Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 21.12.2010 o 15:33, MadMax napisał(a):

Skąd dowiedziałeś się o swój nr paczki?

Zadzwoń do FM
Opublikowano

i co z tego jak i tak nadal czekam na paczkę... już 2 tygodnie

Gość karmel5061
Opublikowano

Nikt ci tam nie kazał zamawiać więc się teraz nie żal :)...

Opublikowano

mam pytanie:
Ma jeszcze paczka szanse dojsc jak dzis zamowie?

Opublikowano
  W dniu 21.12.2010 o 17:25, iLOVEfireworks napisał(a):

mam pytanie:
Ma jeszcze paczka szanse dojsc jak dzis zamowie?

No pewnie, zapakują jutro i wyślą, a paczke powinieneś dostać w czw.
Opublikowano

ok dzięki wielkie za odpowiedź bo już się przeraziłem

Opublikowano
  W dniu 21.12.2010 o 17:37, tomszak napisał(a):

No pewnie, zapakują jutro i wyślą, a paczke powinieneś dostać w czw.

Radzę to nie wierzyć bo możesz się grubo przeliczyć. Do czwartku to nie wierz. Do sylwestra....może.
Opublikowano

Lepiej nie zamawiaj jeżeli chcesz fajerwerki na sylwestra!
Mają "trochę" zamieszania i wiekszości produktów poprostu nie ma.

Opublikowano
  W dniu 21.12.2010 o 19:06, sQbaniec napisał(a):

Lepiej nie zamawiaj jeżeli chcesz fajerwerki na sylwestra!
Mają "trochę" zamieszania i wiekszości produktów poprostu nie ma.

Właśnie z nimi gadałem telefonicznie, paczkę wyślą ale OPEK ma wiele zamówień i pewności nie ma.

No to zostają mi tylko markety :(
Opublikowano

A to tylko 1 sklep jest na necie? zamów sobie z korsarza...

Opublikowano

- 13.12 - złożyłem zamówienie
- 17.12 - potwierdzono zamówienie tel
- 20.12 - paczka wyszła kurierem opek
- 21.12 - fajerwerki u mnie w domu

Całość bardzo sprawnie przebiegła. Gratisem dostałem mikołaja świecącego oraz kilka "pierdółek" typu motylki i jakieś dymne kule.

Opublikowano

"Z POWODU BARDZO DUŻEJ ILOŚCI WYSYŁEK, PRZYJMOWANIE ZAMÓWIEŃ ODBYWAĆ SIĘ BĘDZIE DO 24 GRUDNIA!"
Komunikat na stronie głownej,wiec chyba moje zamówienie dojdzie przed sylwkiem :rolleyes:

Opublikowano

Ja to jednak mam pecha... dzwoniłem do siedziby firmy opek w Szczecinie i powiedzieli że moja paczka idzie tak długo dlatego że kurier zrezygnował z terenu na którym mieszkam a teraz szukają innego kurwiera

Opublikowano

chyba to ostatni rok FM za rok mało kto tam będzie kupował

Opublikowano
  W dniu 22.12.2010 o 14:02, housemdt napisał(a):

chyba to ostatni rok FM za rok mało kto tam będzie kupował

racja,sklep może i tani ale straszny burdel tam jest. na następny rok kupie w innym sklepie internetowym :rolleyes:

Używaj polskich znaków
Opublikowano
  W dniu 22.12.2010 o 09:49, domink1521 napisał(a):

a teraz szukają innego kurwiera

Inny kurwier Cię oleje mówię Ci :)
Opublikowano

Ja zamówiłem w piątek i właśie kurier dzownił że za 5 min będzie

Opublikowano

up. ja zamówiłem 17 dni temu i paczki do tej pory nie widzę

Opublikowano

Z tego sklepu robi się komedia , naprawdę.
Dzwonię dziś rano czy wysłana paczka a facet mówi mi że dziś raczej ją wyślą.Za parę godzin przychodzi do mnie przesyłka. Jak on to sprawdzał jestem naprawdę ciekaw? No nic. Kurier podał cenę o 2zł mniejszą myślę może jakaś przecena :) A tu zonk. W przesyłce nie ma 1 paczki pszczółek oraz 1 paczki innych petard. Zamiast nich dali jakieś małe pudełeczko innych...Śmieszne.
Do tego nie dostałem nic a nic za zakup grubo powyżej 100zł.

Opublikowano
  W dniu 22.12.2010 o 17:54, MadMax napisał(a):

Z tego sklepu robi się komedia , naprawdę.
Dzwonię dziś rano czy wysłana paczka a facet mówi mi że dziś raczej ją wyślą.Za parę godzin przychodzi do mnie przesyłka. Jak on to sprawdzał jestem naprawdę ciekaw? No nic. Kurier podał cenę o 2zł mniejszą myślę może jakaś przecena :) A tu zonk. W przesyłce nie ma 1 paczki pszczółek oraz 1 paczki innych petard. Zamiast nich dali jakieś małe pudełeczko innych...Śmieszne.
Do tego nie dostałem nic a nic za zakup grubo powyżej 100zł.

A kto ci powiedzial, ze masz cos dostac?
Opublikowano

Ja zrobiłem zakupy powyżej 200 i też nic nie dostałem po prostu nie mieliśmy tyle szczęścia ;) trzeba się cieszyć że paka doszła i nie wcisnęli żadnych zamienników :D bynajmniej mi :)

Opublikowano

Czas zaopiniować fm po udanych zakupach w fm. Udanych? Tak, tak udanych. Choć emocje towarzyszyły w ostatnich dniach, to jednak wytrwałość została doceniona, nawet przez samych włodarzy z fm-u. Zapłaciłem o 146zł mniej. Przesyłke miałem gratis, w dodatku jako dodatkowy gratis dostałem świecącą smycz z Mikołajem (bardzo fajna zabawka i ładnie świeci, działało ciągle przez 5h i wciąż działa) oraz Monte Tofiino z Komety. Reszta wg. zamówienia. Czy mogli by prędzej? Pewnie! Ale dla mnie osobiście czas dostawy nie jest bardzo ważny i w mailu potwierdzającym zamówienie i zawierający pesel napisałem, że mogą mi spakować pake jako ostatniemu, grunt by do 30-stego grudnia dotarła. Dodatkowo napisałem życzenia świąteczno-noworoczne. A czy wy to zrobiliście w zamian za 20% rabatu??....

Opublikowano

Ja paczke zamawialem u nich w piatek, a w poniedzialek byla juz u mnie hmmm, nie wiem na czym to sie opiera. Jezeli macie taki problem, to mogliscie zamowic troche wczesniej. Chociaz wiem co czujecie bo
sam sie cisnieniuje. Czekam na paczke z innej strony juz troche dlugo. Chociaz w mojej kwesti jest to bardziej sprawa zarobkowa i zalezy mi na czasie.

Opublikowano

Ja dostałem dodatkowo mikołaja i wyrzutnie figiel ale w ym jest nagroda pocieszenia za konkurs.
I co najlepsze na paragonie mam 109zł a razem z kurierem zapłaciłem 110zł