kameleon 1 Opublikowano 9 Września 2008 Witam Prawidłowo to nic sie nie dostaje takie osoby jak velibrum i kixlox93 poprosily o jakies gratisy ja np jak kupie za 140 zł to dostaje 2 wyrzutnie :mrgreen: ale ty pewnie 1 dostaniesz wiec napisz im na gg Pozdrawiam Kameleon Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 9 Września 2008 Aha, dzięki. Mam jeszcze jedno pytanie.Czy można płacić tam w euro lub dolarach? Te waluty spadają w dół, więc płacenie nimi by się opłaciło. Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 9 Września 2008 Przeczytaj regulamin sklepu :roll: ale pomysł nie głupi : :grin: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 9 Września 2008 Pomysł bardzo glupi :neutral: nie wazne jaką walutą zawsze zapalcicie tyle samo :neutral: Cytuj
Fugas 0 Opublikowano 10 Września 2008 kupowałem w tym sklepie kupiłem za 150 zł a 2 wyrzutnie za friko :D paczka przyszla nie pognieciona bezpiecznie zapakowana ale trochę ceny maja za wysokie ale to w koncu PROFESJONALISCI Cytuj
mate 0 Opublikowano 10 Września 2008 W końcu oni też zarabiać muszą :grin: a na pewno są profesjonalistami w tym fachu;) jest to bardzo dobry sklep :grin: :lol:Pozdrawiam! Cytuj
iLOVEfireworks 0 Opublikowano 19 Września 2008 Kupiłem...Gratisa wyrzutnie dostałem...Paczuszka szybko i niezniszczona doszła No Więc Sklepik polecam Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 26 Września 2008 Pomysł bardzo glupi :neutral: nie wazne jaką walutą zawsze zapalcicie tyle samo :neutral: przedmiot X kosztuje u producenta 10$, i Ty płacisz za to 10$Więc jeśli dolar ma 2zł - płacisz 20złjeśli ma 3zł - płacisz 30zł Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 1 Października 2008 Wie ktoś, czy przed Sylwestrem będą u nich jakieś zmiany cen? Jeśli będą, to:a) ceny będą wyższe czy niższe?B) kiedy będą te zmiany? Cytuj
dumel 0 Opublikowano 1 Października 2008 Zdrożeją zapewne znacznie, importerzy podnoszą ceny. Dlatego zamawiam w piątek a za towar zapłacę za 2 tygodnie, bo można odroczyć wpłatę o max 2 tygodnie i będzie po starych cenach.Edit: No ładnie mnie zrobili, miało podrożeć a potaniało.Edit: Przyszła paczka. BIG BANG KASJOPEJA - JW06 BIG BANG MARS - JW07 BIG BANG PLUTON - JW05THUNDER RAIN - SM9805 CUDAK BATTERY - JW25 CONDOR - JW21DEMON METAL & SONIC PIRAT-PETARDA CIERNA - K0204_50 ŻUKI MOTYLEKPICOLO x2Gratis dostałem: GeminiTexasBig CorsairZa wszystko 203,5zł z przesyłką. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 9 Listopada 2008 Miał być cały asortyment maxsemu, więcej super powera, nawet hestia. I to w październiku. Najlepiej napisz do nich i się zapytaj czy mają produkty które Cie interesują. Może są do kupienia, tylko nie są wystawione na stronie. Cytuj
Urich 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 A jak ci odpisza, to napisz tutaj, tez mnie to interesuje ^^ Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 13 Listopada 2008 Wiesz co jest przegięciem?Siedzisz sobie w pracy, odbierasz kulturalne telefony i maila za zamówieniami, gdy jakiś dzieciak dobija się na gg, obstawiam że z dużą porcją emotikon i pluje się o brak odezwu. Bo on chce kupić fajelwelki!To jest przegięcie, poproś mamę czy tatę żeby zadzwonił/a Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 13 Listopada 2008 No dokładnie Nostra ja jeszcze rok temu też tak robiłem a teraz se zdałem sprawę jakie to denerwujące bartekeuro a nie możesz po prostu kupić fajerwerków przez sklep internetowy :neutral: i tak gratisa dostaniesz a na rabat nie licz Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 13 Listopada 2008 Kurde człowieku paczki normalnie wysyłają przyjdzie do ciebie max w 2 tyg. ale do mnie po 4 dniach pocztą przyszły :roll: jak chcesz to sie zapytam kiedy bedą mieli troche wolnego czasu bo mi odpisują Cytuj
Urich 0 Opublikowano 13 Listopada 2008 Kurde człowieku paczki normalnie wysyłają przyjdzie do ciebie max w 2 tyg. ale do mnie po 4 dniach pocztą przyszły :roll: jak chcesz to sie zapytam kiedy bedą mieli troche wolnego czasu bo mi odpisują Od kiedy poczta pozwala na wysłkę art. pirot.? xD zonk... Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 13 Listopada 2008 Od kiedy poczta wie co jest w środku?Ludzie, zamawiajcie z rodzicami, tak będzie najlepiej :mrgreen: Cytuj
michalq 0 Opublikowano 13 Listopada 2008 wlasnie poczta nawet nie wie co jest w srodkugdy ja dostalem paczke bylo napisane artykuly szklane zamowilem w piatek dostalem w srode nastepnego tygodnia Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 14 Listopada 2008 Od teraz strona fajerwerkimarket.pl wprowadziła oficjalny system gratisów :razz: Zakup za 100-200 zł - gratis za 10 zł Zakup za 200-500 zł - gratis za 20 zł Zakup za 500-1000 zł - gratis za 60 zł Zakup za ponad 1000 zł - gratis za 120 złDoszło też kilka nowych, dużych baterii z Jorga. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 14 Listopada 2008 No no wreszcie fajny pomysł ze strony tego sklepu. Wreszcie można samemu wybrać te gratisy i ewentualnie później nie narzekać, że się słabe dostało :mrgreen: Brawa dla tego sklepu : za ten pomysłPS: Byłyby jeszcze większe jakby obniżyli trochę ceny swoich produktów, ale pewnie wtedy gratisy automatycznie były by mniejsze. Cytuj
ratefi 0 Opublikowano 14 Listopada 2008 Mi też podoba się ten pomysł z wybieraniem gratisów ale jak zamawiałem gdzieś tak tydzień temu to jeszcze tego nie było ale mam nadzieję, że coś dostanę, zamawiałem za 200zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi