Skocz do zawartości
  • 0

Wyrzutnia na finał

Najlepsza wyrzutnia na finał  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wyrzutnia na finał.

• U31483 Quattro Generazioni Blue (Triplex)
      3
    • TXB612 Coco Rain
      3
    • P7677 FAN PALMS
      1
    • JW-90 Show of Fireworks.
      0
    • JW4055 Mont Everest
      1
    • TXB436 Miracle
      0
    • TXB473 Crackling Flowers
      0

Pytanie

Opublikowano

Witam mam pytanie jaka jest dobra wyrzutnia na finał pokazu , będę miał na nią do wydania 60 zł.

23 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

gdzie kupujesz?

• 0
Opublikowano

Mam kilka typów:
TXB612 Coco Rain
lub
TXB757 - X-VIGOR
lub
TXB758 - X-OPEN
te wyrzutnie kosztują po 69zł także wydaje mi się że te 9zł wygrzebiesz ze skarbonki ;)

albo

P7677 FAN PALMS 59zł (ale Komecie bym nie ufał)
lub
TXB473 Crackling Flowers 57zł
lub
2xjw90
lub
2xJW4055 Mont Everest
lub
6xThe Magic Key (albo inne z tej serii)
lub
TXB436 Miracle

Jak łączysz lontem to dobrym pomysłem byłoby też JW1000 dostępne na FK

• 0
Gość karmel5061
Opublikowano

1.http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=679&lang=pl

2.http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=1253&lang=pl

http://www.youtube.com/watch?v=2UKwMZZZTsc

;)
  • 0
Opublikowano

karmel, Miracle ja już wcześniej podałem :P
i wydaje mi się że jw1000 jest efektowniejsze od jw1009 ale może to tylko moje zdanie :P

• 0
Opublikowano

No troszke za dużo wyjdzie,napewno kupie CONCORDE - JW78, 2520 PURPLE TAIL,BABEL - SM9880,TXB756 - X-EMOTION za to napewno wydam 96 zł albo więcej,mam do wydania 160,170 zł.

P.S zależy mi na dłuższym finale;)

• 0
Gość karmel5061
Opublikowano

karmel, Miracle ja już wcześniej podałem :P
i wydaje mi się że jw1000 jest efektowniejsze od jw1009 ale może to tylko moje zdanie :P

Sorry ;)

Długi Finał?? - http://www.youtube.com/watch?v=9_ni_Q4EQvw ;)
  • 0
Opublikowano

Najbardziej mi się spodobała TXB436 Miracle, JW4055 Mont Everest P7677 FAN PALMS tylko czemu capensis uważasz że Komecie warto nie ufać?.Zapraszam do głosowania w ankiecie.

• 0
Opublikowano

Hmm tylko ze ta kosztuje 127zł a kolega ma 60zł.

Jeśli chodzi finał z tą kwotą najlepsze by było P7677 FAN PALMS lecz niestety tylko 25 czasu trwania, lepszego w układzie V nie da się wykombinować w tej kwocie moim zdaniem. TXB436 Miracle jest monotonne strasznie a JW4055 Mont Everest ma najkrótszy czas trwania z tych wszystkich.
  • 0
Opublikowano

Zagłosowałem na TXB612 Coco Rain i wydaje mi się że na twój budżet będzie najlepszy, bo trwa dosyć długo , ma kaliber 1,2" i crackling, którego w finale nie może zabraknąć.

Ciekawym pomysłem jest też Jupiter, którego zaproponował Arturo:)

• 0
Opublikowano

Przeglądając wasze propozycje i filmy spodobała mi sie wyrzutnie 53901 Jupiter TXB612 Coco Rain.

• 0
Opublikowano

Jak mogą głosowac jak nie dodałeś jej do ankiety? :lol:
Ale ciesze się że pomogłem i myślę że postąpisz rozsądnie i wybierzesz jupiter ;)

• 0
Opublikowano

Z tych dwóch brałbym jupitera (jednak dla mnie bardziej pasowałby coco rain)

• 0
Opublikowano

Polecam tą Blue Generazioni czy jakoś tam B) Ma dość długi i ładny efekt. Ale co do ceny to niewiem...
W każdym razie ja bym wybrał tą, albo 2x JW90 :P

• 0
Opublikowano

Eh widać że wy też macie trudny wybór,bardziej zależało by mi na wyrzutni kątowej lecz sam już nie wiem.A jak cenowo te 2 wyrzutnie 53901 Jupiter TXB612 Coco Rain?

• 0
Opublikowano

coco rain 69zł (droższa bo w układzie FAN)
jupiter 61,99zł

Wg. mnie na finał lepiej wyglądałaby wyrzutnia w układzie FAN także jestem za coco rain

• 0
Opublikowano

Troche chude te efekty coś pomyśle by dorzucić do tego 2 babele może to poprawi efekty tej wyrzutni.

• 0
Opublikowano

na filmie fajerwerki zawsze słabo wyglądają ale z tego kalibru, uważam że efekt będzie ok.
Ale Babele też sobie kup gdzieś w środek pokazu dasz bo są super

• 0
Opublikowano

I Wybrałem Coco spowodu że jest wyrzutnią kątową,nic zwyczajnego tego typu wyrzutnia jest bardziej efektowna niż wyrzutnia strzelająca pojedyńczo.Dzięki chłopaki za pomoc tak to ponad 180 zł wydam ale co sie nie robi dla sylwestra przecież to tylko raz w roku;).

• 0
Opublikowano

Ładna wyrzutnia ale sporo kosztuje myślę że na finał starczy JW-90 Show of Fireworks,słyszałem że na fm jest kiepski lont jest połamany itp czy to prawda?