Powerade 0 Opublikowano 8 Października 2010 Która z wyrzutni z seri Big Bang ma najładniejszy efekt i najleprzy stosunek do cena/efekt Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 8 Października 2010 Która z wyrzutni z seri Big Bang ma najładniejszy efekt i najleprzy stosunek do cena/efekt Każdy ma inny gust,mi się podoba Pluton.Więcej informacji jest tu http://www.forumfajerwerki.pl/topic/1646-jw05-pluton/ Cytuj
0 Anti 0 Opublikowano 8 Października 2010 Według mnie najlepszy efekt jak i cenę z tej serii ma wyrzutnia BIG BANG URAN - JW04 oto jej filmik Whoops Sorry miałem na myśli tą z nowym efektem link poprawiony Cytuj
0 Powerade 0 Autor Opublikowano 8 Października 2010 No w tym roku miałem Uran i pamiętam tylko że było coś ładnego i białego ;] . Ale zastanawiam się jeszcze nad marsem i kasjopeją Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 9 Października 2010 zdecydowanie mars najlepszy Zgadzam sie. Po ostatnim sylwku, jak najbardziej Mars. Cytuj
0 Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 9 Października 2010 Kasjopeja w ostatnich latach pogorszyła efekt mi sie np podoba Pluton. Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 9 Października 2010 Kasjopeja w ostatnich latach pogorszyła efekt mi sie np podoba Pluton. W ostatniego sylwestra wielkosc rozpryskow z Plutona moglem porownac np. do The Magic Keya z Triplexu. Dlatego uwazam, ze Mars jest lepszy. Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 9 Października 2010 mars i uran według mnie mają najładniejsze efekty ;D Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 9 Października 2010 mars i uran według mnie mają najładniejsze efekty ;D Uran mial dobry efekt, ale ten nowy to dla mnie klapa. Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 9 Października 2010 Najlepszy pluton potem marspluton bardziej kolorowy Ale po ostatnim sylwku stwierdzam, ze Pluton ma dosc male efekty. Cytuj
0 CraVen 16 Opublikowano 24 Października 2010 Radził bym Pluton bardzo ładna wyrzutnia, jak mówi większość osób potem Mars pozdrawiam. Cytuj
Pytanie
Powerade 0
Która z wyrzutni z seri Big Bang ma najładniejszy efekt i najleprzy stosunek do cena/efekt
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi