blackhawk777 0 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Deklarowałem 200-400. W tej sytuacji na pewno nie wydam mniej niż 400-450 zł. Pozdrawiam. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Przewidziałem taką sytuacje i wspominałem o niej. Sam również zamówie o min. 2oozł więcej, a zbieram już dodatkowyc uczestników, którzy wezmą ze mną towar. A swoją drogą jeżeli nie dotrze do weekendu Triplex to jest możliwość przesunięca terminu zakupów?? Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Deklarowalem 500 zl. Za mowie za jakies 600-700. Przewidziałem taką sytuacje i wspominałem o niej. Sam również zamówie o min. 2oozł więcej, a zbieram już dodatkowyc uczestników, którzy wezmą ze mną towar. A swoją drogą jeżeli nie dotrze do weekendu Triplex to jest możliwość przesunięca terminu zakupów?? Otoz to. Przylaczam sie do pytania. Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Pełen szacunek dla Vela jego siła przetargowa jest ogromna. może teraz niektórzy zrozumieją że sklep nie chce nas przewalić na kasę Cytuj
housemdt 0 Opublikowano 2 Grudnia 2010 ja deklarowałem ok. 150 a zamówię za 180zł więc zawsze cośa akcja dalej będzie tego 3,4,5 grudnia? Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 Kilka produktów się jeszcze pojawi, czyli wszystko to, co było akurat u Triplexa z listy którą stworzyliśmy. Akcja nadal odbywa się 3, 4, 5 grudnia. Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 Będzie taka możliwość, ale tylko i wyłącznie w absolutnej i ostatecznej konieczności. Trzeba napisać w uwagach o zamiarze płacenia przelewem. Ale wygodniej dla sklepu i dla Was jest płacić przy odbiorze. Paczki z przelewem będą ostatnie w kolejności obsługi. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Będzie taka możliwość, ale tylko i wyłącznie w absolutnej i ostatecznej konieczności. Trzeba napisać w uwagach o zamiarze płacenia przelewem. Ale wygodniej dla sklepu i dla Was jest płacić przy odbiorze. Paczki z przelewem będą ostatnie w kolejności obsługi. W sensie ze będą ostatnie pakowane czy ostatnie wysyłane ?? Bo nie chce żeby mi zabrakło produktów...A naprawdę nie mam innej mozliwosc zaplaty jak przelew Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Mam dwa pytania. Po pierwsze, czy moze zdarzyc sie taka sytuacja, ze np. w niedziele nie bedzie juz tego towaru na stronie, ktory byl w piatek? Chodzi mi o to, czy towaru jest na tyle, ze starczy kazdemu na 3 dni zakupow, czy lepiej sie pospieczyc i zamowic juz w piatek? Po drugie sytuacja do tej jakby odwrotna. Np. dostawy dojda w sobote lub niedziele, wiec ci co zamowia w piatek beda mieli mniejszy wybor?Chce sie upewnic, kiedy najlepiej zlozyc zamowienie. Dzieki,pozdro. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Vel czyli rozumiem, że dostawa Tripla dotarła, ale mają sporo pracy i wrzucą na wk tylko produkty które wystąpiły w prośbach, a później w wolnej chwili uzupełnią pozostałe artykuły. Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 2 Grudnia 2010 mam dobra wiadomosc,prawdopodobnie bede zamawial z kolega takze moja kwota wzrosnie do 500zl bez rabatu a moze i wiecej. Cytuj
rademenes95 3 Opublikowano 2 Grudnia 2010 A dałoby się zrobić tak żeby wysłali mi zamówienie po 10.12 ? Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Przed chwila rozmawialem z Panem z FM. Powiedzial, ze produktow z triplexu nie jest zbyt wiele, ale wszystko, co maja obecnie na magazynach pojawi sie dzisiaj na stronie. (Wierze, ze bedzie tam mozdzierz z tripla.) Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 Obniżone ceny: Jw09 z 31 zł na 27,99 złTXB841 z 10.50 zł na 8.49 złJW20 na 24.99 złK0208 z 3.50 zł na 2.69 złDoszły resztki:JW07JW90JW103lont wolnopalny 2.5 mmK0202 z KometyPrawdopodobnie dojdzie jeszcze TXB546 i kostki Mars z TriplexaKAŻDY, KTO CHCE K0201, NIECH WPISZE JE W UWAGACH. CENA 0.75 PLN, A PACZKA ZOSTANIE WYSŁANA, JAK DOTRZE DOSTAWA Z JORGE (PÓKI CO NIE WIADOMO KIEDY TO BĘDZIE)HASŁO NA WSPÓLNE KUPOWANIE ( DO WPISANIA W UWAGACH )WSPOLNE_KUPOWANIE_FORUMFAJERWERKI.PL nick(wpisujesz swój nick)KWOTA DEKLAROWANA (wpisujesz swoją kwotę deklarowaną, czyli tą, której 120% to kwota zamówionych fajerwerków)kupujemy przez ten piątek, sobotę i niedzielę Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Tylko 2 pytanka czy będzie także txb475?Jak wpiszę w uwagach płatność przelewem to dostanę dane do przelewu na maila czy zadzwonią do mnie ? Cytuj
LandsberG 0 Opublikowano 2 Grudnia 2010 ale ze kazdy kto chce k201 od byle jakiej firmy czy ten kto chce k201 od jorge ? Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Obniżone ceny: Jw09 z 31 zł na 27,99 złTXB841 z 10.50 zł na 8.49 złJW20 na 24.99 złK0208 z 3.50 zł na 2.69 złDoszły resztki:JW07JW90JW103lont wolnopalny 2.5 mmK0202 z KometyPrawdopodobnie dojdzie jeszcze TXB546 i kostki Mars z TriplexaKAŻDY, KTO CHCE K0201, NIECH WPISZE JE W UWAGACH. CENA 0.75 PLN, A PACZKA ZOSTANIE WYSŁANA, JAK DOTRZE DOSTAWA Z JORGE (PÓKI CO NIE WIADOMO KIEDY TO BĘDZIE)HASŁO NA WSPÓLNE KUPOWANIE ( DO WPISANIA W UWAGACH )WSPOLNE_KUPOWANIE_FORUMFAJERWERKI.PL nick(wpisujesz swój nick)KWOTA DEKLAROWANA (wpisujesz swoją kwotę deklarowaną, czyli tą, której 120% to kwota zamówionych fajerwerków)kupujemy przez ten piątek, sobotę i niedzielę http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=1641&lang=pl Przecież pickolacki są dostępne. Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 2 Grudnia 2010 veli można zamówić dziś? o ile dojda kostki!jw90 zapewne wykupią gdy zamówie w niedziele! jak sadzisz? Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Resztki to znaczy ile?Po za tym, co z produktami 'na zamowienie', sa one dostepne?No bo jezeli nie bedzie wiecej niz polowy produktow, to z czego ja mam wybierac?Jesli chodzi o mozdzierz triplexu i wyrzutnie mars, kiedy beda na stronie? Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mam pytanie do ORGANIZATOROW czy dojda jeszcze: TXB593, TXB422,U17017 i co w koncu z produktami na zamowienie Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mam pytanie do ORGANIZATOROW czy dojda jeszcze: TXB593, TXB422,U17017 i co w koncu z produktami na zamowienie Przylaczam sie. Chce niedlugo zlozyc zamowienie, wiec prosze o info. Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 3 Grudnia 2010 ehhh i tak nie ma najleszych kostek.. <_< , odechciało mi się kupywać Cytuj
luxor 2 Opublikowano 3 Grudnia 2010 UpNormalka, ostatnio też tak było i to raczej się nie zmieni. O ile będzie następny raz to trzeba by się szybciej zebrać i napisać do FM żeby szybciej zaplanowali dostawy PS. Nie ma takiego słowa jak kupywać Cytuj
TOMEK 11 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 również dołączam się do pytania co z produktami na zamówienie, bo jak ich nie będzie to mi się pół stuffu rozsypie , a jakby miały dojść później to ja chce mieć zestawik skompletowany w normalnej kolejności a nie na końcu, niech po prostu poczekają z wysyłką i to dołożą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi