylko zamienniki lecą Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 5 Września 2012 Na zdj mają tego od groma a jak przyjdzie co do czego to tylko zamienniki lecą hehe, sądzę, że to co widać na filmie to są tylko wystawki w sklepie detalicznym, magazyn hurtowy z pewnością robi większe wrażenie Cytuj
joker 0 Opublikowano 25 Września 2012 Firma Fajerwerkimarket.pl poszukuje ASÓW PIROTECHNIKI do doradztwa.Warunki współpracy:-dyspozycyjność-znajomość artykułów pirotechnicznych-umiejętność szybkiego nawiązywania kontaktów z osobami z forum-pomysłowość-uczciwość-umiejętność układania stuffówChętne osoby, które będą zainteresowane współpracą prosimy o kontakt marcin@fajerwerkimarket.pl.Prosimy o podanie w e-mailu swojego nicka oraz skrócony opis motywacyjnyOferta ważna do 07.10.2012 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi