Dako 1 Opublikowano 15 Grudnia 2007 ja wysyłałem na 83-021 PRZEJAZDOWO ul.Główna 40 tak mi podał Cytuj
michalq 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 saek a ty na co wysylales tez na przejazdowo? [ Dodano: 2007-12-15, 20:03 ]a mam jeszcze jedno pytanie w ile przyszedl wam emajl potwierdzajacy bo mi przez 5 minut juz nieprzychodzi Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 wilgotność to raczej wina drogi przez jaką musiały przejść te fajerwerki. a co do gratisów, to dostałeś naprawdę fajne mini-wyrzutnie Saek... wiem bo miałem je nieraz są z Komety Cytuj
Dako 1 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Właśnie przyszła paczka od fajerwerkimarket. Zamówienie złożyłem 5 grudnia, paczka dotarła 15 grudnia. Koszt to 131.50 zł w tym 20 zł przesyłka.Ogólnie OK choć towar jest trochę wilgotny żeby nie powiedzieć mokry!!!Dostałem jeszcze takie oto gratisy : http://www.oranek.user.icpnet.pl/rt jakiego gratisa dostałeś bo link nie działa ściąga się coś niewiem jak to otworzyć a nie już ok wszystko wyrzutnia regge i techno widze ;] Cytuj
michalq 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 DOBRA ja juz przelew zrobilem i tera tylko czekac na paczke Cytuj
michalus22 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 No ja w piątek dostane świeżą dostawe to powiem wam co i jak:D Cytuj
Dako 1 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Ja wysłałem w piątek kasę będę miał niedługo fajerworksy jak wszystko ok pójdzie ;] Cytuj
michalus22 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 co ja gadam nie w piątek a we wtorek tak piszecie o piatkach aż mi się wszystko pomyliło:D Cytuj
michalq 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 ^^ ja dzisiaj wplacilem to chyba pod koniec przyszlego tygodnia dojdzie ;] [ Dodano: 2007-12-16, 17:22 ]Mam problem zamowilem na http://fajerwerkimarket.pl wyrzutnie dont worry i niezauwazylem ze ona jest Na zamowienie, czy to podwyzszy koszt lub opozni przesylke? moze ktos wie cos na ten temat Cytuj
michalus22 0 Opublikowano 18 Grudnia 2007 michalq jesli produkt jest na zamówienie to prawdopodobnie wysyłka bedzie opóźnieona. Ale jeśli nie przyszedł do ciebie email z informacja ze nie da sie sprowadzic tej wyrzutni. To myśle że przy duzym szczęsciu przesylka zawita u ciebie w domu w piątek.Ps: Dzisiaj przesyłka miała byc...ale nie ma:( No cóż czekam dalej Cytuj
michalq 0 Opublikowano 18 Grudnia 2007 wczoraj ziomek dzwonil ze sklepu o 22 i mowil ze zamiast tego dali thunder raina i ze we wtorek beda wysylac i w srode powinno byc. Napisal jeszcze ze jakies gratisy dali do paczki Cytuj
michalus22 0 Opublikowano 18 Grudnia 2007 nie masz sie co martwic... nie dojdzie w srode:) Lekko 2 dni bedzie szło do ciebie Cytuj
michalq 0 Opublikowano 18 Grudnia 2007 ja do przejazdowa mam niecale 100km i chyba powinno dojsc jak dzisiaj wyslali Cytuj
michalus22 0 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Nie ma co... kurier niedny nie dostarcza wysyłki w 1 dzien. CZwartek piatek powinno byc. Cytuj
michalus22 0 Opublikowano 18 Grudnia 2007 jeśli pieniądzie juz są zaksiegowane u nich to możesz sie spodziewac jutro albo we czwartek. A jesli nie to w piatek albo po świetach Cytuj
NLBartosz 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zamówiłem wczoraj (18.12.2007), dziś zostało to zamówienie potwierdzone, przelew zrobiony. Myślę że w piątek(28.12) przyjdzie najpóźniej paczka. Cytuj
michalq 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 michalus widze ze albo sie nieznasz i piszesz posty zeby sobie nabic troche albo lubisz bajerowac. Ja wyslalem kase w sobote zamowilem w sobote wyslali mi wczoraj rano i piszesz ze w piatek,czwartek powinno dojsc , a juz do pyromana piszesz ze moze sie spodziewac jutro albo w czwartek , zastanow sie co piszesz Cytuj
Dako 1 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Jak wczoraj już wysłali paczkę do mnie to kiedy powinno dojść?? mieszkam w białymstoku Cytuj
michalus22 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 myslałem że dopiero wpłaciłes te pieniadze w poniedziałek... jesli w sobote to zmienia postac rzeczy Cytuj
michalq 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 pisalem ze w sobote, wczoraj przyszla paczka a wyslali we wtorek Cytuj
Dako 1 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Doszło wczoraj ;pp przedwczoraj już wysłali więc bardzo szybko dobry kontakt polecam!! ahh i te gratisy ich;)) dostałem lampe alladyna Cytuj
michalus22 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 ja dostałem gratis paczke cyrcoblitzów i spory upust cenowy ok 15zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi