Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sklep jak najbardziej w porządku, można się spodziewać sporych gratisów, a jeśli nie ma danego produktu, konsultują się z Tobą i dodają lepsze niż zamówione produkty :mrgreen: Ogólnie, wszystko szybko zrealizowane, wpłata od razu po złożeniu zamówienia, i uprzejmego kuriera można się spodziewać lada dzień :wink:

Opublikowano

ja dostalem fontanne Fantazja :) w gratisie

Opublikowano

Sklepik zajebiasty, dostalem fajerwerki nastepnego dnia, a jestem z drugiego konca Polski. Tylko zamawiajscie paczki platne przy odbiorze, koszty sa identyczne jak przy wplacie na konto, a oni nie musza czekac na przelew. Chlopaki daja rade, polecam, zycze im megowego utargu bo zasluguja

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie czy jak robi się płacenie przy odbiorze czy przelew to się za to płaci ? I fajerwerki dostarczne są w kartonach tak ? Chcę tam kupić prawie cały stuff więc się pytam i przez net pierwszy raz będę kupowć .

Opublikowano

Widze, że pozytywnie opinie dotyczące tego sklepu, skorzystam z tej oferty ale dopiero za rok bo widze że drogo nie jest

Opublikowano

drogo nie jest... dużo produktów przy dużym zamówieniu upusty cenowe. I zawsze jakies gratisy sie znajda:D Polecam ten sklep

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

15,50 zł za Arctica to nie dużo.
Hurtowo kosztuje 12,40 zł
15,50 zł - 12,40 zł = 3,10 zł
Tak więc różnica między ceną hurtową, a w tym sklepie to tylko 3 złote 10 groszy.
A że był w biedronce za 7,99 zł to trzeba się cieszyć.

Opublikowano

Kupiłem fajerwerki w ten wtorek a w czwartek były one już w moim domu....

Szkoda tylko że ta wysyłka tyle kosztuje....

przelewem - 30 zł

za pobraniem - 40 zł ?

Gratisy dostałem....
No poprostu bardzo dobry sklep....

Opublikowano

Napisz co kupiłeś, albo daj zdjęcia.

Opublikowano

No dobra :D

Petardy:
10x PICOLO CORSAIR-JC01S
5x MINI BOOM - JC07
1x SUPER CRACKER-K0202S
3x PIRAT-PETARDA CIERNA - K0204_50
2x PIRAT - K0203_5
1x WIDOWMAKER - JC02
2x JC200

ARTYKUŁY RÓŻNE:
2x BUTTERFLY - W526B

Zestawy:
1x PHYRO-MIX - JA044
1x KOSMOS - JA040

Fontanny:
2x FC4001_4
3x BALLET - JW11
1x FONTANNY WEW. - JF03_60

Rzymskie Ognie:
2x MULTICOLOR 15 - T6237

Cena 125.50zł

Opublikowano

A od jakiej sumy dostaje sie prezencik?? Jak kupowalbym za ok 150zl to co bym dostal?

Opublikowano

W życiu tam nie kupowałem, ale powiem Ci że to co dostaniesz zależałoby również od:
- pogody
- nastroju sprzedającego
- pory dnia

A na poważnie to oni nie mają raczej szablonu który mówi, że za taką kwotę taki gratis... Jeden może dostać więcej, drugi mniej

Opublikowano
W życiu tam nie kupowałem, ale powiem Ci że to co dostaniesz zależałoby również od:
- pogody
- nastroju sprzedającego
- pory dnia

A na poważnie to oni nie mają raczej szablonu który mówi, że za taką kwotę taki gratis... Jeden może dostać więcej, drugi mniej

dokladnie^^ np. moj kumpel ostal zestaw za 30 zl przy zamowieniu 150 zł
Opublikowano

mam pytanie teraz macrocosmos III stoi tam za 12 zł a np. od grudnia będzie tańszy? czy te ceny są cały rok

Opublikowano

Zobaczysz w grudniu :) I tak utrzymują że to promocja

Opublikowano

Mogł by mi ktoś powiedzic ile by mnie kosztowała wysyłka jak bym kupił za 180 zł prosze o odpowiedz :neutral:

Opublikowano

wysylka jest mozliwa tylko kurierem niezaleznie od wagi- 25 zł + (osoba prywatna placi dodatkowe 5 zl ) = 30 zł za wysylke nie zaleznie od wagi

aha jezeli chcesz za pobraniem to dodatkowe 10 zł czyli juz 40

pozdrawiam

Opublikowano

30 zł niezalez nie od Wagi a czy od trasy też to nie jest zależne(czy daleka droga czy krótka to cena wysyłki sie nie zmienia?)

Opublikowano

prosze powiedzcie czy te ceny obowiązują cały rok :sad: A jeśli nie to kiedy sie zmieniają? jest mi to potrzebne bo nigdy nie kupowałem przez neta a na tego sylwka chce tam zamówić większość stuffu.
#down: no to kicha już myslałem że kupie sobie troche taniej no bo jw59 za 100 zł to bez przesady... hurtowa to około 80zł a u mnie w białym w hurtowni z jorga prawie nic nie ma a jak było np borneo to chyba gdzieś z 7 dych kosztowało a the beściak to z 400 zł :evil: :evil: ale byłem tam juz po sylwku.

Opublikowano

Te ceny fajerwerków raczej sie nie zmienią. Chyba, ze akurat jakąś promocję wprowadzą. A tak to przez cały rok kupuje się takie jakie są na stronie.

Opublikowano
Te ceny fajerwerków raczej sie nie zmienią. Chyba, ze akurat jakąś promocję wprowadzą. A tak to przez cały rok kupuje się takie jakie są na stronie.

Sorki za offtop, ale mpiwowski, np. według Ciebie jaki jest najlepszy sklep internetowy(najtańszy!) żeby zrobić w nim zakupy za ok 300zł?(część stuff-u załóżmy kupiłbym w Biedronce) Bo chyba w żadnym nie da rady po hurtowych?
Opublikowano

Vmax.pl Może do następnego sylwka zmienią ten próg 500 zł.Ale jak kupowałem to i tak miałem ceny z cennika :mrgreen:

Opublikowano

ale fajny sklepik :grin: zauważyłem, że doszedł Tropic do Jorge iKomety :grin: :grin:
jak na razie 3 wyrzutnie, ale pewnie będzie więcej :wink: