Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że rok temu zamawiała jedna osoba i rozsyłała. Nie było minimalnej kwoty. Mam nadzieję, że i tym razem wypali. Ja wezmę za 50zł + 10 zł przesyłka (a nawet mniej), chyba można pocztą wysyłać.

• Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Koszt przesyłki to 24 zł, a nie żadne 10 zł!

I nikt nie będzie kupował fajerwerków, a później rozsyłał ich do innych, nigdy tak nie było i nie będzie!

Opublikowano

Poczytaj trochę najpierw a później pisz. Nie zamawiała jedna osoba, tylko każdy zamawiał na FM sam. Pocztą nie można wysyłać piro...

Edit: Vel mnie ubiegł :P

Opublikowano

Czyli zasady są identyczne jak rok temu?

Opublikowano

Tak, zasady się nie zmieniły.

Opublikowano

To chyba wy nic nie czytacie. Może przeczytajcie jak było rok temu, bo ja wyczytałem to co wcześniej napisałem. Organizator mógłby się odezwać. Jak by tak nie było to to w ogóle nie miałoby sensu.

Opublikowano

To chyba wy nic nie czytacie. Może przeczytajcie jak było rok temu, bo ja wyczytałem to co wcześniej napisałem. Organizator mógłby się odezwać. Jak by tak nie było to to w ogóle nie miałoby sensu.

Widocznie nie umiesz czytać ze zrozumieniem <_< Każdy Ci potwierdzi że nie zamawiała jedna osoba i rozsyłała tylko każdy zamawiał sam w sklepie...
Opublikowano

http://www.forumfajerwerki.pl/topic/3923-wspolne-kupowanie-w-sklepie-internetowym-top10/ 15 POST

Jeśli nie tak, to zamiast się wymądrzać postawilibyście sprawę jasno, bo na razie to w ogóle nie ma sensu.

Każdy kupuje sam w sklepie. Przy zamówieniu wpisuje hasło po którym sklep wie że ma ci dać rabat. A jak sie powołujesz na temat z zeszłego roku to doczytaj go do końca i będziesz wszystko wiedział.
Opublikowano

Każdy kupuje sam w sklepie. Przy zamówieniu wpisuje hasło po którym sklep wie że ma ci dać rabat. A jak sie powołujesz na temat z zeszłego roku to doczytaj go do końca i będziesz wszystko wiedział.

Przeczytać? Mam inne plany na sylwestra :) (18 stron).
To teraz ma to jakiś głębszy sens. Ale 24 zł to są kpiny. 15 zł to ja płaciłem w UPS za dużą paczkę i nawet doszła w mniej niż 24h. Ale to tak nie na temat. Ile ten rabat wyniósłby w tym roku, bo nie wiem czy opłacałoby mi się zamawiać?
Opublikowano

Tak tylko że UPS nie wysyła piro... Rabat zapewne wyniesie minimum 20 % do 25 %, no chyba że zbierzemy sporą sumkę to może 30 % da radę wyciągnąć (w zeszłym roku niewiele zabrakło do tego progu).

Opublikowano

Moje pytanie - czy w WK obowiazuje gratisowa przesylka w zamowieniu powyzej 500 zl?

Opublikowano

Moje pytanie - czy w WK obowiazuje gratisowa przesylka w zamowieniu powyzej 500 zl?

Nie nie obowiązuje. Każdy 20zł płaci za przesyłke. Co do zeszłorocznego rabatu, to wynosił 30% :].
Opublikowano

Mam dobrą wiadomość razem z wujkiem zamawiamy fajerwerki za łączną kwotą w okolicach 4 tyś złotych.
Może rabat wzrośnie.
Adri - 2000zł
Impet - 2000zł

Opublikowano

Mam dobrą wiadomość razem z wujkiem zamawiamy fajerwerki za łączną kwotą w okolicach 4 tyś złotych.
Może rabat wzrośnie.
Adri - 2000zł
Impet - 2000zł

Mam złą wiadomość, kwoty podaje się do Vela na maila, nie w temacie. A pozatym w zeszłym roku tez się kolo jeden pojawił co za 6.ooo zł miał kupować i tak predko jak się pojawił tak znikł.
Opublikowano

Tak spoko. Wysłałem e-mail.

Jakbyś nie zauważył jestem na forum od 2006 roku. Rok temu również brałem udział we wspólnym kupowaniu.

Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Off topic

coś nie wierze 4k :P fotka mile widziana, może bazar otworzysz :)

Opublikowano

Tak spoko. Wysłałem e-mail.

Jakbyś nie zauważył jestem na forum od 2006 roku. Rok temu również brałem udział we wspólnym kupowaniu.

Spoko, widze. Tylko chciałem zweryfikować tą "afiszacje".
Opublikowano

Adri - jak dobrze, że się pojawiłeś ;) Twoja kwota mocno podreperuje stan budżetu WK.

Trzymamy za słowo.

Opublikowano

Chyba, ze Adri tak specjalnie napisał żeby zwiększyć kwotę aby się WK wcześniej odbyło.
No ale trzymamy za słowo że będzie te 2k ;)

Pozdro :D

Opublikowano

Vel a można wiedzieć jaką kwotę już zebraliśmy :) ?

Opublikowano

No właśnie ile już mamy ? Jaki jest obecny rabat ?

Rok temu przy 10 tyś. było 30%.

W tym roku powinno być więcej niż 10 tyś.

Opublikowano

Pytanie odnośnie FAQ: Czyli robię powiedzmy zakupy za 100zł, oni odliczają np. 25%, więc płacę tylko 75zł + 24zł (przesyłka) = 99zł?

Edit: Wychodzi na to, że dobrze więc autor FAQ nie ma do końca racji - bo jeśli mój zaplanowany stuff wyniósł 400zł to obliczam z niego rabat 25% i płacę 300zł. Czyli (300x100) : 75 = 400
Skoro tak to zamiast wam zgłosić to, że zamawian za 400zł to mówię, że za 300zł, ale jeśli ktoś chcę koniecznie płacić 400zł, tyle chce wydać na fajerwerki to ma rabat o wartości 133zł=533zł, bo (400x100) : 75 = 533

Opublikowano

NIE!!!

Zadeklarowałeś kwotę 100 zł - za tyle kupujesz fajerwerki. Jeżeli rabat wyniesie przykładowo 20 %, to zamówienie składasz za 125 zł. Nie sugeruj się tym, co pisze mpi!