mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Co z tego że występuje jak i tak mniej więcej widzę jak jest co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 wiadomo że film nagrany w HD zrobi większe wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Tutaj macie film z efektem (rolling shutter) to już lepiej by takiego HD nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 przesadzasz, chodzi mniej więcej o pogląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Tanich kamer HD się nie kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Racja trzeba minimum wydać ponad 10 tysięcy żeby mieć taką jakość jak mpiwoski.P.S mpiwoski ale takiego pokazu z rs nie chciał byś oglądąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 to ja nie mam szans bo mam kamere za 500zł xdDla mnie pomysł na konkurs fajny ale niedpracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 A tak zapytam capensis jaka masz kamere toshibe camileo czy coś podobnego i czy HD?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 A ja mam Canona FS200 i jest naprawdę wporządku, ma dobrego zooma itp. A co najlepsze za niecałe 250 zł (nie w PL:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Widać że temat ze zmiany konkursu zmienia sie w temat jaki macie sprzęt:D ja posiadam Sony DCR HC-42 E z przetwornikiem CCD,ogólnie bardzo dobra pod nagrywanie pokazów itp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Mam toshibę camileo P30 nagrywa całkiem fajnie, ale w dzień... a w nocy to nie wiem, testów z fajerwerkami nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Pomysł świetny ! Popieram również pomysł wpisowego.Każdy wpłaci 5 zł a potem zwycięzca zgarnia całą pulę.Jeśli konkurs nie wypali to kasa którą juz ktoś wpłaci będzie można dać na utrzymanie forum.Mi nie zależy na nagrodzie ale znając życie nikt za nic nie będzie walczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ja mam o tyle dobrze że w kamerze jest full manual focusa,przysłony itp,i wiele trybów tematycznych nawet pod fajerwerki więc w nocy szumy nie występują podczas pokazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 No czyli na obecny czas jest już kilka osób które są chętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 To czyli jaka suma będzie do wygrania 50 zł? i kiedy ten pokazy się odbędą w sylwestra czy przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 w sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Eh no to lepiej by już nagród nie było , szkoda że nie przed sylwkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 No właśnie raczej byłoby bez nagród, to tylko Wasza inicjatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 ja się na to nie pisze,ale wymyśliłem coś innegoPowinien być konkurs na najlepszy pokaz sylwestrowy w kilku kategoriach wydanej kasydo150złdo300zldo450złdo650zldo850złdo 1000złitd.Zwycięzca z każdej kategorii dostałby nagrodę jaką byłoby konto premium czy coś w tym stylu można by oczywiście zrobić mniej kategorii cenowych np 3 itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 odpada bo nie ma aż tak wielu osób co robią pokazy, a poza tym każdy będzie w innym przedziale cenowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek4242 1 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 pomysły wedlug mnie są bez sensu. ale to tylko moje zdanie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dobra widzę, że zainteresowanie jest marne. za 10lat to może przejdzie jak wszyscy pójdą do pracy :lol: temat zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 witajcieChcę odświeżyć ten temat, ponieważ nadal uważam że pomysł na taki konkurs to super sprawa.Jeżeli jest ktoś zainteresowany to niech pisze.Załóżmy że koszt wpisowego to 10zł (chyba że będzie dużo osób to się zmniejszy).Zwycięzca zgarnia całą kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi