mpiwowski 182 Opublikowano 15 Października 2010 No to czas na moją kolej założenia tematu w którym będę opisywał swoje poczynania dotyczące moich zakupów, zrealizowanych pokazów, przedsylwestrowego odpalania czy różnych materiałów jakie będę konstruował bądź posiadał wykorzystują je potem w praktyce.Zacznę może od tegorocznego stuffu, który przeznaczę na pokaz sylwestrowy. Nie ma co owijać w bawełnę dam od razu zdjęcie wszystkiego co mam do tej pory.Jak pewnie się domyślacie, to nie jest wszystko :lol: spodziewam się jeszcze zakupów oscylujących w granicach 1000zł. Wiem już napewno, że 50-100zł przeznaczę sobie na pierdółki, sam pokaz to nie sylwester . a pozostałe 900zł poszłoby na duże baterie. Jakie jeszcze dokładnie nie wiem. Może jakiś 100sh, albo kilka mniejszych w granicach 49sh 30mm. To zależy od sytuacji.=============================================================================Kolejną nowością jest zakup przeze mnie kolejnego już systemu do odpalania. Tym razem upatrzyłem sobie ten:Jest to 32 kanałowy radiowy system (4 sekcje po 8 kanałów). Za 2tyg. powinien do mnie już zawitać. Tak wiec zdam relację jak się sprawuje. Jak coś przyjdzie mi jeszcze ciekawego do głowy, napiszę to w temacie. Póki co zapraszam do wspólnej dyskusji. :rolleyes: Cytuj
mantis 429 Opublikowano 15 Października 2010 Fajerwerki poukładane jak do albumu rodzinnego. Lepiej niż poprzednio W tym roku widzę, niektóre baterie kupione MULTI. Oczywiście to sugeruje, że będziesz próbował to połączyć. Jak zwykle nikt nie przebije Cię z ilością arsenału. Zobaczymy jak będzie sprawował się system do odpalania. Twój najbliższy Sylwek można uznać za pełen profesjonalizm Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 15 Października 2010 Oj tak, będzie sporo łączenia. :lol: Jak przystąpiłem 1 raz do ułożenia repertuaru to miałem niesamowity problem. godzinę mi zajęło, ułożenie wstępnego. Teraz pod niego będę próbował coś dokładać, zmieniać.Zapomniałem dodać, że 100zł trzeba wydać na same zapalniki, myślę, że koło 40-50 w pokazie pójdzie. PS: Niedługo powinienem też pokazać skrzynkę na 2" szelki, póki co idę wyciąć materiały. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 15 Października 2010 Jak zwykle nikt nie przebije Cię z ilością arsenału. Żebyś się nie przeliczył mantis Co do stuffu... Wole oceniać efekty na niebie, bo jak wyjdzie to zobaczymy Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 15 Października 2010 Żebyś się nie przeliczył mantis On wie co mówi, hah :lol: Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 15 Października 2010 jakbym miał chociaż połowę tego co ty to już byłoby za***iście jak zwykle Mpi miażdzy mój system. Czekam na odpowiedź velabtw. sam robiłeś szelki? Cytuj
luxor 2 Opublikowano 15 Października 2010 Przecież od razu widać że nie są to samoróbki, za ładnie wyglądają Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 15 Października 2010 cholera go tam wie. po mpi'm mozna sie spodziewac wiele więc wolałem zapytać Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 15 Października 2010 Lepiej powiedz Mpi jakie te bombki maja kaliber . Cytuj
kertoip 0 Opublikowano 15 Października 2010 Lepiej powiedz Mpi jakie te bombki maja kaliber . Niedługo powinienem też pokazać skrzynkę na 2" szelki, póki co idę wyciąć materiały. Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 15 Października 2010 Stuff powala, na dodatek niepełny Ogólnie myśle że pokaz bedzie zaje$ebistyP.S sprzedaj pare kostek :lol: Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 15 Października 2010 No naprawdę piwosz stuff kładzie na ziemie , jestem ciekawy jak arsenał będzie wyglądał pod koniec Listopada. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 15 Października 2010 Moze to inne bombki kertoip? W kazdym razie to pewnie sa 2", chociaz jak znam Mpiego to mogl zdobyc wieksze .Pozdro Cytuj
luxor 2 Opublikowano 15 Października 2010 Przecież Mpi napisał że są tą bombki 2". Co do skrzynki zapewne chodzi o wyrzutnię do tych bombek Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 15 Października 2010 Widze że go dobrze znasz... Ja natomiast czekam na skrzyneczki. Ciekawi mnie twoje wykonanie ich Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 24 Października 2010 jak wszyscy mówią zapowiada się niezły pokaz mówiłeś że nie zbyt podobał Ci się 09/10, mam nadzieję że tym nadrobisz wszystko xd Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 24 Października 2010 Mpi ma poważną przewagę technologiczną co do ilości to chyba jednak vel wygra w tym roku, a co do największego średniego kalibru to żaden z nich xdWracając do tematu, to jak się ma sprawa skrzynek? Z chęcią bym pogrymasił bo nad stuffem oraz technicznym przygotowanie nie mam za wielkiego pola manewru...Dla tych co tak tu słodzą od razu powiem, że akurat mpi ponad 2" nie startuje, chociaż są tacy którym się to udało w tym roku fps Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 24 Października 2010 Skrzynka powinna być gotowa w następny weekend. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 24 Października 2010 Normalnie jak za każdym razem słyszę z twoich słów: "Skrzynka powinna być gotowa w następny weekend" to trochę chce mi się śmiac,ponieważ już od miesiąca to mówisz i efektów jak na razie nie widac,ostatnio o ile się nie mylę mówiłeś to tydzień temu.Udowadniasz w ten sposób ile twoje słowa są warte... Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 24 Października 2010 "Powinna" to nie znaczy, że będzie. :lol: Nie no teraz na 100% będzie, nie martw się. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 24 Października 2010 Nie nie martwię się,bo mam swój stuff i po co się mam jarac czyimś? Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 24 Października 2010 No nie wiem, twoja ostatnia odpowiedź taka jakaś nerwowa :lol: Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 24 Października 2010 Taa ciekawy czy ktoś cię przebije , chociaż raz już się to zdarzyło. A ile już wydałeś na to co masz? Bo widzę że w tym roku o wiele więcej niż kiedy kolwiek miales. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 24 Października 2010 Nie powiedziałby że nerwowo tylko było to pytanie retoryczne,a że odebrałeś to na swój sposób to co innego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi