PatrX97 0 Opublikowano 9 Października 2010 Symbol: ATN1Nazwa: ATN1 AchtungCena: 45 zł cena internetowaOpakowanie: 10 sztukFilm: http://www.youtube.com/watch?v=U0XVuto9qRE Cytuj
Filip 5 Opublikowano 10 Października 2010 No no, ładny ten Achtung co do wielkości, no i oczywiście lont. Chcę go mieć w tegorocznym stuffie, ale nie wiem czy się opłaca. Ponieważ 30 zł na 10 szt. Takich Achtungów to chyba trochę za dużo. No ale zobaczymy jak to będzie.Czekam na opinie o tych Achtungach. Pozdro,Filip. Cytuj
Saek 1 Opublikowano 10 Października 2010 Według mnie tych petard nie opłaca się kupować! Zdecydowanie lepiej pod względem relacji cena/jakośc wypadaja TXP001, która pod względem mocy huku nie ustępują żadnej z tych największych petard. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 10 Października 2010 Sory za off top ale:Dla mnie ludzie oceniający petardy dzielą się na:-ekonomiści - i na takich co liczy się największe pierdzielnięcie na osiedlu Ja osobiście zaliczam się do 1 grupy. Oczywiście mi taki podział nie przeszkadza. Po prostu tak jestPozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi