aadriaan 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Sklep jak najbardziej w porządku, można się spodziewać sporych gratisów, a jeśli nie ma danego produktu, konsultują się z Tobą i dodają lepsze niż zamówione produkty :mrgreen: Ogólnie, wszystko szybko zrealizowane, wpłata od razu po złożeniu zamówienia, i uprzejmego kuriera można się spodziewać lada dzień Cytuj
cysiaczek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Sklepik zajebiasty, dostalem fajerwerki nastepnego dnia, a jestem z drugiego konca Polski. Tylko zamawiajscie paczki platne przy odbiorze, koszty sa identyczne jak przy wplacie na konto, a oni nie musza czekac na przelew. Chlopaki daja rade, polecam, zycze im megowego utargu bo zasluguja Cytuj
Tele 0 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Mam pytanie czy jak robi się płacenie przy odbiorze czy przelew to się za to płaci ? I fajerwerki dostarczne są w kartonach tak ? Chcę tam kupić prawie cały stuff więc się pytam i przez net pierwszy raz będę kupowć . Cytuj
Matex 1 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Widze, że pozytywnie opinie dotyczące tego sklepu, skorzystam z tej oferty ale dopiero za rok bo widze że drogo nie jest Cytuj
michalus22 0 Opublikowano 6 Stycznia 2008 drogo nie jest... dużo produktów przy dużym zamówieniu upusty cenowe. I zawsze jakies gratisy sie znajda:D Polecam ten sklep Cytuj
Monster Master 0 Opublikowano 1 Lutego 2008 no, ale z jednym przesadzili: JW14 kosztuje... 15.50 zł :evil: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 1 Lutego 2008 15,50 zł za Arctica to nie dużo.Hurtowo kosztuje 12,40 zł15,50 zł - 12,40 zł = 3,10 złTak więc różnica między ceną hurtową, a w tym sklepie to tylko 3 złote 10 groszy.A że był w biedronce za 7,99 zł to trzeba się cieszyć. Cytuj
iLOVEfireworks 0 Opublikowano 2 Lutego 2008 Kupiłem fajerwerki w ten wtorek a w czwartek były one już w moim domu....Szkoda tylko że ta wysyłka tyle kosztuje....przelewem - 30 złza pobraniem - 40 zł ? Gratisy dostałem....No poprostu bardzo dobry sklep.... Cytuj
iLOVEfireworks 0 Opublikowano 2 Lutego 2008 No dobra Petardy:10x PICOLO CORSAIR-JC01S5x MINI BOOM - JC071x SUPER CRACKER-K0202S3x PIRAT-PETARDA CIERNA - K0204_502x PIRAT - K0203_51x WIDOWMAKER - JC022x JC200ARTYKUŁY RÓŻNE:2x BUTTERFLY - W526BZestawy:1x PHYRO-MIX - JA0441x KOSMOS - JA040Fontanny:2x FC4001_43x BALLET - JW111x FONTANNY WEW. - JF03_60Rzymskie Ognie:2x MULTICOLOR 15 - T6237 Cena 125.50zł Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 3 Lutego 2008 A od jakiej sumy dostaje sie prezencik?? Jak kupowalbym za ok 150zl to co bym dostal? Cytuj
Jimie 0 Opublikowano 3 Lutego 2008 W życiu tam nie kupowałem, ale powiem Ci że to co dostaniesz zależałoby również od:- pogody- nastroju sprzedającego- pory dniaA na poważnie to oni nie mają raczej szablonu który mówi, że za taką kwotę taki gratis... Jeden może dostać więcej, drugi mniej Cytuj
iLOVEfireworks 0 Opublikowano 6 Lutego 2008 W życiu tam nie kupowałem, ale powiem Ci że to co dostaniesz zależałoby również od:- pogody- nastroju sprzedającego- pory dniaA na poważnie to oni nie mają raczej szablonu który mówi, że za taką kwotę taki gratis... Jeden może dostać więcej, drugi mniej dokladnie^^ np. moj kumpel ostal zestaw za 30 zl przy zamowieniu 150 zł Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 7 Lutego 2008 mam pytanie teraz macrocosmos III stoi tam za 12 zł a np. od grudnia będzie tańszy? czy te ceny są cały rok Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 9 Lutego 2008 Mogł by mi ktoś powiedzic ile by mnie kosztowała wysyłka jak bym kupił za 180 zł prosze o odpowiedz :neutral: Cytuj
iLOVEfireworks 0 Opublikowano 9 Lutego 2008 wysylka jest mozliwa tylko kurierem niezaleznie od wagi- 25 zł + (osoba prywatna placi dodatkowe 5 zl ) = 30 zł za wysylke nie zaleznie od wagiaha jezeli chcesz za pobraniem to dodatkowe 10 zł czyli juz 40 pozdrawiam Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 13 Lutego 2008 30 zł niezalez nie od Wagi a czy od trasy też to nie jest zależne(czy daleka droga czy krótka to cena wysyłki sie nie zmienia?) Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 13 Lutego 2008 prosze powiedzcie czy te ceny obowiązują cały rok A jeśli nie to kiedy sie zmieniają? jest mi to potrzebne bo nigdy nie kupowałem przez neta a na tego sylwka chce tam zamówić większość stuffu.#down: no to kicha już myslałem że kupie sobie troche taniej no bo jw59 za 100 zł to bez przesady... hurtowa to około 80zł a u mnie w białym w hurtowni z jorga prawie nic nie ma a jak było np borneo to chyba gdzieś z 7 dych kosztowało a the beściak to z 400 zł :evil: :evil: ale byłem tam juz po sylwku. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 13 Lutego 2008 Te ceny fajerwerków raczej sie nie zmienią. Chyba, ze akurat jakąś promocję wprowadzą. A tak to przez cały rok kupuje się takie jakie są na stronie. Cytuj
Jimie 0 Opublikowano 13 Lutego 2008 Te ceny fajerwerków raczej sie nie zmienią. Chyba, ze akurat jakąś promocję wprowadzą. A tak to przez cały rok kupuje się takie jakie są na stronie. Sorki za offtop, ale mpiwowski, np. według Ciebie jaki jest najlepszy sklep internetowy(najtańszy!) żeby zrobić w nim zakupy za ok 300zł?(część stuff-u załóżmy kupiłbym w Biedronce) Bo chyba w żadnym nie da rady po hurtowych? Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 14 Lutego 2008 Vmax.pl Może do następnego sylwka zmienią ten próg 500 zł.Ale jak kupowałem to i tak miałem ceny z cennika :mrgreen: Cytuj
Monster Master 0 Opublikowano 14 Lutego 2008 ale fajny sklepik :grin: zauważyłem, że doszedł Tropic do Jorge iKomety :grin: :grin:jak na razie 3 wyrzutnie, ale pewnie będzie więcej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi