a3z4 1 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Wie ktoś coś może na temat tegorocznej oferty IM? :rolleyes: Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Wie ktoś coś może na temat tegorocznej oferty IM? :rolleyes: Nic specjalnego. Nie ma samoobslugi towar podaje sprzedawca... U mnie jest tylko 1 polka z fajerwerkami... Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Czyli u Ciebie są już w Inter Marche fajerwerki? Juz od tygodnia. Cytuj
a3z4 1 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ehh... a ja jestem w Intermarche prawie codziennie i nawet pół złamanej petardy nie ma. Cytuj
michal009 0 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ehh... a ja jestem w Intermarche prawie codziennie i nawet pół złamanej petardy nie ma. Byłem w piątek w Intermarche i w informacji powiedziano mi, że będą w tym tygodniu Cytuj
milan07 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 I jak tak sytuacja w Intermarche? Wiem, iż każdy sklep będzie teraz dysponował najprawdopodobniej innym asortymentem fajerwerków jednak mam prośbę żeby ktoś kto był w Intermarche zrobił albo zdjęcie lub też opisał co jest u niego w sklepie. Ja niestety nie mam w swoim mieście tego sklepu, a wiem że czasami są tam bardzo fajne fajerwerki i tanio przede wszystkim. Dlatego też jeśli ktoś już był niech napisze jak wygląda sytuacja a może się wybiore zachęcony cenami. Cytuj
DragsteR. 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Witam, postaram się przybliżyć Wam, co znajduje się w InterMarche. Zacznę od kilku fotek:http://ifotos.pl/img/DSC00023_qsrwqp.JPGhttp://ifotos.pl/img/DSC00024_qsrwqr.JPGhttp://ifotos.pl/img/DSC00025_qsrwqx.JPGhttp://ifotos.pl/img/DSC00026_qsrwqn.JPGhttp://ifotos.pl/img/DSC00027_qsrwqe.JPGhttp://ifotos.pl/img/DSC00028_qsrwqw.JPGNiestety zdjęcia nie są najlepszej jakości, ale coś tam na nich można dojrzeć. Fajerwerki różnych importerów. Podam jeszcze niektóre z tych, których nie widać:Silver Cascade, Speed II, Bora Bora, duża wyrzutnia z Hestii jest z serii Exclusive, Sztorm Doskonały, Rubin 18, zestaw bodajże Powietrzne Linie. Pewnie jeszcze coś by się znalazło, ale więcej niestety nie pamiętam. Cytuj
a3z4 1 Opublikowano 24 Grudnia 2010 No wreszcie Intermarche. ^_^ Widzę że postawili na kilku importerów, a do tego dali całkiem niezłe ceny. Trzeby by się wybrać do IM.A dragsteR, jak jest u Ciebie? Wydzielone stoisko z fajerwerkami czy po prostu można chodzić, oglądać i wkładać do koszyka? Cytuj
michał181 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 mam do was pytanie co byście z tego polecali tak do 25 zł bo chciałbym coś jeszcze dokupić do mmojegu stuffu Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 24 Grudnia 2010 mam do was pytanie co byście z tego polecali tak do 25 zł bo chciałbym coś jeszcze dokupić do mmojegu stuffu ten temat nie jest do układania stuff'u ... załóż temat to ci powiemy Cytuj
DragsteR. 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 A dragsteR, jak jest u Ciebie? Wydzielone stoisko z fajerwerkami czy po prostu można chodzić, oglądać i wkładać do koszyka? Są to jakby 2 mniejsze stanowiska pośrodku sklepu niedaleko owoców. Jest oznaczenie, że towar podaje sprzedawca, ale spokojnie można przebierać, pakować do koszy, sprawdzać ceny przy czytnikach. Nie trzeba prosić nikogo o podanie towaru, chodzenie do magazynu i potem do kasy tak jak w Biedronce, ani też nikt nie ma pretensji, że sam się obsłużyłeś. Każdy z obsługi jest zabiegany i raczej ciężko byłoby to ogarnąć.A czy ceny są niezłe? Jak na mój gust to takie średnie. Nie jest to Tesco, ale jakichś super okazji też raczej nie ma. Cytuj
a3z4 1 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Są to jakby 2 mniejsze stanowiska pośrodku sklepu niedaleko owoców. Jest oznaczenie, że towar podaje sprzedawca, ale spokojnie można przebierać, pakować do koszy, sprawdzać ceny przy czytnikach. Nie trzeba prosić nikogo o podanie towaru, chodzenie do magazynu i potem do kasy tak jak w Biedronce, ani też nikt nie ma pretensji, że sam się obsłużyłeś. Każdy z obsługi jest zabiegany i raczej ciężko byłoby to ogarnąć.A czy ceny są niezłe? Jak na mój gust to takie średnie. Nie jest to Tesco, ale jakichś super okazji też raczej nie ma. Ale nie licząc Biedronki i Polo, to Intermarche ma u mnie w mieście najlepsze ceny. Cytuj
michał181 0 Opublikowano 27 Grudnia 2010 w tej gazetce są:zestaw fajerwrków kameleon 19.99 złfajerwrki tornado 7.99fajerwrki spedd 2 17.99 złzestaw fajerwerków piromaniak 39.99 złwyrzutnia bora bora 19.99 złwyrzutnia ninja 7.99 złzestaw fajerwrków powietrzne linie 46.99 złwyrzutnia wariat 29.99 złwyrzutnia godzila 59.99 złfontanny silver cascade 2.99złwyrzutnia z fontanną gogo dance 19.99 złwyrzutnia 100 strałów 5.99 złzestaw rakiet best 12 rakiet 9.99 złrzymskie ognie 3 szt po 12 strzałów 4.99 zł oferta obowiązuje do 28 grudnia do 31 grudnia Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Intermarche w nosie ma nowe przepisy Można sobie wybierać, przebierać, macać.. Czyli po staremu... i dobrze Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Intermarche w nosie ma nowe przepisy Można sobie wybierać, przebierać, macać.. Czyli po staremu... i dobrze no w leroy merlin i w ikei tak samo Cytuj
bx2 6 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Intermarche w nosie ma nowe przepisy Można sobie wybierać, przebierać, macać.. Czyli po staremu... i dobrze Znaleźli sposób na obejście przepisów, powiesili kartke "Towar podaje sprzedawca". Tak samo jest w bricomarche. Cytuj
a3z4 1 Opublikowano 30 Grudnia 2010 U mnie w Intermarche fajerwerki są przy kasie głównej. Większość na ladzie (można brać, oglądać, macać), a niektóre za szklaną szybką. Cytuj
SzymonOfFireworks 0 Opublikowano 9 Maja 2011 W Intermarche zostałem bardzo miło zaskoczony dwoma kostkami, miałem z nimi kontakt pierwszy razpierwsza to ATLANTA z Komety 1.2'' cena 50zł Efekt był genialny żeby nie użyć wulgarnego słowa dała piękny finałdruga pozycja to KING CLAW również kometa (Kiedyś w Inter. to tylko Jorge chyba był ale w tym roku dominowała kometa) aczkolwiek kostka za 25zł, nie dużych rozmiarów również ogromnie zaskoczyła mnie wielkością efektów, mimo iż w środku było 16 rurek a nie była duża efekty wspaniałe i soczysty CRACLING Cytuj
glosal 0 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nie wiem jak u was w sklepach intermarche, ale u mnie w Ostródzie rozstawiło się stoisko chyba jakiegoś prywaciarza, asortyment super power, komety i tropica, oraz inni producenci. Ceny kosmiczne dla przykładu: paczka fp3 small/jc05 45zł, paczka achtungów komety p1212 25zł, 6 cyrkoblic komety tych dużych 15zł, paczka wulkanów kongo Jorge 25 zł :)tak dobrze przeczytaliście takie są właśnie ceny, jak spojrzałem na ten regał to mi sie śmiać zachciało jest też pełno wyrzutni, rakiet i innych pierdołek - ceny również kosmos, jak ktoś mieszka w moim mieście to nie polecam robienia tam zakupów Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nie wiem jak u was w sklepach intermarche, ale u mnie w Ostródzie rozstawiło się stoisko chyba jakiegoś prywaciarza, asortyment super power, komety i tropica, oraz inni producenci. Ceny kosmiczne dla przykładu: paczka fp3 small/jc05 45zł, paczka achtungów komety p1212 25zł, 6 cyrkoblic komety tych dużych 15zł, paczka wulkanów kongo Jorge 25 zł :)tak dobrze przeczytaliście takie są właśnie ceny, jak spojrzałem na ten regał to mi sie śmiać zachciało jest też pełno wyrzutni, rakiet i innych pierdołek - ceny również kosmos, jak ktoś mieszka w moim mieście to nie polecam robienia tam zakupów Nie wierze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi