Sklep Top10 0 Opublikowano 15 Listopada 2013 Nadeszła chwila, na którą z pewnością czekali wszyscy— oficjalne rozstrzygnięcie naszego konkursu,, jakie to produkt ‘’, który towarzyszył nam codziennie od 21 października do 10 listopada. Walka była niezwykle emocjonująca, czasy w czołówce bardzo wyśrubowane. W trakcie całego konkursu i dzisiaj przy okazji jego podsumowania rozdaliśmy łącznie 10nagród.!Na wstępie składamy serdeczne gratulacje wszystkim uczestnikom — nie tylko zwycięzcom, o których za moment, ale przede wszystkim tym, którzy wytrwali do końca tego morderczego konkursu :-);-) Tymczasem w całym konkursie liczył się nie tylko spryt i wiedza, ale także czas reakcji, najczęściej w przypadku czołówki liczony w godzinach. Uczciwie przyznajemy: łatwo nie było, ale jednocześnie konkurs był tak pomyślany, aby każdy miałrówne szanse oraz od tego, czy włączył się do zabawy pierwszego czy ostatniego dnia. To jednak, na co wszyscy czekali, to naturalnie podsumowanie rankingu ∙ 1 miejsce PiotrJatczyk ∙ 2 miejsce Michał Rzążewski ∙ 3.miejsce Artur Żywicki ∙ 4.miejsce DominikLambrych ∙ 5.miejscePiotr Działak ∙ 6.miejsceRobert Teperek ∙ 7.miejsceJerzy Szreder ∙ 8.miejsce Piotr Różanski ∙ 9.miejsce Kamil Górowski ∙ 10 miejsce Bartek Korzeniowski Jeszcze raz gratulujemy wszystkim nagrodzonym. W najbliższych dniach będziemy kontaktować się z Wami w celu ustalenia szczegółów dotyczących wysyłki nagród . ;-) Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w konkursie — May nadzieje że konkurs dostarczył Wam wielu emocji, a także że konkurs był dla Was motywacją do poszerzenia swojej wiedzy na temat Pirotechniki. Cytuj
FITBest 0 Opublikowano 15 Listopada 2013 Mpi wygrałeś gratuluje, jednak Twoje zachowanie jest po prostu szczeniackie i bardzo cwaniacze, że tak powiem tlye w temacie. P.S. I nie nie jest to ból d*py o nie wygranie czegokolwiek bo nie brałem udziału w konkursie, jest to tylko moja obiektywna ocena. Cytuj
marc 11 Opublikowano 15 Listopada 2013 5 miejsce :xmas_w00t:/> :xmas_w00t:/> :xmas_w00t:/> Graulacje dla wszystkim wygranych i pozdrowienia dla ekipy sklepu. Cytuj
Sklep Top10 0 Opublikowano 15 Listopada 2013 jeszcze raz wszystkim Gratuluję i przypominam, że można przy okazji złożyć zamówienie na fajerwerki ze strony za dowolną kwotę i nie trzeba będzie ponosić kosztów wysyłki, ponieważ dołożymy produkty do paczki z nagrodą Cytuj
glosal 0 Opublikowano 16 Listopada 2013 O 6 miejsce jak miło dziękuje bardzo i gratuluje pozostałym Cytuj
marc 11 Opublikowano 20 Listopada 2013 Dziś otrzymałem paczkę z nagroda i dołączonym zamowieniem Znalazły się również male gratisy. Wszystko w należytym porządku. Polecam. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 20 Listopada 2013 Ja też dziś otrzymałem paczkę. Dziękuję serdecznie. Cytuj
Blondyn191 0 Opublikowano 24 Listopada 2013 Nagroda za 1 miejsce konkursu warcabo-typera doszla juz kilka dni temu, serdeczne dzieki dla sklepu za skromne nagrody. Pozdrawiam Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 27 Listopada 2013 Nie no najlepszy Sklep ze wszystkich , nie dość że na paczkę czekałem 24h , jako gratis z promocji dostałem wyrzutnię i dwie fontanny za kwotę maxymalną 30zł , to jeszcze w worku zapakowane był 4-paczki petard ( Madam Black, i Czarny Pirat ) Naprawdę Polecam . Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 27 Listopada 2013 Top 10 jest na mojej liście jako 2 z najlepszych sklepów. Polecam sklep zawsze dostałem miłe gratisy endriu123457 Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 ja tylko raz dostałem gratis he, duperele w torebce jakieś tam za grosiaki ale zawsze coś też go polecam Cytuj
CinQuXs 0 Opublikowano 28 Listopada 2013 Nagroda za 1 miejsce konkursu warcabo-typera doszla juz kilka dni temu, serdeczne dzieki dla sklepu za skromne nagrody. Pozdrawiam :)/> Ja również za zajęcie 2 miejsca otrzymałem sklepowe gadżety już jakiś czas temu. Dzięki wielkie dla sklepu za chęć. :xmas_tongue: Cytuj
Sklep Top10 0 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witamy W ciągu tygodnia wprowadzamy nową promocję. Każdy kto zakupi za kwotę minimum 100 zl otrzyma darmową wysyłkę ! Pojawi się również nowa tabela rabatowa! Zachęcamy do śledzenia postępów na stronie. Pozdrawiamy zespół Top10 Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witamy W ciągu tygodnia wprowadzamy nową promocję. Każdy kto zakupi za kwotę minimum 100 zl otrzyma darmową wysyłkę ! Pojawi się również nowa tabela rabatowa! Zachęcamy do śledzenia postępów na stronie. Pozdrawiamy zespół Top10 A wyniki konkursowe już miały być 2 dni temu :xmas_dry: endriu123457 Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witamy W ciągu tygodnia wprowadzamy nową promocję. Każdy kto zakupi za kwotę minimum 100 zl otrzyma darmową wysyłkę ! Pojawi się również nowa tabela rabatowa! Zachęcamy do śledzenia postępów na stronie. Pozdrawiamy zespół Top10 oo hehe ale i tak powyżej 400zł jest za free he ale poczekam na tą nową tabelę, może jeszcze ciekawiej będzie wyglądała Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Wyniki konkursu dzisiaj Kiedy wyniki tego konkursu będą w końcu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi