Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też zamawiałem w środę ale jeszcze nie dostałem a mieszkam w Wrocławiu

Opublikowano

na meila to żaden kontakt, trzeba dzwonić.

ŚWIĘTA PRAWDA, mailowo to se można pytać czy jest coś na stanie a nie rozwiązywać problemy!!!

Przecież przez słuchawkę was nikt nie pogryzie!
Opublikowano

właśnie przyszła przesyłka i jestem zadowolony bo dostałem to co chciałem ale nie dostałem wyrzutni Europa tylko Thunder Rain bo nie było :)

Opublikowano

Po 4 tygodniowych rozmowach wkońcu fm dosłało mi brakującą kostke więc obecnie nie mam im nic do zarzucenia poza brakiem odpowiedzialności.

Opublikowano

jestem w 100% zadowolony szybko dostałem moje petardy bez żadnego problemu mogę polecic ten sklep

Opublikowano

Dwa szybkie pytanka:

1. Czy wiadomo juz cos o wspolnym kupowaniu w tym roku?

2. Co z konkursem FM, ktory zakonczyl sie bodajze 1 maja? Kiedy wyniki i w ogole ocb?

Opublikowano

Wspólne kupowanie najprawdopodobniej się odbędzie, jak nie na fajerwerkimarket to w innym sklepie na pewno uda się z którąś z firm dogadać. Jest już temat, mieści się od w dziale Gdzie kupować-->Sklepy internetowe-->Wspólne kupowanie 2010

Pzdr

Opublikowano

Chciałem dokonać zakupów w tym sklepie, ale strona sklepu nie działa. Czy sklep zmienił adres strony?

Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Zapewne jutro bedzie Wszystko ok ;)

Opublikowano

Strona została usunięta :| drugi dzień już nie działa

Opublikowano

Strona nie działa w związku z aktualizacją w najbliższym czasie wszystko powinno wrócić do normy...

fps

Opublikowano

Ja
19:40:45
witam
fajerwerkimarket.pl (Top10)
19:41:11
Witam!
Ja
19:41:20
mam pytanko w zwiazku z fajerwerkimarket.pl. Kiedy będzie można znowu ją odwiedzać??
19:41:30
jakaś data bliżej znana?
19:41:43
już jutro powinniśmy być znowu dostępni
19:41:48
ok. południa
Ja
19:42:09
Dziękuje i serdecznie pozdrawiam :)
19:42:23
dziękuję za kontakt, pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
napisałem do nich na gadu :)

#fps posty przed wysłaniem należy edytować.

Opublikowano (edytowane)

To normalne że czasem serwer się zawiesi czy np właściciel u którego go mają coś zmienia/ustawia ale powinni to robić w nocy jak nikt nie wchodzi na stronę :)

Domyślam się że zmieniają maszynę na której działa strona ( zmiana firmy hostingowej ) :)

Edytowane przez Arturo
Opublikowano

a ja już się wystraszyłem że koniec z fajerwerkimarket.pl :D

Opublikowano

Kiedy będą promocje np 200zł i dostajemy 40zł?;d czy tam ile; )

Opublikowano

pewnie po dostawie listopad/grudzień

Opublikowano

pewnie po dostawie listopad/grudzień

I wtedy tez beda wyzsze ceny.
Opublikowano

Kiedy będą promocje np 200zł i dostajemy 40zł?;d czy tam ile; )

Promocji nie ma ze względu na wyprzedaż. Tak jak Ponqu pisze, wrócą promocje gdy ceny powrócą do poprzedniego stanu więc lepiej fajerwerki na FM zamawiać teraz :)
Opublikowano

Witam. Dziś 5 października doszła nowa dostawa na FM (fajerwerkimarket.com)

Moździeż Artilerry Shells UWAGA!!! Z nowym efektem! Mianowicie kolorowymi kulami.
Moździeż Specjalista(Moździeż cylindryczny)
Moździeż R09012
Moździeż TXB383 Fantasy
EL DORADO-JA006(Zestaw)
DISCOVERY - JA016(Zestaw)
+ Jakieś rakietki i jakieś wyrzutnie. Jeśli oczymś zapomniałem, pisać.

Pozdro, Filip

Co-Admin: Przeniesienie do odpowiedniego tematu.

Opublikowano

co z tego że jest JW90 ale i tak nie większości produktów

Opublikowano

Wiecie może czy jest możliwość sprawdzenia paczki przed zapłatą kurierowi? Pytam ponieważ w tym roku zamierzałem złożyć zamówienie w tym sklepie internetowym. Ze względu jednak na wiele negatywnych opinii boję się, że paczka może być niekompletna i będę musiał sobie psuć nerwy z tego powodu. Jeśli więc czegoś by brakowało można by było odmówić odebrania paczki.

Opublikowano

Sklep jest bardzo dobry ;) Zawsze paczki dobre dochodzą, a jeśli czegoś nie ma po prostu dzwoni się do sklepu w celu wyjaśnienia sprawy no i potem dosyłają Ci to co brakuje :P Osobiście nie miałem z tym sklepem żadnych nie przyjemności więc go polecam :D

Opublikowano

Niestety odmówić odebrania możesz tylko wtedy gdy kurier zniszczy paczkę zawartość to już nie jego sprawa, gdy czegoś brakuje dzwonisz lub wysyłasz e-mail i muszą dosłać. NIestety nie wiem czy na twój czy na własny koszt bo nigdy taka sytuacja mi się nie zdarzyła

Opublikowano

Co do sprawdzania zawartości paczek to o ile się nie mylę to można je sprawdzić przy kurierze o ile jest ubezpieczona a FM nie wysyła ubezpieczonych :P