mpiwowski 182 Autor Opublikowano 24 Listopada 2010 O to kolejne zamówienie. W przyszłym tyg. dojdzie to dam fote. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 24 Listopada 2010 Czemu nie czekałeś na wk? Wyjaśniłem na SB :lol:Nie martw się Adri nabije Wam rabat B)Nie dawałem jeszcze w tym temacie fotki skrzynki na baterie w układzie FAN. Tak więc o to ona: Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 24 Listopada 2010 Mpi, kiedy masz zamiar to odpalić? użyj profesjonalnego sprzętu do nagrania, bo jest bardzo ciekawy efektu. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 24 Listopada 2010 wszystko w sylwestra :rolleyes: a sprzęt jest, to chyba oczywiste :lol: Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 Jak przymocowałeś baterie do płyty? Przecież one nie muszą być przymocowane, po prostu wkładasz i tyle :rolleyes: Cytuj
mantis 433 Opublikowano 26 Listopada 2010 Widzę, że nie poprzestałeś na zamawianiu. Baterie, rakiety, petardy i różności. Zapewne do strzelania przed 31 grudnia, bo nie widzę możliwości, że odpalisz wszystko w ciągu jednego dnia . Ciekawe, czy doczekamy się jakiegoś video spośród zamówionych wyrzutni B) Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 26 Listopada 2010 No i przyszła już paczka, nie dostałem jedynie TXB211 Aries bo nie było, reszta jest:Wszystko jest do zabawy, prócz X-Emotion, która idzie pod główny pokaz. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ostatnia paczka:Nic już nie dokupuje. I tak jest już ciut za dużo. :lol: Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Mpi w tym roku przeszedłeś samego siebie ! Stuff jest przepiękny Dasz fotkę całości ?? Pozdro Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 5 Grudnia 2010 No właśnie, przydała by się fotka całości. Rzeźnia ja mogę o czymś takim pomarzyć jak na razie Cytuj
ZLY PASTERZ 0 Opublikowano 5 Grudnia 2010 ten gość albo wygrał w lotto albo jego rodzice maja hurtownie fajerwerków ... Cytuj
luxor 2 Opublikowano 5 Grudnia 2010 ten gość albo wygrał w lotto albo jego rodzice maja hurtownie fajerwerków ... Ani nie wygrał w totka, ani nie ma hurtowni. Po prostu całym rokiem zarobił na to wszystko.Co do stuffu to jestem pod wrażeniem. Ja mogę jedynie pomarzyć o takim arsenale PS. Jakby Mpi wygrał w totka to musiałby wysiedlić rodzinkę z domu bo nie miałby gdzie stuffu upchnąć xD Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Co tu mówić mpiwowski, zapewne masz już dość tego słodzenia userów mówiących o tym, że masz super stuff ponieważ dobrze o tym wiesz :)Ja osobiście uważam, że jesteś żywą legendą tego forum.Twoje stuffy zachwycają od 2006 roku o ile dobrze pamiętam i tak zawsze już będzie.Nie ważne czy ktoś wyda więcej od ciebie, tak czy siak to twój stuff będzie zawsze zawierał najlepsze artykuły pozdro Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 ale painting sky masz w nowej poligrafii tak? Tak w nowej mpiwowski, co to za bączki? JM04 z Jorga, te bez cracklingu Cytuj
capensis 12 Opublikowano 5 Grudnia 2010 dla mnie poprzednia poligrafia painting sky była bardziej trafna Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 dla mnie poprzednia poligrafia painting sky była bardziej trafna Ja tam mam tylko nadzieje, że razem z poligrafią nie zmienili też efektu. :rolleyes: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi