mpiwowski 182 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 nie wiem, możliwe, że będzie tak jak rok temu czyli bez foty całości. Cytuj
1qnBDG 0 Opublikowano 5 Grudnia 2010 nie wiem, możliwe, że będzie tak jak rok temu czyli bez foty całości. każdy jest pewnie ciekawy dlaczego ;(? Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Tak wszystko w sylwestra. Do postrzelania zostawiam 5-6 baterii, a reszta w sylwka. Co do Nowego Roku, to broń boże, ludzie są bardzo mało poinformowani kiedy wolno strzelać, i myślą, że w nowy rok nie wolno. Sylwester to jedyny spokojny dzień na strzelanie. B) Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Tak wszystko w sylwestra. Do postrzelania zostawiam 5-6 baterii, a reszta w sylwka. Co do Nowego Roku, to broń boże, ludzie są bardzo mało poinformowani kiedy wolno strzelać, i myślą, że w nowy rok nie wolno. Sylwester to jedyny spokojny dzień na strzelanie. B) No ale nie maja przeciez prawa sie czepiac. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ale niestety się czepiają i to co 2 osoba, aż miałem incydent z policją po odpaleniu zaledwie 5-6 baterii, ale skończyło się na tym, że dostałem od nich pozwolenie na dalsze strzelanie. :lol: Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ale niestety się czepiają i to co 2 osoba, aż miałem incydent z policją po odpaleniu zaledwie 5-6 baterii, ale skończyło się na tym, że dostałem od nich pozwolenie na dalsze strzelanie. :lol: To wiem z autopsji, ale mi to w dalszym strzelaniu w ogole nie przeszkadza. Tyle, ze utwierdze sie w tym, ze w Polsce mieszkaja idioci. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 5 Grudnia 2010 No niestety tak to już jest, telewizja wbiła ludziom do głów że można strzelać tylko w sylwa i koniec. Ja na szczęście nie mam takiego problemu. Mieszkam na wsi, zaraz obok mnie mieszkają sąsiedzi i mogę strzelać kiedy chcę. Moja pasja jest im bardzo na rękę bo lubią sobie popatrzeć jak strzelam.PS.Ile ogólnie wydałeś? W temacie napisałeś że 3700 zł ale wydaje mi się że trochę ten plan przekroczyłeś Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Będzie koło 3700zł. Kwota bez zmian. :rolleyes: Cytuj
CzesioStunter 1 Opublikowano 23 Grudnia 2010 No Twój stuff to jest masakra;) obserwowałem filmy z innych lat i ciągle jestem pod wrażeniem:) podziwiam 10/10 oczywiście. Za rok planuje coś podobnego:) pozdrawiam Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 hehe, czyżbym cie zainspirował w tak duże wydatki na fire?? ^_^ Cytuj
CzesioStunter 1 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Hah Ty chyba jesteś inspiracją każdego Ale nieraz kwoty,którymi ja dysponuje mnie ograniczają Ale za rok planuję coś mega zrobić Cytuj
marcin :D 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja już nie mogę sie doczekać twojego filmiku z odpalenia a i mam pytanie czy mógłby przesłać to rozporządzenie co wysłałeś Bartekeuro mi na adres murawa3@wp.pl bo mam takich właśnie sąsiadów co przeszkadzają mi trochę w odpalaniu a tak bym to miał na papierze Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 Rozporządzenia są różne w każdym województwie. Nie mam z twojego akurat. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2011 Czemu piszesz w tym temacie? Rok 2010 się skończył. Skoro nie dałem tematu w 2011 to chyba logika nakazuje myśleć to że nie dam fotki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi