piter2599 5 Opublikowano 10 Września 2010 ja też zamawiałem w środę ale jeszcze nie dostałem a mieszkam w Wrocławiu Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 10 Września 2010 na meila to żaden kontakt, trzeba dzwonić. ŚWIĘTA PRAWDA, mailowo to se można pytać czy jest coś na stanie a nie rozwiązywać problemy!!!Przecież przez słuchawkę was nikt nie pogryzie! Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 10 Września 2010 właśnie przyszła przesyłka i jestem zadowolony bo dostałem to co chciałem ale nie dostałem wyrzutni Europa tylko Thunder Rain bo nie było Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 17 Września 2010 Po 4 tygodniowych rozmowach wkońcu fm dosłało mi brakującą kostke więc obecnie nie mam im nic do zarzucenia poza brakiem odpowiedzialności. Cytuj
RaphIII 0 Opublikowano 18 Września 2010 jestem w 100% zadowolony szybko dostałem moje petardy bez żadnego problemu mogę polecic ten sklep Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 19 Września 2010 Dwa szybkie pytanka:1. Czy wiadomo juz cos o wspolnym kupowaniu w tym roku?2. Co z konkursem FM, ktory zakonczyl sie bodajze 1 maja? Kiedy wyniki i w ogole ocb? Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 19 Września 2010 Wspólne kupowanie najprawdopodobniej się odbędzie, jak nie na fajerwerkimarket to w innym sklepie na pewno uda się z którąś z firm dogadać. Jest już temat, mieści się od w dziale Gdzie kupować-->Sklepy internetowe-->Wspólne kupowanie 2010Pzdr Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 22 Września 2010 http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=280&lang=pl - JW90 za 29,90 PLN Cytuj
tygrys 1 Opublikowano 27 Września 2010 Chciałem dokonać zakupów w tym sklepie, ale strona sklepu nie działa. Czy sklep zmienił adres strony? Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 28 Września 2010 Strona nie działa w związku z aktualizacją w najbliższym czasie wszystko powinno wrócić do normy...fps Cytuj
RaphIII 0 Opublikowano 28 Września 2010 Ja19:40:45witamfajerwerkimarket.pl (Top10)19:41:11Witam!Ja19:41:20mam pytanko w zwiazku z fajerwerkimarket.pl. Kiedy będzie można znowu ją odwiedzać??19:41:30jakaś data bliżej znana?fajerwerkimarket.pl (Top10)19:41:43już jutro powinniśmy być znowu dostępni19:41:48ok. południaJa19:42:09Dziękuje i serdecznie pozdrawiam fajerwerkimarket.pl (Top10)19:42:23dziękuję za kontakt, pozdrawiam i życzę miłego wieczorunapisałem do nich na gadu #fps posty przed wysłaniem należy edytować. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) To normalne że czasem serwer się zawiesi czy np właściciel u którego go mają coś zmienia/ustawia ale powinni to robić w nocy jak nikt nie wchodzi na stronę Domyślam się że zmieniają maszynę na której działa strona ( zmiana firmy hostingowej ) Edytowane 28 Września 2010 przez Arturo Cytuj
Fleszu3 0 Opublikowano 28 Września 2010 a ja już się wystraszyłem że koniec z fajerwerkimarket.pl Cytuj
Piter221 7 Opublikowano 1 Października 2010 Kiedy będą promocje np 200zł i dostajemy 40zł?;d czy tam ile; ) Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 1 Października 2010 pewnie po dostawie listopad/grudzień I wtedy tez beda wyzsze ceny. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 1 Października 2010 Kiedy będą promocje np 200zł i dostajemy 40zł?;d czy tam ile; ) Promocji nie ma ze względu na wyprzedaż. Tak jak Ponqu pisze, wrócą promocje gdy ceny powrócą do poprzedniego stanu więc lepiej fajerwerki na FM zamawiać teraz Cytuj
Filip 5 Opublikowano 5 Października 2010 Witam. Dziś 5 października doszła nowa dostawa na FM (fajerwerkimarket.com)Moździeż Artilerry Shells UWAGA!!! Z nowym efektem! Mianowicie kolorowymi kulami.Moździeż Specjalista(Moździeż cylindryczny)Moździeż R09012Moździeż TXB383 FantasyEL DORADO-JA006(Zestaw)DISCOVERY - JA016(Zestaw)+ Jakieś rakietki i jakieś wyrzutnie. Jeśli oczymś zapomniałem, pisać.Pozdro, FilipCo-Admin: Przeniesienie do odpowiedniego tematu. Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 7 Października 2010 co z tego że jest JW90 ale i tak nie większości produktów Cytuj
Iqashi 0 Opublikowano 13 Października 2010 Wiecie może czy jest możliwość sprawdzenia paczki przed zapłatą kurierowi? Pytam ponieważ w tym roku zamierzałem złożyć zamówienie w tym sklepie internetowym. Ze względu jednak na wiele negatywnych opinii boję się, że paczka może być niekompletna i będę musiał sobie psuć nerwy z tego powodu. Jeśli więc czegoś by brakowało można by było odmówić odebrania paczki. Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 13 Października 2010 Sklep jest bardzo dobry Zawsze paczki dobre dochodzą, a jeśli czegoś nie ma po prostu dzwoni się do sklepu w celu wyjaśnienia sprawy no i potem dosyłają Ci to co brakuje Osobiście nie miałem z tym sklepem żadnych nie przyjemności więc go polecam Cytuj
Anti 0 Opublikowano 13 Października 2010 Niestety odmówić odebrania możesz tylko wtedy gdy kurier zniszczy paczkę zawartość to już nie jego sprawa, gdy czegoś brakuje dzwonisz lub wysyłasz e-mail i muszą dosłać. NIestety nie wiem czy na twój czy na własny koszt bo nigdy taka sytuacja mi się nie zdarzyła Cytuj
luxor 2 Opublikowano 13 Października 2010 Co do sprawdzania zawartości paczek to o ile się nie mylę to można je sprawdzić przy kurierze o ile jest ubezpieczona a FM nie wysyła ubezpieczonych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi