mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Zgodnie z naszą dzisiejszą rozmową na SB czas się wziąć do roboty i spróbować zrobić taki ciekawy pomysł. Budżet pokazów ustalony jest to 50zł, czas trwania pokazu od 1:30min do 2:30min.Wszystko piszmy w tym temacie co i jak, mam nadzieje że uda nam się to zrealizować :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 A jak będą już wstępne ustalenia. Dodamy z MPI'm regulamin konkursu .*Dokładniejszy. Bo na razie pewne jest Budżet 50 złCzas trwania 1:30-2:30min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Uważam że konkurs powinien być w formie wirtualnego projektu pokazu, listy zakupionych rzeczy, opisu co i jak będzie odpalane, ew. rysunek pokazujący rozmieszczenie fontann itp.Uważam że tak byłoby najlepiej , bo jak ktoś ma cały stuff za 100zł-200zł (a większość tak ma) to nie sądze że dokupi za 50zł fajerwerków żeby zrobić pokaz na konkurs.Cały konkurs powinien odbyć się przed sylwestrem, żeby zwycięzcy fajerwerki doszły jeszcze na sylwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Wirtualne już mieliśmy i jest to już trochę nudne i męczące.Wchodzi w grę tylko realny pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 A czemu w tych 200 zł Już nie może być tych 50 zł na konkurs. Dla mnie średni pomysł z wirtualnym . Bo tak naprawdę tutaj chodzi o nasz popis przy pokazie.Na co nas stać i co potrafimy zrobić z tych "50" zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dokładnie chodzi o to co my potrafi pokazać a nie program :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Moja koncepcja:Wykonanie REALNEGO pokazu w sylwestra ( lub przed ) w kwocie 50 zł o czasie 1,5-2,5 min. Nagroda: bon na zakup w sklepie na 50 zł. Na sponsorowanie planu pokazu NIKT się nie zgodzi Więc najpierw trzeba się zastanowić, czy robimy mały forumowy konkurs bez nagród, czy duży, z realnymi pokazami i nagrodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Moja koncepcja:Wykonanie REALNEGO pokazu w sylwestra ( lub przed ) w kwocie 50 zł o czasie 1,5-2,5 min. Nagroda: bon na zakup w sklepie na 50 zł. Na sponsorowanie planu pokazu NIKT się nie zgodzi Więc najpierw trzeba się zastanowić, czy robimy mały forumowy konkurs bez nagród, czy duży, z realnymi pokazami i nagrodami. No to może jak będzie dużo chętnych załóżmy 15 osób i jak każda osoba da ok 3-4 zł wpisowego .? Już będzie na nagrodę dla wygranego/wygranej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dokładnie chodzi o to co my potrafi pokazać a nie program :rolleyes: źle może napisałem, nie chodzi mi o wykonanie pokazu programem, tylko o dokładne opisanie go, dodania listy zakupów, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 problem nie tkwi w nagrodzie a bardziej w chętnych osobach które wyłożą 50zł na realny pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 źle może napisałem, nie chodzi mi o wykonanie pokazu programem, tylko o dokładne opisanie go, dodania listy zakupów, itp. To tym bardziej nudne i bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 źle może napisałem, nie chodzi mi o wykonanie pokazu programem, tylko o dokładne opisanie go, dodania listy zakupów, itp. No taaa. Ktoś wygra i co ? Kupi sobie i tyle odechce mu się coś zrobić czy coo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 będzie musiał zrobić i nagrać bo dostanie warna albo bana xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 będzie musiał zrobić i nagrać bo dostanie warna albo bana xD Ban czy 50 zł . Hm ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 i trafi na czarną listę sklepu xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Rzecz jasna wygra ten kto nagra w dobrej jakości pisze o HD..50% Użytkowników nie ma kamer za 2000 zł albo się Myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Myślę, że nie powinniśmy się kierować jakościom, ale wiadomo,że ktoś nagra suszarkom to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 no to wygra mpi bo ma kamerę za 20k xD, Już możemy dać Mu Bon :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Myślę, że nie powinniśmy się kierować jakościom, ale wiadomo,że ktoś nagra suszarkom to.. Mylisz się kolego, można mieć kamere za 1000zł HD nice jakość w dzień a co do czego na pokazach to koszmar..2k wzwyż juz mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ale w czym ja się niby mylę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackhawk777 0 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 problem nie tkwi w nagrodzie a bardziej w chętnych osobach które wyłożą 50zł na realny pokaz. Ja chętnie wezmę udział w takim konkursie Pytanie: Czy jeśli np. zamówię towar na FM to te 50 zł budżetu będzie liczone z dostawą czy bez?! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Nie przesadzajcie, tu chodzi o to jak pokaz został wykonany a nie jak wygląda na filmie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ja chętnie wezmę udział w takim konkursie Pytanie: Czy jeśli np. zamówię towar na FM to te 50 zł budżetu będzie liczone z dostawą czy bez?! Pozdrawiam. 50zł nie licząc dostawy, lontu (zapalników) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Moim zdaniem bardziej wchodzi realny pokaz w gre.P.S w tanich kamerach występuję efekt rolling shuter , spowodowany tanim przetwornikiem CMOS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Nie przesadzajcie, tu chodzi o to jak pokaz został wykonany a nie jak wygląda na filmie aa to looz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi