Gość karmel5061 Opublikowano 14 Października 2010 Co się bardziej opłaca wybrać opakowanie FP8 za 10zł czy Opakowanie La Bomb za 12zł ?? (Chodzi mi o siłę huku) Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 14 Października 2010 Oo! Jak bym mógł kupić FP3 to bym je kupił... Proszę o odp to tematu. Cytuj
0 Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 14 Października 2010 Bierz FP-3 NEW najbardziej opłacalne i mocniejsze od la bomba. Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 14 Października 2010 To gdzie ty kupujesz jak nie ma tam fp3new w większości sklepów są. Skoro tak to weź labomby Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 14 Października 2010 Ponq nie zauważyłeś że on napisał że ma wybór tylko z tych dwóch rzeczy?Ja osobiście wybrałbym La bomby Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 14 Października 2010 Ponq nie zauważyłeś że on napisał że ma wybór tylko z tych dwóch rzeczy?Ja osobiście wybrałbym La bomby Zauwazylem, ale wszyscy zaczeli mu polecac FP3/New. Dlatego wspomnialem o smallach. Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 14 Października 2010 Zauwazylem, ale wszyscy zaczeli mu polecac FP3/New. Dlatego wspomnialem o smallach. To nie bierz z nich przykładu i nie rób tych błędów co oni Cytuj
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 14 Października 2010 Oj ludzie pisze ze ma wybor miedzy tymi dwoma, mogl juz miec FP3/NEW i chce miec co innego. Skoro pisze co miedzy tymi to nie zaczynajcie innych wymieniac, nawet jak sa lepsze, mozna ewentualnie napisac na koniec "a masz dostep do FP3/NEW?".Wedlug mnie lepsze La bombyPozdro JMJ Cytuj
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 15 Października 2010 fp3/new są głośniejsze moim zdaniem Szlagmnie trafi pisze ze ma do tych dwoch dostep!!! Nie do FP3/NEW!!! A wiec piszczie sensownie do cholery! Zawsze jak jakies petardy wymieniaja to wy "lepiej FP3/NEW". Nie kazdy ma dostep!!! Modowie zrobcie cos z ich postami...JMJ Cytuj
Pytanie
Gość karmel5061
Co się bardziej opłaca wybrać opakowanie FP8 za 10zł czy Opakowanie La Bomb za 12zł ?? (Chodzi mi o siłę huku)
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi