Gość DreSzCzyK Opublikowano 3 Grudnia 2010 zamówić zamówie, ale wQ się można fajne kostki to nie ma..to ja również dołączam się do pytania co z produktami na zamówienie!!!!!!!!! Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jezeli tak to bedzie wygladac, to nie wiem czy w koncu nie zrezygnuje z WK.. Na prawde polowa tego co chcialem zamowic jest teraz niedostepna lub na zamowienie. Prosze o info co z tymi produktami. Moze jednak przelozyc WK i kupic jak bedzie wiecej produktow dostepne?BTW Nie uwazacie, ze tak taka akcje FM powinien sie bardziej przygotowac? Nie rozumiem sytuacji gdzie z minuty na minute znikaja produkty ze strony.. Cytuj
Seba 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mam zamiar zamówić dopiero w niedziele a teraz już nie ma polowy produktów.Jak tak dalej pójdzie to sie wypisze z WK !!! Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nie wiem co sie dzieje, ale zaczeli dodawac jakies nowe produkty do artykulow roznych i petard.. Cytuj
waz 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Czy można się dołączyć do akcji jeśli wcześniej się tego nie deklarowało?? Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Czy można się dołączyć do akcji jeśli wcześniej się tego nie deklarowało?? Tak. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 3 Grudnia 2010 no i wk się posypało Jeżeli do niedzieli nie dojdzie jw07 i jw90 to także się wypisuje Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłosiło się 60osób. Więc wiadome że z 40 osób minimum wezmie takie wyrzutnie jak JW90, mars, JW103 itd.A na takie zapasy FM napewno się nie zaopatrzyło Cytuj
axelbo19 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 A ja mam pytanie jezeli fajerwerki zostaly zakupione dzis w nocy tzn 01:00 i bylo jeszce jw90 to mysle ze je akurat dostane czy jest taka mozliwosc ze moge ich nie dostac??I mam jeszce pytanie czy hurtownia jest w niedziele otwarta?? Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nie wiem co sie dzieje, ale zaczeli dodawac jakies nowe produkty do artykulow roznych i petard.. Możliwe że dodaja new produkty, lepiej niech kostki powrzucają Owszem powinni sie bardziej przygotować takie moje zdanie, wczoraj była TXB798 - CONCEPT dziś juz kostki nie ma Czekamy na odpowiedż Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Na pewno nie skladam dzisiaj zamowienia. Nie wierze w to co widze na stronie. W ciagu kilku godzin 3/4 wyrzutni, ktore mialem w planie stalo sie 'na zamowienie'. Czekam na jakies informacje i mam nadzieje, ze jutro sie cos zmieni. Cytuj
Seba 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Prawie wszystkie fajne wyrzutnie sa na zamowienie tzn. ze sa na stanie czy nie ma ?? Cytuj
rafi 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja zamówiłem ok. 17 i mam nadzieję że nie będę miał zamienników Cytuj
Seba 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ta jeszcze kase na telefon wydawać organizatorzy prawie wcale nie udzielają sie w wk Cytuj
Poki 17 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ta jeszcze kase na telefon wydawać organizatorzy prawie wcale nie udzielają sie w wk Z takim podejściem odradzam jakiekolwiek zakupy internetowe. Pozatym organizator dołożył wszelkich starań by wk stało na wysokim poziomie i stoi!! A to, że więszość ma obcykane kilka produktów i tupie nogami, ze ma być i koniec bo oni tak chcą to niestety nie wina fm, że zamienników w razie braków żadnych sobie nie wybrali. A sklep ma swoje wielkości zapasów i systemy ich obliczania, bo każdy zaopas to koszt zamrożony. Nie dość, że za mała kase można nabyć naprwde dobry towar to jeszcze źle bo tego nie ma tego nie ma. To nie koncert życzeń, tylko normalny sklep jak inny i tak samo mógłby nic nie organizować i nic nie iśc na rękę forumowiczom. Bartek kupił wczesniej i jest zadowolony, a coniektórzy z jednej strony chcą przyciąć na wydatkach, a z drugiej chcą być obsługiwani na najwyższym standardzie. Coś kosztem czegoś!! Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ta jeszcze kase na telefon wydawać organizatorzy prawie wcale nie udzielają sie w wk Ręce opadają jak czyta się takie wpisy Cytuj
axelbo19 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jeszce raz ponawiam moje pytanie jezeli zlozylem zamowienie o 01:00 i byly jeszce wszystkie produkty ktore zamwialem dostane je czy bede zmuszony wybrac jakies zamienniki?? I czy hurtownia jest otwarta w niedziele?? Cytuj
Seba 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Gadajcie co chcecie wy wiecie swoje ja swoje jak dla mnie wk to narazie klapa. Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Dojdą jeszcze te kostki:- http://www.youtube.com/watch?v=3fEJjLVYkz8- http://www.youtube.com/watch?v=5mb12mJlPvkoraz 2520 Purple Tail.Doszły dwie strony Tomaszka:http://fajerwerkimarket.pl/go/_category/?idc=id_12&order=2&page=1&producer_id=12&record_row=long&lang=plNaturalnym jest to, że w niektóre produkty zostaną wyprzedane... Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Gadajcie co chcecie wy wiecie swoje ja swoje jak dla mnie wk to narazie klapa. Ku..a człowieku, na fajerwerki masz kase a na rozmowe nie masz?! Śmiech na sali, jak z takim podejściem zgłaszasz się do zamawiania czegokolwiek w internecie to pozdrawiam Cytuj
a3z4 1 Opublikowano 3 Grudnia 2010 A wiecie może dlaczego pomimo złożonego zamówienia nie dostałem żadnego potwierdzenia na emaila? Po prostu po wpisaniu danych potrzebnych do wysyłki przeniosło mnie na stronę główną i tyle. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 A wiecie może dlaczego pomimo złożonego zamówienia nie dostałem żadnego potwierdzenia na emaila? Po prostu po wpisaniu danych potrzebnych do wysyłki przeniosło mnie na stronę główną i tyle. Sprawdzałeś w spamie? Ja tam dostałem wiadomość. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Kamil po wpisaniu danych jeszcze trzeba ręcznie potwierdzić i dopiero wysyła meila a jak go od razu przeniosło to znaczy, że zamówienie nie poszło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi