Ponq 2 Opublikowano 23 Października 2010 Wiadomo juz wstepnie jaki mniej wiecej bedzie rabat we wspolnym kupowaniu? Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 23 Października 2010 Bartekeuro - podane ceny są najniższe spośród wszystkich sklepów internetowych ( a dojdzie do tego jeszcze rabat ) oraz są niższe, niż zeszłoroczne! Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 23 Października 2010 czy ja ślepy czy w tej dostawie nie widzę JW90 ??co do cen to nie najgorzej no ale zobaczymy dokładnie jaki będzie rabat i czy będzie duża dostępność najbardziej popularnych Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 23 Października 2010 Jak czytam te narzekania na ceny to mnie krew zalewa. Trzeba było zamawiać wcześniej a nie teraz jęczeć. Jak porównacie te ceny z oferta innych sklepów oraz odliczycie rabat to i tak wychodzi najtaniej. fps Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 23 Października 2010 Jak czytam te narzekania na ceny to mnie krew zalewa.[...] Nie tylko Ciebie. Ekscytujecie się tak że szkoda gadać... Pozdrawiam Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 23 Października 2010 Bo przecież velibrum napisał że to dopiero pierwsza częśc od Jorge...Bartekeuro nie wiem czy się śmiac czy płakac.Nie wiem do kogo masz pretensje.Każdy ci mówił abyś kupił tak jak inni na wyprzedażach,a się tak napaliłeś na to wk Jakie ceny wysokie co ty człowieku gadasz???JW408 za 150zł,znajdziesz mi gdzieś taniej?JW418 znajdziesz taniej niż za 300zł?Przecież do tego będziecie mieli rabat jakiś Cytuj
Seba 0 Opublikowano 23 Października 2010 Jest już ustalony oficjalny termin wspólnych zakupów ? Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 23 Października 2010 Jest już ustalony oficjalny termin wspólnych zakupów ? Prawdopodobnie na początku listopada Mialo byc juz pod koniec pazdziernika ale sie konczy i nadal cicho Cytuj
luxor 2 Opublikowano 23 Października 2010 Pod koniec października pewnie nie będzie bo najpierw trzeba mieć co kupić a na razie była tylko jedna dostawa Cytuj
tygrys 1 Opublikowano 26 Października 2010 Wiadoma jest już data wspólnego kupowania?. oraz rabat jaki dostaniemy? Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 26 Października 2010 Szczegółowe informacje nie zostały jeszcze ustalone Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 26 Października 2010 Bo piszesz bez sensu to, co kameleon napisał już wcześniej!!! Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 26 Października 2010 Witam, prawdopodobnie będę z wami zamawiać.Moja kwota to ok. 200 zł(bez rabatu) Cytuj
luxor 2 Opublikowano 26 Października 2010 Witam, prawdopodobnie będę z wami zamawiać.Moja kwota to ok. 200 zł(bez rabatu) Nie podajemy tutaj kwot za jaką zamawiamy. Naucz się czytać ze zrozumieniem <_< Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 26 Października 2010 Moje pytania:1. Do kiedy mozna zglaszac kwote na WK?2. Czy musze byc na liscie, zeby wziac udzial w WK, czy moze byc tak jak rok temu? Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 26 Października 2010 Lepiej, żeby każdy chętny zgłosił się na maila. Aby ze sklepem ustalać jakieś rabaty trzeba przedstawić jakąś ( chociaż przybliżoną ) kwotę. O końcu zgłaszania się poinformuję na kilka dni przed tym na forum. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 26 Października 2010 @luxor Nie naskakuj tak na wszystkich :rolleyes:Master napisał tutaj z nawyku, tak jak rok temu. Teraz wysyłamy deklarowaną kwotę na maila który jest podany w jednym z postów velibruma. Następnym razem prześledź temat Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 26 Października 2010 Ja na razie deklaruję się zamówić ok 300-350 zł bez rabatu ale zobaczymy co przyniesie czas być może kwota podskoczy edit: aha ja również się rozpędziłem gdy przeczytałem post MT Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 26 Października 2010 Lepiej, żeby każdy chętny zgłosił się na maila. Aby ze sklepem ustalać jakieś rabaty trzeba przedstawić jakąś ( chociaż przybliżoną ) kwotę. O końcu zgłaszania się poinformuję na kilka dni przed tym na forum. No dobra. To jak bedzie wygladac sprawa, gdy bede chcial wziac udzial w WK, ale nie zdarze wyslac kwoty lub odwrotnie (czyt. kwota zostanie wpisana, ale jednak zmienie zdanie i bede chcial zamawiac sam)? Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 26 Października 2010 Nie sposób jest przewidzieć zachowań wszystkich osób, ale jedna osoba raczej nie zmieni stopnia rabatu. Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 28 Października 2010 Chciałbym żeby we wspólnym kupowaniu było:Z triplexu:little palm tree (symbolu nie pamiętam)TXB498 The Magic Key Techno i reagge (symbolu nie pamiętam) Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 28 Października 2010 Chciałbym żeby we wspólnym kupowaniu było:Z triplexu:little palm tree (symbolu nie pamiętam)TXB498 The Magic Key Techno i reagge (symbolu nie pamiętam) Raczej techno & rege i to chyba z komety bylo. Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 28 Października 2010 Sorry zapomniałem, ale to dobre kostki gdy nie chcesz denerwować sąsiadów.I bardzo proszę żeby był lont visco szybko-palny. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 28 Października 2010 Sorry zapomniałem, ale to dobre kostki gdy nie chcesz denerwować sąsiadów.I bardzo proszę żeby był lont visco szybko-palny. O. Zapomnialem o loncie. Mi tez by sie przydal (szybki). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi