MasterToster 0 Opublikowano 28 Października 2010 O. Zapomnialem o loncie. Mi tez by sie przydal (szybki). Wolno-palny też potrzebuję, rzymskie ognie te małe (10 strzałowe) by się przydały. Cytuj
OoOmen 0 Opublikowano 29 Października 2010 Widzę na stronce, że była dostawa, przeglądałem 2 dni temu i był mniejszy wybór.Więc kiedy odbędzie się wspólne kupowanie? Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 29 Października 2010 Byla dostawa, ale nie ma jeszcze niektorych produktow (np. JW90). Cytuj
OoOmen 0 Opublikowano 29 Października 2010 Ok, w takim razie poczekajmy, aby wszystkim pasowało. Osobiście nie biorę JW90, ale przydałby się lont, który jest "na zamówienie". Cytuj
luxor 2 Opublikowano 29 Października 2010 Jeżeli pisze "Na zamówienie" to niekoniecznie tego towaru nie ma, wiem bo gdy kupowałem i zakupiłem produkt "na zamówienie" to bez problemu go otrzymałem Cytuj
Seba 0 Opublikowano 29 Października 2010 Wiadomo już coś więcej o WK ? PS.Przydadły by się rzymiaki JRC5678 i JRC03 Oraz rakiety PERFECT R20072 Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 29 Października 2010 Wiadomoo tyle, ze mialo byc w tym tyg, ale nie bedzie bo sie zglosilo za malo chetnych i nie bylo dostawy.Byc moze odbedzie sie wk w polowie listopada. Jezeli brakuje chetnych, to ja moge wstepnie dopisac sie za 500 zl. Moja pewnosc, zalezy od tego jak to bedzie wygladac i kiedy sie to odbedzie. Cytuj
Danio 0 Opublikowano 30 Października 2010 Jak coś to pisze się na wspólne kupowanie, najlepiej jak by tak w połowie listopada nie wcześniej to kupowanie było Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 30 Października 2010 W tym momencie brakuje mi jeszcze 70x10 karabinkow z jorga. Jezeli bedzie jeszcze dostawa petard, to fajnie jakby sie pojawily.EDIT. Rzymiakow 20-strzalowych tez brakuje. Cytuj
Seba 0 Opublikowano 30 Października 2010 MOgły by podczas wk w sklepie pojawić się jeszcze W504 - MAŁY KAMIKADZEKarabinek JC200 Cytuj
OoOmen 0 Opublikowano 31 Października 2010 Wiadomo już za jaką kwotę będziemy dokonywać zakupu i jaki rabat nam przysługuje? Cytuj
OoOmen 0 Opublikowano 31 Października 2010 Czyli co, jest tak mało chętnych, że żadna zniżka nam nie przysługuje? Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 31 Października 2010 Z tego co dzisiaj rozmawiałem na gg z jednym od nich to powiedział że WK może się odbyć w półowie listopada ale nie jest to jeszcze do końca oficjalna data Pozdro Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 31 Października 2010 Cwaniaki... czekaja jak ceny pojda o wiele w gore i wtedy niby bedzie ten rabat.;D Cwaniak to ty jesteś... To logiczne, że skoro dotychczasowa kwota wspólnego kupowania wynosi około 6k to jeszcze poczekają aż dobiejemy do 10k chociaż. Cytuj
michalidis 0 Opublikowano 31 Października 2010 Bartek, nie udzielam się tutaj na forum, ale po prostu jak czytam Twoje posty to krew mnie zalewa. Ciągle Ci coś nie pasuje, ciągle jakieś ale. Mam dla Ciebie rade. Nie bierz w ogóle udziału we WK, a najlepiej kup w innym sklepie i odpuść sobie to zrzędzenie bo to się robi żenujące... Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 1 Listopada 2010 a ja mam pytanko gdzie można sprawdzić kwotę WK i gdzie mam dokładnie napisać posta żeby moja kwota też została doliczona?? Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 1 Listopada 2010 a ja mam pytanko gdzie można sprawdzić kwotę WK i gdzie mam dokładnie napisać posta żeby moja kwota też została doliczona?? Przecież masz napisane że wysyłamy e-mailem i adres też masz :lol: Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 1 Listopada 2010 Zyjemy w wolnym kraju i kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie i nie zawsze ta opinia musi sie podobac innym. sklep musi zarobić zgodze sie z tobą kazdy ma prawo wyrazić swoją opinie Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 1 Listopada 2010 heh tego musiałem nie doczytać wiadomość na maila sklepu czy jakiś specjalnie założony w tym celu jest?? Cytuj
wariat096 0 Opublikowano 1 Listopada 2010 ja bym chciala aby doszlo PERFECT R20072 oraz jakis dobry lont szybkopalny oraz wolno palny Cytuj
machal 0 Opublikowano 1 Listopada 2010 Ja również chciałbym wziąć udział wspólnym kupowaniu Wysłałem już mejla z kwotą i nickiem z forum Pozdrawiam Cytuj
Poki 17 Opublikowano 1 Listopada 2010 Jeżeli wspólne kupowanie będzie w okolicach 15-stego to i ja powinnienem się dopisać do akcji. Ciszyła by mnie dostępnośc takich produktów jak:TXB593Maxsem (choć części): Out SpaceRainbowSky GardenMC104VSilver RainSplendid RiverMine plan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi