Sklep Top10 0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ciężko nam zrozumieć dlaczego z góry jesteście do nas tak wrogo nastawieni nie będzie żadnych kombinacji, chcemy po prostu pozbyć się fajerwerków aby nie zalegaly cały rok na magazynie i tak jak już wspominałem gwarantujemy najniższe ceny na wszytko. Pozdrawiamy Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Panowie poczekajcie do Niedzieli 0:00 i wtedy będziecie mieli pole do popisu z marudzeniem OK? Ostatnio było widać przed Sylwestrem, że nie ważny jest dla was rabat tylko gratisy. A teraz widać, że gratisów nie tylko znowu rabat. Czekamy na przecenione pozycje. Ja też czekam i mam nadzieję, że konkurencja zostanie w tyle Cytuj
Marcel123 0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mam nadzieję że promocja będzie tak dobra że już całkowicie nie będę wiedział gdzie zrobić zakupy Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Działa aczkolwiek nie widzę żadnego odnośnika do wyprzedaży. Cytuj
Marcel123 0 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Mi się wyświetla tylko kilkanaście wyrzutni parę rakiet i petardy nic więcej nie widać :-( Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Mi się wyświetla tylko kilkanaście wyrzutni parę rakiet i petardy nic więcej nie widać :-( Nie widzisz że dopiero dodają produkty ? Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 12 Stycznia 2014 ahahahhahaahhah Picolo Cosair Stara Cena : 1.55zł Promocja : 60gr. to jest żaosne -.- Cytuj
bungar 0 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie pasuje Ci to nie kupuj. Ja byłem sceptycznie nastawiony do tego sklepu, ale muszę przyznać, że naprawdę dobre ceny są, (większośc niższa niż na bf), czekam na dodanie większośc ilości produktów i składam zamówienie Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 12 Stycznia 2014 cos mało tych produktów jak patrze na stronie to juz nic nie dodają.Jeest zaledwie 70 wyrzutni I kątówki chyba tylko 2 lub jedna zawiodłem sie Cytuj
luxor 2 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Przecież napisali że do poniedziałku/wtorku będą dodawać... Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Oby dodali jw401 bo jak patrze po cenach innych wyrzutni to moze byc naprawde tania ta jw401 Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Super ceny na petardy dobre rzeczy po 4-5 zł zamiast po 10-12. Cytuj
Sklep Top10 0 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Witamy jeżeli znajdzie ktoś jakiś produkt u konkurencji taniej będziemy wdzięczni za, info odrazu poprawimy Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 13 Stycznia 2014 No ceny też mega obniżone. W tym roku wyprzedaż idzie pełną parą Ja czekam na jeden produkt. Zobaczymy czy się pojawi Cytuj
FITBest 0 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ile jeszcze zamierzacie wprowadzić produktów na wyprzedaż? Bo nie wiem czy czekać na ciekawsze pozycje czy zamówić już teraz. Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj
FITBest 0 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Dziś paczka dotarła do mnie i mogę śmiało powiedzieć że sklep spisał się na 5. Było wszystko co zamówiłem plus gratis nawet, dziękuje i serdecznie polecam ten sklep. Cytuj
Fredek 0 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Do mnie dziś też dotarła paczka wszystko szybko sprawnie dobry kontakt telefoniczny (dodatkowe 4 dni na zastanowienie się co do zamówienia) zero problemów polecam sklep w 100% Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Sklep spisał się na 5! Błyskawiczne potwierdzenie zamówienia, idealnie zapakowany towar, żadnych problemów. Paczka była u mnie rano następnego dnia po wysłaniu. Absolutnie 100% satysfakcji. Cytuj
sheff 0 Opublikowano 23 Stycznia 2014 wczoraj zamówiłem dziś już jest paczuszka u mnie, pozdrawiam obsługę sklepu ZDJECIE ZAKUPÓW Cytuj
baston88 0 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Czy jest możliwość aby zamówione jutro fajerwerki wysłane zostały dopiero 10 lutego? Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Czy jest możliwość aby zamówione jutro fajerwerki wysłane zostały dopiero 10 lutego? Napisz do nich osobiście na e-maila tutaj nie wiadomo jak szybko Ci odpiszą. Ogólnie to szybko się pytasz... Cytuj
piotrm 2 Opublikowano 8 Października 2014 Dla zainteresowanych pojawiła się promocja w postaci darmowej wysyłki przy zakupie min 200,01zł. Cytuj
CinQuXs 0 Opublikowano 27 Października 2014 Promocja, nieco inna niż zestawy promocyjne http://fajerwerkimarket.pl/category/promocje-2014 Regulamin Promocji 1.Dotyczy wszystkich klientów, którzy zrobią zakupy w sklepie FAJERWERKIMARKET.PL za min.100 PLN BRUTTO ( BEZ KOSZTÓW PRZESYŁKI ). 2.Promocja trwa od 28.10.2014 do 10.11.2014. 3. Jeden KUPON GRATISOWY przysługuje jednemu klientowi w danym dniu . Nie można zakupić kilka KUPONÓW GRATISOWYCH do jednego koszyka zakupów. 4. KUPONY GRATISOWE bądą wystawiane codziennie o różnych godzinach bez uprzedzenia (aby każdy miał szanse z klientów FAJERWERKIMARKET.PL do skorzystania z tej promocji. 5. Ilości KUPONÓW GRATISOWYCH które będą wystawiane w ciągu jednego dnia to: KUPON GRATISOWY 10% - 4sztuki KUPON GRATISOWY 15%- 3sztuki KUPON GRATISOWY 20%- 2sztuki KUPONGRATISOWY 25%- 1sztuka KUPON GRATISOWY "KURIER" - 4sztuka 6.Nie można kupować samych KUPONÓW GRATISOWYCH (kUPON gratisowy musi być wykorzystany do zakupów w danym dniu dla jednego koszyka). Przy zakupie samego KODU GRATISOWEGO bez zakupów zamówienie zostanie anulowane, a KUPON GRATISOWY zostanie wstawiony ponownie na sprzedaż . 7 Wybrany towar gratisowy wpisujemy w rubryce "UWAGI DO ZAMÓWIENIA" przy finalizacji koszyka zamówienia. 8.W przypadku przekroczenia sumy za gratisy, róznica będzie doliczona do sumy zamowienia. 9. W przypadku braku wyboru towaru GRATISOWEGO obsługa sklepu FAJERWERKIMARKET.PL wybirze GRATISY zgodnie z zkupionym KUPONEM GRATISOWYM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi