Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Cześć,układam sobie plan fajerwerków które chcę kupić w sklepie FM,niestety dysponuję tylko kwotą ok.200zł (z przesyłką),będę zamawiał pod koniec listopada (wiem ceny będą większe) na razie myślę o takim czymś:Co o tym myślicie?Wychodzi +/- 180złkarmel5061 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 jak za zaledwie 180zł. To plan naprawdę całkiem całkiem. Duża różnorodność produktów, za małą cenę. Same produkty też ciekawie dobrane. Chyba możesz śmiało zamawiać. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 No no, Nieźle wydaje mi się że możesz śmiało zamówić.Jedyna moja uwaga to ja bym dodal z 5 paczek piccolo, bo tak to się zanudzisz ale jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Wyrzuć:FP3XTXB611P7043TXB800Wszystko wyżej miałem i jest wiele produktów lepszych od nich. Za zaoszczędzone 44 zł kup:2520 Purple TailU31439 Lily MagnoliaSM2126 Macrocosmos IIISM9833 New York Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Zadziwil mnie kompletny brak rakiet. Zadnych nie chcesz? Nie ma tez akcesoriow do zabawy, typu karabinki, kulki z craclingiem, baczki... Wywalil bym jedna wyrzutnie lub FP3X i wzial kulki, rakiety, i cos do zabawy oprocz kulek. Nie ma tez fontanny. Wywal wyrzutnie i FP3X obie najlepiej i zrob jak mowie, no chyba ze to kupisz w supermarkecie, sklepie itd przed Sylwestrem.Pozdro JMJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Wyrzuciłbym TXB800, kamikadzelepiej kupić KONGO - FC3001+ tak jak pisze veli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Wyrzuciłbym TXB800, kamikadzelepiej kupić KONGO - FC3001+ tak jak pisze veli Nie radze wyrzucac kamikadze nawet jesli bedziesz mial rakiety to ci sie przydadza, a tym bardziej jesli nie bedziesz ich mial. Kamikadze to swietne motyle.Chociaz konga sa fajne ale to tylko mowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ja bym wyrzucił FP3X i wyrzutnie Goliat a za to bym wziął rakiety Dragon Queen Rocket za 18 złPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Pierdoły kupiłem w Hurtowni...Dzięki za obfite rady zrobię tak jak mi radzicie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ja bym wywalił rzymiaki i na ich miejsce dał mini cirkoblitze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Oto poprawiona lista coś jeszcze zmienić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Zamiast tych rzymiaczków(bo są fatalne) kup z 5paczek piccolo(dla zabicia nudy ) oraz JF66,a zamiast tych rakiet dołóż 1zł i kup 2xJR04 bo są bardzo dobre I już nie trzeba nic zmieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Napisał, że galanterię kupił już wcześniej, więc po co ma jeszcze dokupywać K0201? Ewentualnie możesz zamienić T0519N na 2x JR04. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ok,a co myślicie o FP3X jedni mówią że dobre inni ze do du*y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ok,a co myślicie o FP3X jedni mówią że dobre inni ze do du*y Nie sa zle, ale bardziej sie oplaca kupic FP3/New. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 A faktycznie duża jest ta różnica ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Gdyby nie FP3NEW, FP3X byłyby całkiem dobrymi petardami, niestety mając tak silną konkurencję, wymiękają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 A można chociaż porównać do FP6 lub FP8 z Jorge?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anti 0 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ja porównał bym je raczej do P003A Żuków naprawdę minimalna różnica na korzyść FP3x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ja porównał bym je raczej do P003A Żuków naprawdę minimalna różnica na korzyść FP3x No nie przesadzaj, zuki nie maja podjazdu do krachmenow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Nie miałem żuków,to można je porównać do FP6 lub FP8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anti 0 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ja bym ich w ogóle nie porównywał bo to 2 rodzaje huku, fp6 i fp8 to huk przypominający piorun a fp3x to huk basowy. Lecz jeśli miałbym te 2 petardy porównywać powiedziałbym ze fp3x mają bliżej do fp6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dzięki,ale mam jeszcze jedną sprawę - trochę się boje zamawiać na FM!Naczytałem się ze fajerwerki są zniszczone pełno zamienników i że paczki są opóźnione czy to prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anti 0 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Zamawiałem tam już kilka paczek i nie było mowy o żadnych zamiennikach a paczka przychodziła najwyżej 4 dni po wysłaniu przez firmę, kurier dzwonił przed doręczeniem paczki za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Piotrek zwróć uwagę na to, że te ceny są teraz... do tego czasu gdy Ty będziesz chciał zamawiać mogą znacznie wzrosnąć i zepsuje Ci to cały stuff :S nie jestem pewien... najlepiej dopytaj się kogoś bardziej zaawansowanego ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość karmel5061
Cześć,układam sobie plan fajerwerków które chcę kupić w sklepie FM,niestety dysponuję tylko kwotą ok.200zł (z przesyłką),będę zamawiał pod koniec listopada (wiem ceny będą większe) na razie myślę o takim czymś:
Co o tym myślicie?Wychodzi +/- 180zł
karmel5061
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi