blubencjusz 1 Opublikowano 13 Listopada 2015 Darmowej wysyłce ? PRZY ZAKUPIE POWYŻEJ 400 ZŁ PRZESYŁKA GRATIS !!! Cytuj
FridayBang 0 Opublikowano 17 Listopada 2015 No, no TOP 10 jaka zmiana, oczywiście na lepsze. Dużo sklepów miało lipne promocję albo wgl był ich brak wy takie promocje przed samym Sylwestrem i to jeszcze jedna za druga. Jeszcze tylko by się przydało z cenami zrobić porządek w namiotach bo powalają Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 19 Listopada 2015 Bardzo fajna promocja, jedna z lepszych jak do tej pory Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 22 Listopada 2015 Witam, zostałem ofiarą plagiatu w konkursie oraz oskarżeń o plagiat. Pani Ania Ania skopiowała ode mnie opisy. Dowodem na to są daty wystawienia komentarzy oraz formy męskie, których wyżej wymieniona kobieta nie raczyła nawet zmienić. Aktualnie pani Małgorzata Dziedzina oskarża mnie o plagiat, proszę o interwencje. Ciężko pracowałem nad tymi recenzjami i jest to moja własność intelektualna, którą Pani Ania Ania sobie przywłaszczyła. Chciałem ujawnić to w większym gronie, aby nie było nieporozumień. Proszę o zdecydowaną interwencje sklepu. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 22 Listopada 2015 Uruchamiamy machinę w tej sprawie Ponczo. Poczekaj do poniedziałku. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 22 Listopada 2015 Uruchamiamy machinę w tej sprawie Ponczo. Poczekaj do poniedziałku.Wielkie dzięki za odzew, aktualnie Ania Ania, która kopiowała moje opisy prawdopodobnie usunęła konto oraz skopiowane wpisy. Zapewne było to jakieś konto fikcyjne. Osoba ta zapraszał mnie nawet do znajomych na FB. Niestety kobieta, która oskarżała mnie o plagiat pomimo moich próśb i dowodów nie usunęła obwiniających mnie komentarzy. Uwierzcie drodzy koledzy, że naprawdę bardzo starałem się aby coś wygrać, poświęciłem wiele czasu na napisanie tych opisów, włożyłem w to całe serce. Niestety teraz jestem postawiony z złym świetle Cytuj
rosomak380 3 Opublikowano 22 Listopada 2015 ponczo12496 nie martw się. Konkurs powinien sprawiać radość ludziom biorącym w nim udział. Są osoby,które nie potrafią współzawodniczyć fair play,ale to nie znaczy ,że wszyscy tacy są Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 22 Listopada 2015 ponczo12496 nie martw się. Konkurs powinien sprawiać radość ludziom biorącym w nim udział. Są osoby,które nie potrafią współzawodniczyć fair play,ale to nie znaczy ,że wszyscy tacy są Zgadzam się w 100%. Również mi wiele radości sprawiło pisanie tych opisów oraz oczekiwanie na wyniki konkursu. Szkoda, że tak wyszło. Mam nadzieje, ze mi wierzycie, jestem z wami od tylu lat, nie śmiał bym nikogo z was oszukiwać, nawet by mi to przez myśl nie przeszło. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 22 Listopada 2015 Spokojnie Ponczo, tutaj ewidentnie widać kto plagiatował i kto ma fake konto. Wysłałem maila do fajerwerkimarket, jak trzeba będzie, to jeszcze zadzwonię koło popołudnia. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 22 Listopada 2015 Spokojnie Ponczo, tutaj ewidentnie widać kto plagiatował i kto ma fake konto. Wysłałem maila do fajerwerkimarket, jak trzeba będzie, to jeszcze zadzwonię koło popołudnia.Wielkie dzięki !! Mam nadzieje, że ten incydent nie wpłynie na przebieg konkursu w żaden sposób. Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 22 Listopada 2015 Spokojnie ta osoba "Ania Ania" nie będzie brana pod uwagę w konkursie I użytkownik "Małgorzata Dziedzina" niepotrzebnie wprowadza ludzi w błąd. Użytkownik "ania ania" został zablokowany Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 22 Listopada 2015 Spokojnie ta osoba "Ania Ania" nie będzie brana pod uwagę w konkursie I użytkownik "Małgorzata Dziedzina" niepotrzebnie wprowadza ludzi w błąd. Użytkownik "ania ania" został zablokowany Wielkie dzięki wszystkim, którzy zaangażowali się w tą sprawę, kończę i nie robię już spamu. Życzę powodzenia w jutrzejszym konkursie !! Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 23 Listopada 2015 Świetny konkurs, dziękuje Państwu za wybranie mojego opisu !! Cytuj
mantis 433 Opublikowano 23 Listopada 2015 Podziękowania dla organizatorów i brawa dla uczestników! Pewnie zabrakło mi centymetrów... Ponczo, jednak coś Ci się od życia należało ; ) Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 24 Listopada 2015 Również chciałbym bardzo podziękować organizatorom konkursu za możliwość zdobycia tylu świetnych nagród. PS.Gdzie wysłać dane? PW na forum , FB , email czy telefonicznie? Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 26 Listopada 2015 No nie wierze, taka promocja a ja w tym roku zakupów już nie będe robił przez internet... Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 26 Listopada 2015 Dziękuje i to pierwszy na liście ;P No to zakupy z tego sklepu Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 26 Listopada 2015 A ten rabat łączy się z darmową przesyłką pow. 400 zł. Cytuj
FridayBang 0 Opublikowano 26 Listopada 2015 Sklep pobił w tym roku całą konkurencję Promocja za promocją i każda to lepsza Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 27 Listopada 2015 Jeszcze raz, bardzo dziękuje załodze TOP 10 za wspaniały konkurs, paczka doszła już dziś, wszystko w nienaruszonym stanie ! Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 27 Listopada 2015 Do mnie również paczka dziś dotarła w doskonałym stanie , dziękuję załodze TOP10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi