Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konkurs rozpoczęty!!

regulamin i informacje.Zdjęcia konkursowe na samym dole strony:

http://fajerwerkimarket.pl/regulamin-konkursu.html

Czy wszystkie zdjecia w konkursie przedstawiaja produkty aktualnie dostepne na stronie sklepu czy np beda dopiero wprowadzone?

Opublikowano

Czy wszystkie zdjecia w konkursie przedstawiaja produkty aktualnie dostepne na stronie sklepu czy np beda dopiero wprowadzone?

Na obecną chwilę nie dajemy żadnych podpowiedzi :)/>

Opublikowano

Na obecną chwilę nie dajemy żadnych podpowiedzi :)/>/>

moje pytanie to raczej pytanie regulaminowe ale ok...

Opublikowano

Fps wszystkich pozagina ;)

Opublikowano

No zobaczymy co z tego będzie. Pierwsza fota zabiła mi ćwieka, ale jakoś się uporałem, reszta banał ;)

Opublikowano

No zobaczymy co z tego będzie. Pierwsza fota zabiła mi ćwieka, ale jakoś się uporałem, reszta banał ;)/>

Moje odpowiedzi tez polecialy. Pewnie juz za pozno zeby sie zalapac na nagrode ale zobaczymy...:P

Opublikowano

Powodzenia Wszystkim ŻYCZĘ :D

Opublikowano

chyba już wszystkie miejsca zajęte :(/> ale co tam warto próbować ;)

Opublikowano

podpowiedzi będę wrzucał na forum, i dodam, że warto próbować bo niekoniecznie wszystkie miejsca już zajęte, a nie wykluczamy że jeszcze dodatkowo zrobimy losowanie kilku dodatkowych nagród spośród wszystkich zgłoszeń :)

Opublikowano

Wiem ze wszystko jest napisane na forum ale pytam tutaj , do kiedy ten konkurs trwa i czy możesz dac linka do podpowiedzi :D

Opublikowano

Moim zdaniem był bardzo prosty ten konkurs ;)

Opublikowano

Zawiodłem się troszkę...

Wchodzę na strone FM i nie mam żadnych zdjęć nigdzie -_-

Opublikowano

zdjecia konkursowe umieszczone sa w zakladce "KONKURS2013"

Opublikowano

Ja to c*pa, bo odpowiadałem szybko, tzn nawet nie szukałem jaka to może być wyrzutnia tylko jaka mi się skojarzyła :D ale zobacze chociaż czy przydało się przeglądanie tego FM tak częstoo wcześniej :D

Opublikowano

Dzisiaj też będzie ten konkurs ?

Opublikowano

nie, to jest konkurs jednorazowy trwający do 10 listopada, ale jak już wspominałem Proszę wysyłać, nic jeszcze nie przesądzone ponieważ możliwe że dodamy do puli nagród losowanie i wyłonimy dodatkowych zwycięzców :)

Opublikowano

Dostali Państwo meil uzupełniający z moim nr. telefonu? :) Bo zapomniałem podać w pierwszym meilu z odpowiedziami. :)

Opublikowano

Dostali Państwo meil uzupełniający z moim nr. telefonu? :)/> Bo zapomniałem podać w pierwszym meilu z odpowiedziami. :)/>

Nie czytałeś regulaminu dokładnie...

a konto na FM założyłeś? ;) Bo może nie jak to zrobiła połowa graczy na początku :)

Opublikowano

Nie czytałeś regulaminu dokładnie...

a konto na FM założyłeś? ;) Bo może nie jak to zrobiła połowa graczy na początku :)

Konto na FM już miałem :) a co do regulaminu, czytałem. Bo wpisałem reszte danych, lecz jakoś tel. przegapiłem.

Opublikowano

nie ma sprawy, odpowiedzi i czas nadesłałnia się liczy, o resztę będziemy pisać jak coś

Opublikowano

Serdecznie prosimy, o przesyłanie nam na pw, maila czy gg liste produktów jakie chcielibyście aby znalazły się na naszej stronie.Jestesmy w fazie ostatnich zamówień także w grę wchodzą wszyscy importerzy z polski.Z góry dziękujemy

Opublikowano

Dajcie więcej rakiet,zwłaszcza z firm Jorge,Kometa i Triplex,bo asortyment jest mizerny,z moździerzami to już katastrofa jest