Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 11 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Kilka kostek ta sama co z Brico. Ceny rakiet osiągnęły kolejny, nienormalny poziom. :D

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Te rakiety Universe mogą być ciekawe. Dobra oferta.

Opublikowano

Fajnie że mają kilku importerów, orientuje się ktoś czy jest gdzieś filmik tej wyrzutni za 179 "Time to shine" lub jej odpowiednika ?

Gość
Opublikowano

To co jest w gazetce dzisiaj już nie ma żadnego związku z tym co w sklepie ?

Do wyboru były 3 kostki a rakiety w zupełnie innych cenach. 

U mnie ten Posejdon już 15zl a Extreme chyba 32.

Nieopłacalne. 

Opublikowano

Zobaczymy jutro, bo oferta zaczyna się od 28.12. Za to w Brico u mnie robią w wała i w sklepie ceny wyższe niż w gazetce.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

u Mnie zazwyczaj wszystko z Inter jest w Brico bo sklepy są obok siebie 

Opublikowano

Poleca ktoś zestaw rakiet Posejdon lub Extreme R8? 

Opublikowano

Poszukaj gdzies Perfectow na jakimś straganie. Jedyne rakiety od Jorge które się opłacają

Opublikowano

Co sądzicie o wyrzutni Diamond?

Opublikowano

Za 20 zł jest polecana. Uważać na ceny przy kasie, bo mi się zdarzyło, że w gazetce cena to 19,99, a na kasie wbijają 24,99 i trzeba się upomnieć.

Opublikowano

Wczoraj testowałem Diamond i jest to po prostu jw08 Wenus 

Opublikowano

W tym sklepie to w ogóle jakieś dziwy. Gazetka nijak ma się do tego co jest w sklepie. A ceny jak u straganiarza. FP 3 small paczka za 30 zł.

Opublikowano

U mnie w Intermarche bieda straszna. 2 kostki jeden zestaw rakiet. Ale za to mnóstwo zimnych ogni. A ceny ni jak mają się do tego co w gazetce. Aż chce się zawinąć gazetkę i walnąć kasjerkę w czoło.

Opublikowano

Co masz do kasjerki :) to wina systemu i ich cen które mają pomylone a nie kasjerki :)

Opublikowano

Gazetka gazetką a każdy sklep moze mieć innego właściciela czytaj frnczyzobiorcę. Fakt że klienta to nie obchodzi i nie interesują mnie ceny indywidualne jednakże Żabka jakoś sobie radzi że poza promocjami ogólnymi w których cena nie może być wyższa niż ustalona pozostałe sklep sobie ustala sam.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Akkido za 49,99 ??? Nieźle

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Z całej oferty to chyba tylko Meduza jest coś warta.. no i od biedy te kosteczki 10 i 16 strzałów z Hesti a tak to standardowe i dobrze znane wszystkim produkty bez szaleństwa.