Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Prawidłowo to nic sie nie dostaje takie osoby jak velibrum i kixlox93 poprosily o jakies gratisy ja np jak kupie za 140 zł to dostaje 2 wyrzutnie :mrgreen: ale ty pewnie 1 dostaniesz wiec napisz im na gg
Pozdrawiam Kameleon

Opublikowano

Aha, dzięki. Mam jeszcze jedno pytanie.
Czy można płacić tam w euro lub dolarach? Te waluty spadają w dół, więc płacenie nimi by się opłaciło.

Opublikowano

Przeczytaj regulamin sklepu :roll: ale pomysł nie głupi :!: :grin:

Opublikowano

Pomysł bardzo glupi :neutral: nie wazne jaką walutą zawsze zapalcicie tyle samo :neutral:

Opublikowano

A no tak, nie pomyślałem :lol: Sorka.

Opublikowano

kupowałem w tym sklepie kupiłem za 150 zł a 2 wyrzutnie za friko :D:D paczka przyszla nie pognieciona bezpiecznie zapakowana ale trochę ceny maja za wysokie ale to w koncu PROFESJONALISCI :D

Opublikowano

W końcu oni też zarabiać muszą :grin: a na pewno są profesjonalistami w tym fachu;) jest to bardzo dobry sklep :grin: :lol:

Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem...
Gratisa wyrzutnie dostałem...
Paczuszka szybko i niezniszczona doszła ;)
No Więc Sklepik polecam ;)

Opublikowano
Pomysł bardzo glupi :neutral: nie wazne jaką walutą zawsze zapalcicie tyle samo :neutral:

przedmiot X kosztuje u producenta 10$, i Ty płacisz za to 10$
Więc jeśli dolar ma 2zł - płacisz 20zł
jeśli ma 3zł - płacisz 30zł
Opublikowano

Wie ktoś, czy przed Sylwestrem będą u nich jakieś zmiany cen? Jeśli będą, to:
a) ceny będą wyższe czy niższe?
B) kiedy będą te zmiany?

Opublikowano

a w grudniu duzo zdrozeja w tym sklepie fajerwerki?

Opublikowano

Zdrożeją zapewne znacznie, importerzy podnoszą ceny. Dlatego zamawiam w piątek a za towar zapłacę za 2 tygodnie, bo można odroczyć wpłatę o max 2 tygodnie i będzie po starych cenach.

Edit: No ładnie mnie zrobili, miało podrożeć a potaniało.

Edit: Przyszła paczka.

ed464200b822af33m.jpg

BIG BANG KASJOPEJA - JW06
BIG BANG MARS - JW07
BIG BANG PLUTON - JW05
THUNDER RAIN - SM9805
CUDAK BATTERY - JW25
CONDOR - JW21
DEMON
METAL & SONIC
PIRAT-PETARDA CIERNA - K0204_50
ŻUKI
MOTYLEK
PICOLO x2

Gratis dostałem:
Gemini
Texas
Big Corsair

Za wszystko 203,5zł z przesyłką.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wie ktoś kiedy (czy) zwiększą asortyment ?

Opublikowano

Miał być cały asortyment maxsemu, więcej super powera, nawet hestia. I to w październiku.

Najlepiej napisz do nich i się zapytaj czy mają produkty które Cie interesują. Może są do kupienia, tylko nie są wystawione na stronie.

Opublikowano

A jak ci odpisza, to napisz tutaj, tez mnie to interesuje ^^

Opublikowano

Już napisałem, teraz tylko czekać na odpowiedź ;)

Opublikowano

Wiesz co jest przegięciem?

Siedzisz sobie w pracy, odbierasz kulturalne telefony i maila za zamówieniami, gdy jakiś dzieciak dobija się na gg, obstawiam że z dużą porcją emotikon i pluje się o brak odezwu. Bo on chce kupić fajelwelki!

To jest przegięcie, poproś mamę czy tatę żeby zadzwonił/a

Opublikowano

No dokładnie Nostra ja jeszcze rok temu też tak robiłem a teraz se zdałem sprawę jakie to denerwujące bartekeuro a nie możesz po prostu kupić fajerwerków przez sklep internetowy :neutral: i tak gratisa dostaniesz a na rabat nie licz :P

Opublikowano

Kurde człowieku paczki normalnie wysyłają przyjdzie do ciebie max w 2 tyg. ale do mnie po 4 dniach pocztą przyszły :roll: jak chcesz to sie zapytam kiedy bedą mieli troche wolnego czasu bo mi odpisują :wink:

Opublikowano
Kurde człowieku paczki normalnie wysyłają przyjdzie do ciebie max w 2 tyg. ale do mnie po 4 dniach pocztą przyszły :roll: jak chcesz to sie zapytam kiedy bedą mieli troche wolnego czasu bo mi odpisują :wink:

Od kiedy poczta pozwala na wysłkę art. pirot.? xD zonk...
Opublikowano

Od kiedy poczta wie co jest w środku?

Ludzie, zamawiajcie z rodzicami, tak będzie najlepiej :mrgreen:

Opublikowano

wlasnie poczta nawet nie wie co jest w srodku
gdy ja dostalem paczke bylo napisane artykuly szklane :)
zamowilem w piatek dostalem w srode nastepnego tygodnia :)

Opublikowano

No no wreszcie fajny pomysł ze strony tego sklepu. Wreszcie można samemu wybrać te gratisy i ewentualnie później nie narzekać, że się słabe dostało :mrgreen:

Brawa dla tego sklepu :!: za ten pomysł

PS: Byłyby jeszcze większe jakby obniżyli trochę ceny swoich produktów, ale pewnie wtedy gratisy automatycznie były by mniejsze.

Opublikowano

Mi też podoba się ten pomysł z wybieraniem gratisów ale jak zamawiałem gdzieś tak tydzień temu to jeszcze tego nie było ale mam nadzieję, że coś dostanę, zamawiałem za 200zł :wink: