Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Wy też tak macie ze po każdym sylwestrze najczęściej popalona jest kurtka zimowa?W tamtym roku miałem czarną kurtkę i po sylwestrze patrzę a tam gdzie nie gdzie takie białe okruszki (koło nadgarstków i koło brzucha). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 W jednej kurtce w tamtym roku zrobilem kilka dziurek, ale sa raczej niezauwazane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 oj mialem dziurki na kurtce w okolicy brzucha od odpalania petard siarkowych czyli pikolakówpo zdrapaniu tych "okruszków" byl bialy nalot lub mala dziurka na kurtce a teraz o dziwo tego wogóle nie widac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 U mnie kurtka zawyczaj cała, gorzej z rekawiczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Czyli nie jestem sam B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Mi przypalają się rękawiczki, rękawy kurtek i czasem okolice brzucha, ale rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Ostatnio po sylwestrze , miałem kurtke lekko popaloną i rękawiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Pff popalone.A jak myślicie jak tu bitwy na Rzymiaki i rzucanie do siebie draskowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Widzę że duża większość ma problemy z popalonymi ubraniami. Ja jakoś miałem szczęście i nie zdarzyło mi się nic przypiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 No jak sie strzela do siebie rzymiakami, to raczej nie dziwne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 423 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Nigdy nie stopiłem sobie kurtki od fajerwerków. Poza tym odpalam w najgorszej jaką mam. Jest jednak jeden bardzej przewalony dzień dla kurtek. W dodatku nie można ubrać polowej, tylko wyjściową.1 listopada! Raz poszedł wosk od znicza i koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Nigdy nie stopiłem sobie kurtki od fajerwerków. Poza tym odpalam w najgorszej jaką mam. Jest jednak jeden bardzej przewalony dzień dla kurtek. W dodatku nie można ubrać polowej, tylko wyjściową.1 listopada! Raz poszedł wosk od znicza i koniec... To tez przezywalem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 W sylwka 09/10 gdzieś o godzinie 20.00 przystawiłem HE0208 blisko kurtki odpaliłem i paląca się siarka powypalała mi kurtę, widać to bardzo mamusia jak zwykle szał no cóż pamiątka jest. W tym roku jeszcze w niej chodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 U mnie kurtka jest zwykle w dobrym stanie staram się dbać o swoje ubrania ;p czasami zdarzają się nieznaczne "białe okruszki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Ale zauważyłem ze te białe okruszki robią się tylko od draskowców a od lontowych czegoś takiego nie ma prawda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Ja też jedną kurtkę miałem popaloną, teraźniejszą mało, parę białych punkcików. A te białe "okruszki" głównie są od draskowców ale gdy lont będziesz zbyt blisko trzymać to może też ale nie aż tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzim 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Fakt ;D Troche białych "okruszków" które jak sie zdrapie to nic nie ma, a matka tak histeryzuje jak bym się podpalił.. xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Rok temu - Wojna na rzymskie ognie, WYBUCH PETARDY W MOJEJ KURTCE I JAZDA DO SZPITALA PRZEZ MIESIĄC.Więc jak myślicie? Była przypalona czy nie?;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0phoe 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Rok temu - Wojna na rzymskie ognie, WYBUCH PETARDY W MOJEJ KURTCE I JAZDA DO SZPITALA PRZEZ MIESIĄC.Więc jak myślicie? Była przypalona czy nie?;d To rzymiak przebił ci tak kurtkę na wylot? Co to była za petarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Kurde, Admini lub moderatorzy... Nie usuwajcie mi postów -.-NIC NIE PRZEBIŁO MI KURTKI OMG CZYTAJ UWAŻNIE -.- Płakać mi się chcę jak czytam posty 1/4 forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0phoe 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jakbyś umiał pisać to nikt nie miałby problemów ze zrozumieniem cię. Jak petarda mogła wybuchnąć w kieszeni, od zimna? Jedyne logiczne wytłumaczenie to to które przedstawiłem, bo większość kurtek ma zapinane kieszenie więc trudno mi sobie wyobrazić żeby tam ci ahtung wleciał, a piccolakiem trudno zranić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Mi się nie zdarza Bawię się bezpiecznie xD JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ja na mojej kurtce zrobiłem sobie małą dziurę której do dzisiaj mama nie zauważyła . endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Tak , ja mam popalone ubrania szczególnie kurtkę , Raz to od iskier , dwa petard draskowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroMagik 0 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja tam biorę stare ciuchy strażackie od brata strażaka ,a poza tym mało kiedy coś przypale :)Czasem to w koszulce latam xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi